ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

3/2/11

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ "ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ"

Δεν είναι πλεόν μυστικό ότι μερικοί συμπολίτες μας και κυρίως απο την Ζαχάρω αλλά και απο χωριά της παραλιακής ζώνης έχουν αρχίσει κάποιες συζητήσεις για να δημιουργηθεί ένα "μέτωπο" απέναντι στου δημοτικούς ΗΓΕΤΕΣ του Δήμου μας. Η αγανάκτησή τους τόσο για την άκαμπτη στάση των αρχηγών των δημοτικών παρατάξεων όσο και η άτολμη στάση της Περειφέρειας αλλα και του ΥΠ.ΕΣ. να δώσουν ΟΡΙΣΤΙΚΗ λύση στο θέμα του Δημαρχείου έκαναν μερικούς να πάρουν "πρωτοβουλία" και να βγούν κυριολεκτικά "στο δρόμο" και στα ΜΜΕ Αθηναϊκά και τοπικά για να πούν

"ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΗΤΕΙΑ. ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΤΕ."

Την κίνηση αυτή μάλλον την ξεκινάει ένα βουλευτικό γραφείο ύστερα απο πίεση Ζαχαραίων πολιτών και βρήκαν υποστήριξη και απο κατοίκους 2-3 χωριών που έχουν "βαρύτητα" λόγου και μπορούν να υποκινήσουν τέτοιες μεθόδους χωρίς όμως να "βγαίνουν" στην πρώτη γραμμή.
Ένας απο αυτούς είπε να αφήσουν λίγο ακόμα για να αγανακτήσει ο κόσμος ακόμα πιό πολύ ώστε να έχει μεγαλύτερη συμμετοχή και αντίδραση στους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους ΟΛΩΝ των "ΑΝΙΚΑΝΩΝ" ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ.

Όλα αυτά μου τα μετέφερε άτομο που μένει στην Αθήνα τον οποίον πλησίασε απο εδώ κάτοικος Ζαχάρως για να τον "βάλει" στο μέτωπο μιάς και έχει καλές γνωριμίες στην Αθήνα. Απο ότι μου είπε δεν έχει ακόμα συμφωνήσει αλλά παρακολουθεί ψύχραιμα την εξέλιξη της κατάστασης. Αν όμως δεν δοθεί λύση μέχρι τα τέλη του μήνα μάλλον θα αρχίσει σιγα-σιγά να εμφανίζεται το "μέτωπο" με δημοσιεύματα και ανοικτές συζητήσεις - ενημερώσεις στα καφενεία.

Όλα αυτά σας τα μεταφέρω με πλήρη επιφύλαξη και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε ακούσει και εσείς κάτι ανάλογο. Νομίζω ότι κάτι θα έχετε ακούσει έστω και αν το νομίσατε ότι κάποιοι λένε "μεγάλα λόγια".

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/2/11, 11:51 π.μ.

    ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/2/11, 11:56 π.μ.

    Εκεί το πάει ο σε αργία Δήμαρχος, είναι η μόνη του ελπίδα, αλλά δε θα του περάσει. Θα υπερισχύσει ο Νόμος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O τόπος δεν έχει αναγκη ουτε καινούργιο "μετωπο" ούτε θαυματουργούς Μεσσίες.Αυτό που θελει είναι να λειτουργήσει το Δημοτικό Συμβούλιο.Και για να λειτουργήσει θα πρέπει ο Κος Χρονόπουλος να σεβαστεί τουσ νόμους και τις αποφάσεις του Γενικου Γραμματέα.Αν έχει διαφορετική άποψη να πάει στα δικαστηρια αλλά μέχρι να βγουν αποφάσεις ειναι αναγκασμενος να υπακούσει στην περιφέρεια.Κι αν συνεχισει να κλειδωνει απέξω την μειζονα αντιπολιτεύση δεν θα λειτουργησει ποτε το δημοτικό συμβούλιο .Είναι απλά τα πράγματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails