ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

27/2/11

"ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ......ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ

Και για να λύσουμε ορισμένες παρεξηγήσεις:
Σε πολλούς αναγνώστες του blog ,βέποντας αυτά που γράφω,δηλαδή τις απόψεις μου για τον Πανταζή και την παράταξη του θα έχουν,έυλογα,δημιουργηθεί τα ερωτήματα αν είμαι προκατειλημένος εναντίον του Πανταζή η εναντίον κάποιου από την παράταξη του,αν υποστηρίζω κάποια άλλη παράταξη,αν είμαι εναντίον του Πανταζή γιατί δεν με εξυπηρέτησε σε κάτι,αν έχω δικές μου βλέψεις κλπ.
Σας πληροφορώ λοιπόν,με όλη την ειλικρίνεια,ότι δεν συμβαίνει τίποτε από τα παραπάνω. Δεν έχω τίποτε το προσωπικό ούτε με τον Πανταζή ούτε με κάποιον από την παράταξη του,αντίθετα μπορώ να σας ομολογήσω εδώ ,με θάρρος,ότι τους έχω ψηφίσει κάποτε.Ούτε είμαι με τους άλλους (Αλεξανδρόπουλο η Μπόυσμπουρα),λευκό ψήφισα τις τελευταίες εκλογές,ούτε ζήτησα καμμία εξυπηρέτηση από κανέναν ούτε πρόκειται να ζητήσω γιατί ξέρω να διεκδικώ τα δικαιώματα μου. Γράφω εναντίον του Πανταζή,όπως θα έγραφα εναντίον οποιουδήποτε ακόμη και εναντίον της μάννας μου και του πατέρα μου,που ενώ είχε καταδικαστεί για παράβαση καθήκοντος είχε τα μούτρα να διεκδικήσει να διοικήσει ένα ¨Δήμο,να διαχειριστεί δηλαδή τις τύχες ενός λαού και το χρήμα του Ελληνα φορολογούμενου πολίτη.Αν ήταν σωστός και έντιμος άνθρωπος,έπρεπε για να μη πώ από την στιγμή που του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες αλλά από την στιγμή που έγιναν τελεσίδικες οι δικαστικές αποφάσεις,όχι μόνο να είχε παραιτηθεί αλλά να είχε καλέσει και τον κόσμο και να του απηύθυνε ένα μεγάλο συγγνώμη και όχι να προσπαθεί με νομικά τερτίπια και με υπόγειες ενέργειες να αγκιστρωθεί στην εξουσία.Αλλά για να το κάνεις αυτό χρειάζεται να έχεις κότσια,υπευθυνότητα και πάνω από όλα εντιμότητα.Εννοιες άγνωστες για αυτόν. Τα ίδια ισχύουν και για τα άτομα της παράταξης του,που ενώ έπρεπε να τον πιέσουν να παραιτηθεί η αν δεν το έκανε να τον εγκατέλειπαν,τον ακολουθούν σαν δουλάκια δείχνοντας έτσι σε όλους ότι είναι συνένοχοι.Μαζί τα φάγανε,όπως θα έλεγε ο Πάγκαλος. Βέβαι α,κάποιος λογικά σκεφτόμενος θα μου πεί.Καλά όλα αυτά που λές αλλά ο λαός τον ψήφισε. Ακριβώς για αυτό.Επειδή ο λαός,μη γνωρίζοντας τη σημασία και τη σπουδαιότητα της έννοιας της παράβασης καθήκοντος,μη έχοντας την σωστή πληροφόρηση από κανέναν,το πνευματικό του επίπεδο τον ωθεί να ψηφίζει άτομα που τον εξυπηρετούν μικροσυμφεροντολογικά,έπρεπε να είχε παραιτηθεί και να μην διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο και όχι να τον χρησιμοποιήσει για να κάνει αντεκδίκηση στους νόμους και στην πολιτεία.Δεν μπορώ να επιρρίψω την ευθύνη στο λαό.Ο λαός τόσα ήξερε τόσα έκανε.Η συντριπτική πλειοψηφεία του λαού της Ζαχάρως ακόμη δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτε.Πιστεύουν ‘ότι κυνηγούν τον Πανταζή γιατί έχουν προσωπικά μαζί του.Την ευθύνη την έχουν αυτοί που δεν δίνουν την σωστή πληροφόρηση στο λαό. Πρέπει να το καταλάβουν οι αναγνώστες του blog αλλά και όλοι οι άλλοι.Δεν κρίνω την πολιτική του Πανταζή και της παράταξης του.Δεν στρέφομαι εναντίον της ικανότητας τους στην διαχείριση του Δήμου.Στρέφομαι εναντίον της διαχείρισης του Δήμου από παράνομα και δικαστικά καταδικασμένα άτομα για παράβαση καθήκοντος.Δεν με ενδιαφερει αν αυτό το άτομο λέγεται Πανταζής,Μπούσμπουρας,Αλεξανδρόπουλος η όπως αλλοιώς ήθελε να λέγεται.Θέλω τον Δήμο μου και το κράτος μου να τον διαχειρίζονται άτομα άσπιλα και αμόλυντα όπως η Παναγία,τουλάχιστον στην διαχείριση των κοινών.
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" : ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ....ΠΑΝΤΑΖΗ;;; στις 10:40 πμ

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/2/11, 1:51 μ.μ.

    Άψογος. συμφωνώ απολύτως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/2/11, 1:58 μ.μ.

    Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΕ, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ, ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΣΕ ΜΙΚΡΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ. ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ. ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΒΡΕΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ. ΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 16 ΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΕΝΑΝ, ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ, ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΝ ΤΟ ΜΕΣΟ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑ. ΠΕΣΑΝΕ ΣΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΣΑΝ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΝ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails