ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

15/10/10

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΩΛΕΝΗΣ

Τα εγκαίνια του Αυστραλιανού Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Ωλένης θα πραγματοποιηθούν αύριο, Σάββατο 16 Οκτωβρίου στις 12.00 το μεσημέρι. Το Κέντρο χρηματοδοτήθηκε από τη κυβέρνηση της Αυστραλίας, στο πλαίσιο της αποκατάστασης της πληγείσας περιοχής από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007.
      O Δήμαρχος κ. Γιάννης Παναγόπουλος δήλωσε :«είναι μια προσφορά από χρήματα της Κυβέρνησης της Αυστραλίας, του Ερυθρού Σταυρού και της Ελληνικής λέσχης «Camberra». Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο που ξεκίνησε το 2002 αλλά είχε βαλτώσει λόγω έλλειψης κονδυλίων. Με την χρηματοδότηση της Αυστραλίας το έργο αυτό είναι πια γεγονός και το εγκαινιάζουμε το Σάββατο». Ο κ. Παναγόπουλος κάλεσε όλους τους φορείς και τους πολίτες να δώσουν το «παρών» σαν μια ηθική αναγνώριση για την άμεση ανταπόκριση της Αυστραλίας.     
     Το κέντρο έχει χωρητικότητα 400 θέσεων και περιλαμβάνει γυμναστήριο,  αποδυτήρια και βοηθητικούς χώρους.
Η συνολική του επιφάνεια είναι 1.500 τ.μ. και απευθύνεται κυρίως στους νέους της ευρύτερης περιοχής προσδοκώντας να αποτελέσει πόλο έλξης,  αλλά και εστία κοινωνικής συναναστροφής τους.    
Στα εγκαίνια είναι προσκεκλημένοι  εκπρόσωποι της Ελληνικής Κυβέρνησης,  μέλη του κοινοβουλίου,  αρμόδιοι φορείς και η τοπική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails