ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

12/11/10

ΜΗΝΥΜΑΤΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΩ την πρακτική των τριών υποψηφίων. Αφού ήθελαν το κοινό μέτωπο ενάντιον στον "πρώην" δήμαρχο γιατι κατέβασαν τρεις διαφορετικούς συνδιασμούς.

ΚΑΤΗΓΟΡΩ τον Κώστα Αγραπιδά για την στάση του. Μας έλεγε ότι εκείνος ξεκίνησε ένα αγώνα έντιμο και με νέους ανθρώπους και τώρα συμπράτει σε ένα ψηφοδέλτιο που λίγο πριν τις εκλογές δεν ήθελε συνεργασια.

ΚΑΤΗΓΟΡΩ τον Γιώργο Μπούσμπουρα που για τον ίδιο λόγο δεν έκανε "πίσω" για να υπάρχουν λιγότεροι συνδιασμοί ώστε το αντιΠανταζικό μέτωπο να πιό μαζικό.
ΛΕΥΚΟ και εγώ.......

Από το χρήστη Ανώνυμος στις Συμφωνω απολυτα μαζι σου...Πρεπει να κοιταξουμε το... στις 10:16 πμ


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΘΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩ... την 12/11/2010


Ο κάθε ένας από τους 3 υποψηφίους έδωσε τον αγώνα του ενάντια στον πρώην Δήχαρχο, ο λαός αποφάσισε ποιός θα ηγηθεί από τους 3 τη 2-η Κυριακή, όλοι πλέον είναι μαζί του για να έχει η Ζαχάρω-Φιγαλεία νέο Δήμαρχο. Το κατηγορώ ταιριάζει σε όσους με τη σιωπή και την ανοχή τους στήριξαν τον σε αργία πρώην Δήμαρχο.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΜΗΝΥΜΑΤΑ στις 11:19 πμ

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/11/10, 11:19 π.μ.

    Ο κάθε ένας από τους 3 υποψηφίους έδωσε τον αγώνα του ενάντια στον πρώην Δήχαρχο, ο λαός αποφάσισε ποιός θα ηγηθεί από τους 3 τη 2-η Κυριακή, όλοι πλέον είναι μαζί του για να έχει η Ζαχάρω-Φιγαλεία νέο Δήμαρχο. Το κατηγορώ ταιριάζει σε όσους με τη σιωπή και την ανοχή τους στήριξαν τον σε αργία πρώην Δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/11/10, 12:06 μ.μ.

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΟΥΡΤΣΑ..

    ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ "ΑΜΑΡΤΩΛΕ" ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΛΑ.
    ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΖΑΧΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ "ΑΝΑΤΟΛΗ" ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΔΑ.
    ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΔΩ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΑΠΙΔΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΔΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΡΑΣΙΔΑΚΙ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ ΠΗΓΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΕΤΟΣ ΨΗΦΙΣΑ ΑΓΡΑΠΙΔΑ ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΔΩ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.
    ΤΡΕΙΣ- ΕΦΤΑ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙ ΕΔΩ.....
    ΑΠΟ "ΑΝΑΤΟΛΗ" ΕΓΙΝΑΝ "ΔΥΣΗ" ΤΟΣΟ ΗΤΑΝ,ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΦΙΛΕ ΑΜΑΡΤΩΛΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ 60% ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ.
    ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΠΡΕΠΕΙΑ........
    ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΕΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/11/10, 1:07 μ.μ.

    Ακουσα τη δήλωση που έκανε ο κος Αγραπιδας στη τηλεόραση μετα την πρωτη Κυριακή και την εκτίμησα. Η χθεσινή του δήλωση στην εφημερίδα με μπέρδεψε και η σημερινή ακόμα περισσότερο. Θεωρώ οτι ο ανθρωπος που θέλει να είναι ο επόμενος Δήμαρχος δεν διαθέτει πρωτα απο όλα το απαραίτητο πολιτικό κριτήριο και τη διορατικότητα που πρέπει να έχει ενας ηγέτης, επιπλέον δεν διαθέτει και τούς συνεργάτες εκείνους που θα τον προστατέψουν απο τις αλλεπάλληλες κωλοτούμπες που κάνει. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/11/10, 3:34 μ.μ.

    Δηλαδή το πρόβλημά μας είναι αν ο Αγραπιδάς συνταχθεί με τον Αλεξανδρόπουλο;
    Και γιατί αυτό "καίει" την όποια μελλοντική υποψηφιότητά του; Απεναντίας χαίρομαι που παίρνει θέση, έστω κι αν αυτή δεν αρέσει σε κάποιους. Μήπως αν είχε εκδηλωθεί υπέρ του Πανταζή, τότε οι ίδιοι συμπολίτες μας θα ήταν ευχαριστημένοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/11/10, 4:03 μ.μ.

    ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΦΙΓΑΛΕΙΑ
    ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΡΑΠΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/11/10, 12:46 π.μ.

    Σωστά ο κόσμος της Ζαχάρως αποφάσισε κ έδειξε ότι σε 5 συνδυασμους έδωσε το 45,5% στον Πανταζή κ αφησε τους ετεροδημότες πίσω, για να τους δείξει ότι η πολιτική κ τα προβλήματα του τόπου δεν λύνονται με τα καλοκαιρινά μπάνια(για τον Αγραπιδά τα μπάνια γιατι ο Αλεξανδρόπουλος ούτε γι αυτό δεν έρχεται Ζαχαρω).Τον Πανταζή σε αργία θα τον θέσει ο κόσμος της Ζαχάρως όταν αυτός θα αποφασίσει κ όχι πολιτικοί που στέλνουν την χώρα σε χρεωκοπία κ ξεπουλημα (χειρότεροι απο τον δήμαρχο σίγουρα).Όσο για την ανακοίνωση της ΑΝΑΤΟΛΗΣ μάλλον πρέπει να ψαχτούν περισότερο γιατί οι προεδροι που έχουν εκλεγη με τον συνδυασμό του Αγραπιδά ηταν στην συγκέντρωση κ όχι μόνο δεν διαμαρτυρήθηκαν όταν τους προσφώνυσε ο Πανταζής αλλά των συνεχάρηκαν μετά την ομιλία κ οι πέντε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/11/10, 10:14 π.μ.

    Στην πραγματικότητα ο κόσμος της Ζαχάρως έθεσε τον Πανταζή σε αργία και θα τον κηρύξει και έκπτωτο και όχι μόνον.Ολόκληρος ο Ελληνικός λαος.
    Ο Πανταζής έχει καταδικαστεί για δεκάδες παραβάσεις καθήκοντος,πρόδωσε δηλαδή την εμπιστοσύνη και τον όρκο που έδωσε στον λαό της Ζαχάρως και σε όλο τον Ελληνικό λαό,να τηρεί το καθήκον του.Διώκεται σε βαθμό κακουργήματος για απιστία προς το δημόσιο,δηλαδή για απιστία προς τον λαό.Εγραψε στα παλιά του τα παπούτσια τους Νόμους που ο ίδος ο λαός θεσμοθέτησε,εγραψε δηλαδή στα παλιά του τα παπούτσια τον λαό της Ζαχάρως.
    Και αντί ο λαός της Ζαχάρως να τον αλείψει πίσσα και πούπουλα και να τον πετάξει έξω από την Ζαχάρω η μάλλον κάτι ποιο απλό να τον στείλει σπίτι του,τον ξαναψηφίζει.Ισως από πλάνη,ίσως από άγνοια ,ίσως από εκφοβισμό,ίσως από μικροσυμφεροντολογισμό.
    Πολλοί μιλάνε για τα έργα που έγιναν στην Ζαχάρω και τα αποδίδουν στον Πανταζή και στις γνωριμίες του.Είναι μεγάλο λάθος.
    Τα σημαντικά έργα στην Ζαχάρω έγιναν μετά τις φωτιές του 2007 και δεν οφείλονται στον Πανταζή αλλά στην μάννα με τα τέσσερα παιδιά από του Κουμουθέκρα που ο χαμός τους συγκίνησε όλη την υφήλιο και έστελνε αφειδώς βοήθεια στηνΖαχάρω.
    Σε αυτή την οικογένεια οφείλονταιτα μεγάλα έργα και οχι στον Πανταζή.Ο Πανταζής απλώς ήταν ένας διαχειριστής αυτής της βοήθειας και μάλλιστα κακός.
    Αξίζει στην Ζαχάρω καλλίτερη τύχη.Εχει πολλούς ικανούς ανθρώπους να βοηθήσουν στην χάραξη μιας καλλίτερης πορείας στο μέλλον.Δόθηκε στον λαό της Ζαχάρως μια μεγάλη ευκαιρία την προηγούμενη Κυριακή με το να αναδείξει δήμαρχο η τον Αγραπιδά η τον Αλεξανδρόπουλο.Δεν είχε σημασία ποιον από τους δύο.Αν και δύσκολα να επιτύχει,του ξαναδίνεται πάλι μια ευκαιρία αύριο.Μετά θα είναι άξιος της τύχης του.
    Πρέπει το όνομα Ζαχάρω να σταματήσει να είναι συνώνυμο της λαμογιάς,της ρεμούλας του τραμπουκισμού.Πρέπει,ακούγοντας κάποιος Ζαχάρω,να φέρνει στο νού του,όμορφες παραλίες,φυσικές ομορφιές,την λιμνη Καιάφα,τον ναό του επικούερειου Απόλλωνα,την Αρχαία Ολυμπία,ήσυχους και φιλόξενους κατοίκους και όχι να φέρνει στο μυαλό του βίντεο με πυροβολισμούς,τραμπουκισμούς και απειλές η ανούσια και σαχλά έργα με Ρωσίδες.
    Αλλη μια ευκαιρία αύριο.Μετά ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails