ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

3/2/11

ΑΠΟ ΤΟ "IONION FM". ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΝΑΤΖΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

«Αυτή τη στιγμή είμαι δήμαρχος. Ο λαός με εξέλεξε παρ’ ότι γνώριζε πως είμαι σε αργία και μάλιστα με μεγάλο ποσοστό» , είπε μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος σήμερα στο ΙΟΝΙΟΝ FM. «Το δημοτικό συμβούλιο λειτουργεί δημοκρατικά» συμπλήρωσε ο κ. Χρονόπουλος, ενώ για τις κλειστές πόρτες που αντίκρισαν για ακόμη μια φορά οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, ο κ. Χρονόπουλος το δικαιολόγησε, επικαλούμενος τη νομοθεσία, λέγοντας πως οι συγκεκριμένοι έχουν εκπέσει αυτοδικαίως, πλην του κ. Δημήτρουλα και δεν έχουν ιδιότητα Δημοτικών συμβούλων.
Για την περιβόητη μεταφορά του προστίμου από τον δήμο Ζαχάρως προς τους δημότες, θέμα το οποίο εκκρεμεί και αυτό στη δικαιοσύνη εναντίον του, ο κ. Χρονόπουλος αποποιήθηκε την ευθύνη, αποδίδοντάς την σε κακό χειρισμό της νομαρχίας και του αρμόδιου αντιδημάρχου.

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/2/11, 11:44 μ.μ.

    ΕΙΔΕΣ ΑΜΑΡΤΟΛΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ. ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΗΣ..... ΑΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΙΑ, ΑΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/2/11, 11:46 μ.μ.

    απίστευτη συνέντευξη.
    πάντως, για να είμαστε δίκαιοι, εκεί που τον κατηγορούν πολλοί ως παράνομο επί χρόνια, πήγε να εφαρμόσει τώρα ακριβώς τον νόμο και την εγκύκλιο και πάλι τον κατηγορούν :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟ;ΤΗΝ 41;ΟΥΤΕ ΤΟ ''ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ν'ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ''ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ! ΚΙ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!!!ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΛΑ; ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ;ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΟ; ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ gortinia.blogspot.com ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 146 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3463/06 ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ.
    ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΦΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΡΑΠΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΠΑΝΤΑΖΗ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΩΣ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΡΓΙΑ!!! ΛΕΜΕ ΨΕΜΑΤΑ; ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΤΙ ΕΝΣΠΕΙΡΩ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ!ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ;Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Η Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ; Η ΕΓΩ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;ΑΝΑΛΑΒΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ!ΕΣΥ ΕΛΕΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/2/11, 1:35 π.μ.

    δυστυχώς και το κράτος δεν διστάζει να μην σέβεται και να παραβιάζει συχνά τον νόμο.

    χαρακτηριστικό παράδειγμα ο νόμος με τον οποίο δόθηκε δικαίωμα ψήφου σε μετανάστες παρότι το Σύνταγμα επιτρέπει μόνον σε Έλληνες πολίτες να ψηφίζουν και βέβαια κρίθηκε ο νόμος αντισυνταγματικός (απόφαση 350/2011).
    δεν θα έπρεπε οι κυβαρνώντες να εκπέσουν για παράβαση καθήκοντος και του Συντάγματος ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ( ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ)ΚΙ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣ!Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ!ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Γ.Γ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ! ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ! ΠΟΥ; ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΝΟΜΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/2/11, 9:14 π.μ.

    ήταν μεγάλη ήττα του Ραγκούση η διαπίστωση ότι προώθησε αντισυνταγματικό νόμο για την ψήφο των μεταναστών.
    Δεν νομίζω να την ανεχθεί το ΠΑΣΟΚ τέτοια "πατάτα" και ήττα. αναμένονται εξελίξεις.
    εγώ πιστεύω ότι για να δώσει το "αλό παράδειγμα" θα έπρεπε να φροντίσει να εκπέσει ο Ραγκούσης για παράβαση συντάγματος και καθήκοντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails