ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

25/3/11

25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Στων Ψαρών την ολόμαυρη ράχη,
περπατώντας η δόξα μονάχη
μελετά τα λαμπρά παλικάρια
και στην κόμη στεφάνι φορεί
γινωμένο από λίγα χορτάρια
που 'χαν μείνει στην έρημη γη.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος25/3/11, 8:46 μ.μ.

    Ο Πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Κακοβάτου με αφορμή δηλώσεις «καφενειακού τύπου» που κυκλοφορούν τελευταία στο χωριό μας οφείλει να ενημερώσει τους κατοίκους για τα εξής:
    1. Καταρχάς θέλω να συγχαρώ το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου για την εκλογή του και να δηλώσω δημόσια ότι θα είμαι δίπλα τους σε κάθε προσπάθεια για το καλό του χωριού.
    2. Ακούστηκε ότι η καθαριότητα που έγινε τελευταία στο χωριό ήταν με πρωτοβουλία του Συλλόγου ύστερα από παρέμβαση στην υπεύθυνη καθαριότητας του Δήμου. Η υπεύθυνη καθαριότητας του Δήμου ουδέποτε ενοχλήθηκε από το Σύλλογο και όλες οι ενέργειες έγιναν από το τοπικό συμβούλιο Κακοβάτου σε συνεργασία με το Δήμο Ζαχάρως.
    3. Ενοχλήθηκα επανειλημμένα από κατοίκους ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογος θέλει να αποκαταστήσει τις βλάβες στο οδικό δίκτυο (λακκούβες) και ότι είμαι εμπόδιο στην προσπάθεια αυτή. Θέλω να γνωρίζεται ότι εφ’ όσον ο Πολιτιστικός Σύλλογος επιθυμεί να αποκαταστήσει τις βλάβες με δική του πρωτοβουλία έχει στη διάθεσή του από μένα δικά μου μηχανήματα (φορτωτής, κύλινδρος, bobcut) δωρεάν.
    4. Θα παρακαλούσα το Δ.Σ. του Συλλόγου, ότι αιτήματα έχει να τα προσκομίζει εγγράφως στο τοπικό Συμβούλιο για να μην μπαίνουμε στην διαδικασία ανακοινώσεων αλλά στην ουσία.
    5. Όσον αφορά κάποιες ανώνυμες ανακοινώσεις σε διάφορα blogs στο internet θα παρακαλούσα να είναι επώνυμες, με ουσία και χωρίς εμπάθεια.

    Ο Πρόεδρος του Τ.Σ.
    Μπούκαλης Αυγουστής
    ANEΒΑΣΕ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails