ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

6/2/11

Ο ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ .....ΓΙΑΤΙ????

Ανώνυμε "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ", Βλέπεις που όταν κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία, μπορείς να λες ό,τι θέλεις χωρίς να κρίνεσαι για πράξεις σου, που μπορεί και να είναι κατάπτυστες. Δεν έχεις καμία απόδειξη για μένα, ούτε για φτύσιμο, ούτε για γλύψιμο σε κανέναν μα κανέναν και ποτέ. Λέω πάντα τη γνώμη μου χωρίς να φοβάμαι και κρίνω μόνο λόγια και πράξεις. Αυτό το πράττω πάντα με την υπογραφή μου κι αν αντέχεις κρίνε τα γραπτά ή τις πράξεις, δεν έχεις όμως δικαίωμα να γράφεις ό,τι θέλεις, χωρίς αποδείξεις. Το γεγονός όμως πως εκθειάζεις ένα ύπουλο και πισώπλατο χαστούκι δεν σε τιμά ακόμη κι αν μοιάζεις με τον ένοχο. Όσον αφορά την κατά φαντασίαν προδοσία ή αποστασία αυτό έχει τη σφραγίδα εκείνου που θαυμάζεις, για τους εξής λόγους:

1. Εκείνος πρόδωσε τη λαϊκή εντολή που πήραμε όλοι μαζί, για να εκπροσωπήσουμε μια μερίδα ψηφοφόρων. Αντί αυτού ήθελε να γίνει σερβιτόρος του Πανταζή και να του δωρίσει μια έδρα ακόμη, όπως ο άλλος σερβιτόρος που του εκχώρησε έξι ολόκληρες έδρες.

2. Εκείνος αποστάτησε από τη νομιμότητα, παρ ότι κραυγάζει για τις μη σύννομες ενέργειες άλλων.

3. Εκείνος είχε την ατυχία της αυτοδίκαιης έκπτωσης, γιατί δεν ήξερε, δεν διάβασε και δεν με ρώτησε. Ως εκ τούτου δεν είχα κανέναν λόγο να ζητήσω τη γνώμη ενός αυτοδικαίως έκπτωτου.

4. Αυτός λοιπόν ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ και ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ της λαϊκής εντολής, έθεσε εαυτόν και εκτός παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο. Φώτης Δημήτρουλας
Από το χρήστη Φώτης Δημήτρουλας στις Ο ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ την 5/2/2011


Ανώνυμε "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ", "Χάλασες" το όνομα του Νόμου. Μια λάθος λέξη σου δίνει άλλη εντύπωση, έκταση και διάσταση στην αλήθεια. Τ0 ΆΡΘΡΟ 53, παρ. 2 δεν λέει "...απαιτείται διαπιστωτική πράξη" όπως λες εσύ. Η ακριβής φράση είναι: "...εκπίπτει αυτοδικαίως. Η σχετική διαπιστωτική πράξη εκδίδεται από τον Ελεγκτή Νομιμότητας. Άρα δεν "απαιτείται" απλώς εκδίδεται (κι αν δεν εκδίδεται ενώ έχει τελεσθεί η προϋπόθεση του νόμου για την αυτοδίκαιη έκπτωση ....τότε έχουμε παράβαση καθήκοντος). Λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο εξώδικο.
Από το χρήστη Φώτης Δημήτρουλας στις Ο ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ την 5/2/2011

26 σχόλια:

  1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ6/2/11, 8:22 π.μ.

    Αναμασάς τα λόγια σου, τα ίδια και τα ίδια.Τα επιχειρήματα σου είναι σαχλά.ΠΡοσπαθείς να μας πείσεις ότι ο γάιδαρος πετάει.
    Αν δεν απαιτείται διαπιστωτική πράξη για την έκπτωση τότε τι στο διάολο την γράφει ο νόμος?
    Διαβάζω όμως και στην εγκύκλιο:
    "Για την έκπτωση εκδίδεται διαπιστωτική πράξη του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ανάλογα με τη χρονική στιγμή έκδοσής της, καθόσον ο δεύτερος ασκεί τις αρμοδιότητες του Ελεγκτή Νομιμότητας μέχρι την έναρξη λειτουργίας της Αυτοτελούς Υπηρεσίας Εποπτείας ΟΤΑ."
    Λέει ΓΙΑ την έκπτωση.Και ένας ηλίθιος μπορεί να καταλάβει ότι απαραίτητη προυπόθεση για την έκπτωση είναι η διαπιστωτική πράξη του ελεγκτή νομιμότητας.
    Τέλος πάντων.Δεν τρώγεσαι με τίποτε αδελφάκι μου.Επομένως θα σου πω μόνο αυτό:
    Τα πράγματα είναι απλά και κατανοητά.
    Εχουμε δύο πλευρές.
    Την πλευρά την δική σου και των άλλων αναπληρωματικών που ορκίστηκαν και των "νομικών σας συμβούλων" που λέει ότι σωστά ορκιστήκατε γιατί ο Αλεξανδρόπουλος και Μπούσμπουρας είναι έκπτωτοι και επομένως ήταν νόμιμο το δημοτικό συμβούλιο που κάνατε και
    την πλευρά του Γενικού γραμματέα άρα και του Υπουργείου Εσωτερικών και των νομικών συμβούλων της αποκεντρωμένης διοίκησης και του υπουργείου που λέει ότι ο Αλεξανδρόπουλος και Μπούσμπουρας δεν είναι έκπτωτοι,εσείς δεν έπρεπε να ορκιστείτε και το συμβούλιο που κάνατε είναι παράνομο.
    Κάποια από τις δύο πλευρές έχει δίκιο και κάποια άδικο.Δεν γίνεται να έχουν και οι δύο δίκιο η και οι δύο άδικο.
    Αυτός που έχει δίκιο να δικαιωθεί και να του ζητήσουν οι άλλοι συγγνώμη.Αυτός που έχει άδικο να βάλει την ουρά στα σκέλια,να ζητήσει συγγνώμη και να πάει ο μαλάκας σπίτι του να ασχολείται με τα οικιακά και όχι με τα κοινά.Είτε λέγεται αυτός Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοικησης,είτε υπουργός εσωτερικών είτε Δημήτρουλας,είτε όπως θέλει να λέγεται.
    Και ερωτώ τους αναγνώστες αυτού του blog,αφού βάλουν στην άκρη τις πολιτικές εμπάθειες,βάλουν το χέρι στην καρδιά να απαντήσουν με ειλικρίνεια τι πιστεύουν?
    Εχει δίκιο ο Γενικός Γραμματέας η ο Δημήτρουλας?
    ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρίς τη διαπιστωτική πράξη του γ.γ είναι έκπτωτος, Φώτη; Χωρίς δηλαδή να το πει η διοίκηση είναι έκπτωτος; Ασφαλώς όχι! Επομένως είναι απαραίτητη η διαπιστωτική πράξη γιατί χωρίς αυτή, αν και ο νόμος λέει είναι αυτοδίκαιη η έκπτωση δεν υφίσταται έκπτωση!Δεν σου είπα πως είσαι άσχετος από διοίκηση; Γιατί γράφεις και λες ανοησίες;Και κάνεις μ.....ες;Εκτός κι αν το κάνεις επειδή δεν γουστάρεις κάποιους! Τότε θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΑΒΑΣΕ ΦΩΤΗ: ΑΡΘΡΟ 102 ΤΟΥ ΣΥΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΑΡ 4!ΟΙ ΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΗ!ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΗ!!!!ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ;ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΩΤΗ!!!!ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ( ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)Η Ν.Δ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ! ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/2/11, 6:11 μ.μ.

    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΕΣ(αν έφτυνες ποτέ)ΤΩΡΑ ΓΛΥΦΕΙΣ !!! ΤΕΛΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/2/11, 10:57 μ.μ.

    ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ
    ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
    ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΟΤΙ ΕΚΠΙΠΤΟΥΝ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ Η ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ

    ΚΑΚΟΚΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ6/2/11, 11:32 μ.μ.

    Ξέχασες να γράψεις
    - έχει δίκιο και ο Πανταζής που τους καθοδηγεί τι να λένε και τι να κανουν.
    -Εχει άδικο ο ελεγκτής νομιμότητας.
    -Εχει έδικο ο Υπουργός που έκανε αυτόν ελεγκτή νομιμότητας και δεν κάνει τα χατίρια του Πανταζή.
    =Να στείλει ο Υπουργός από εκεί που ήρθαν και τον ελεγκτή νομιμότητας και τους νομικούς συμβούλους της Περιφέρειας και του Υπουργείου εσωτερικών και να βάλει ελεγτή νομιμότητας τον Πανταζή (είναι ειδικός στη νομιμότητα) και νομικούς συμβούλους του Υπουργείου τον Αγραπιδά που είναι καθηγητής της Νομικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών και τον Δημήτρουλα.
    Ελα ντε...
    Γιατί ξέχασες να τα γράψεις αυτά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/2/11, 11:36 μ.μ.

    ΣΟΡΡΥ, ΤΑ ΞΕΧΑΣΑ. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ

    ΚΑΚΟΚΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΙΟΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΛΕΙΨΩ ΡΕ ΛΕΧΡΙΤΗ;ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ;ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΣΟΥ; ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΣΚΑΤΑ( ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ!ΑΜΑΡΤΩΛΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΟΝΤΑ ΓΕΝΝΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΟΥ; ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΟΨΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ;ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΥΑΛΑ=ΣΚΑΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ ΣΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΒΟΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ! ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΙΔΡΥΜΑ! ΛΥΠΗΣΟΥ ΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ6/2/11, 11:56 μ.μ.

    Μα αυτό κάνω κ.Σχίζα.
    Επειδή έχω καταλάβει ότι είναι άτομα με διανοητική καθυστέρηση προσπαθώ να τους κάνω το χατίρι και να τους απαντάω,δήθεν ότι τα υπολογίζω.
    Είναι κακό να πληγώνεις τέτοια άτομα.Θα επιδεινώσουμε περισσότερο το πρόβλημα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος6/2/11, 11:59 μ.μ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΒΡΙΣΙΕΣ
    ΚΛΑΣΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
    ΑΜΑΡΤΩΛΕ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙΣ ΤΙΣ ΒΡΙΣΕΙΣ ΑΠ' ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ

    ΚΑΚΟΚΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ7/2/11, 12:10 π.μ.

    Ποιος δεν έχει επιχειρήματα?
    Εγώ και ο κ.Σχίζας και ο Ακάλυπτος και ο Εκπτωτος?
    Μα τα επιχειρήματα που έχουμε δώσει σε αυτό το blog είναι αμέτρητα όπως και οι κόκκοι της άμμου στην παραλία!Επιχειρήματα τρανταχτά και τεκμηριωμένα.
    Αντίθετα από την άλλη μεριά όχι μόνο δεν έχουμε ακούσει κανένα σοβαρό επιχείρημα αλλά τόσες αοριστολογίες ούτως ώστε ο κ.Σχίζας σαν γιατρός που είναι να διαπιστώσει διανοητική καθυστέρηση.
    Που είδες τις βρισιές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ, ΤΟΥΒΛΑ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ 102 ΠΑΡ. 4 ΛΕΕΙ''ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΣΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ.Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ.ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΤΑ ΑΙΡΕΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ ΕΚΠΤΩΣΗ Η ΑΡΓΙΑ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟ ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ.''ΕΡΩΤΗΣΗ: ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΑΣΚΕΙΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ; ΠΟΙΟΝ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ 3852/10; ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ; ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ; ΤΟΝ ΑΓΡΑΠΙΔΑ; ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ; ΤΟΝ ΚΑΚΟΚΡΑΤΗ;Κ.Λ.Π Η ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ;ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ. ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΕΗ ΕΛΕΓΚΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 27 ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ ΝΟΜΙΜΑ ΟΡΚΙΣΘΕΝΤΕΣ! ΕΓΩ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΚΙ Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΣ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ! ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ! ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΕΛΑΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΥΛΛΑΒΙΣΤΑ Π ΚΑΙ Α ΠΑ,Ρ ΚΑΙ Α ΡΑ Ν ΚΑΙ Ο ΝΟ, Μ ΚΑΙ ΕΙ ΔΙΦΘΟΓΓΟΣ ΜΕΙ. ΟΛΟ ΜΑΖΙ; ΕΛΑΤΕ...ΠΑ-ΡΑ-ΝΟ-ΜΕΙ.ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΚΑΚΟΚΡΑΤΗ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ ΠΩΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΠΑΡ 3 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ! ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΧΛΟ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΑΚΟΚΡΑΤΗΣ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ:ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΠΑΡ 3 ΛΕΕΙ:''ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΡ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ''ΠΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΣΚΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ;Η ΘΕΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΑΔΙΑΦΘΟΡΑ; ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ Ή ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΩΝ;ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝΙΔΕΟΙ, Η ΘΕΣΠΙΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΥΜΝΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ;ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος7/2/11, 1:16 μ.μ.

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ?
    ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ?
    ΑΡΑ : Ή ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ
    Ή ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ

    ΜΗΠΩΣ ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ?

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ? Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΕΣΟΥΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ7/2/11, 2:19 μ.μ.

    Αφού δεν ξέρεις τι διαβάζεις,τότε άστο να πάει στο διάολο και μην ασχολείσαι.
    Η επταμελής σύνθεση στο Δ τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας κσι παρέπεμψε το ζήτημα προς οριστική κρίση στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου.
    Οπότε δεν έχουμε τελική κρίση,Ασε να δούμε τι θα πεί και το Ανώτατο Ακυραωτικό Δικαστήριο και βλέπουμε.
    Μήν μπλέκεις τις βούρτσες με τις π...τσες.
    Τον νόμο τον ψήφισε η βουλή και εφόσον κριθεί αντισυνταγματικός θα ακυρωθεί και τελείωσε.
    Είναι άλλη υπόθεση του Πανταζή.Ο Πανταζής σαν πρόσωπο έκανε παράβαση καθήκοντος σε ένα νόμο ο οποίος είναι συνταγματικός.Και του Πανταζή είναι τετελεσμένη υπόθεση.Ο Πανταζής δεν νομοθετεί απλά υπακούει και εφαρμόζει το νόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ Η ΤΗΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΒΛΑΚΑ!ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ!ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! Η ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΟΜΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΛΑΟ ΕΜΜΕΣΩΣ!!!Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ; ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΠΟΙΝΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Η ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ;ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ;ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΤΙΘΕΤΟ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ!ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΩ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ7/2/11, 10:11 μ.μ.

    Κύριε Δημήτρουλα,
    Δες παρακάτω μια διαπιστωτική πράξη αυτοδίκαιης έκπτωσης αιρετού λόγω μη ορκομωσίας από τον ελεγκτή νομιμότητας.

    http://static.diavgeia.gov.gr/doc/4%CE%91%CE%9B%CE%95%CE%9F%CE%A11%CE%A6-4%CE%97

    Δες τους λόγους που επεικαλείται και προσπάθησε να καταλάβεις αν σου είναι δυνατόν:

    "δεν έχει αποποιηθεί την εκλογή του και δεν έχει δώσει τον προβλεπόμενο όρκο μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2010,καθώς επίσης δεν έχει γνωστοποιήσει αντικειμενική αδυναμία".

    Στη Ζαχάρω συμβαίνει το αντίθετο:
    Εχει δοθεί ο προβλεπόμενος όρκος μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2010 και δεν τίθεται θέμα γνωστοποίησης αντικειμενικής αδυναμίας για τον λόγο ότι δεν υπάρχει.
    Αν κατάλαβες καλά αυτό που ενδιαφέρει την διοίκηση είναι να έχει δοθεί ο προβλεπόμενος όρκος.πράγμα που έγινε και έχει συνταχθεί επίσημο πρωτόκολο για αυτό.
    Να γιατί δεν πρόκειται να δείς ποτέ έκπτωση του Μπούσμπουρα και του Αλεξανδρόπουλου ούτε που να κάνεις κωλοτούμπες από την Αλβενα μέχρι την Ζαχάρω.
    Τράβα και ζήτα συγγνώμη από τους Ζαχαραίους γιατί σε λίγο δεν θα έχεις που να σταθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φώτης Δημήτρουλας8/2/11, 1:33 π.μ.

    Ανώνυμε "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" (ΔΗΛΑΔΉ ΛΟΎΦΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ),

    Ο όρκος που νομίζεις πως έγινε, (ίσως είσαι από εκείνους τους "ορκισμένους") ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΙΟΤΙ:

    1. Η πρόσκληση ήταν από άσχετον (με τον ΝΟΜΟ).
    2. Έγινε στην απέναντι ταβέρνα κι όχι στον Δήμο.
    3. Έγινε 11 μέρες μετά την επίσημη πρόσκληση.
    4. Είχαν ήδη ορκισθεί οι αναπληρωματικοί.
    5. Οι φίλοι σου πήγαν για "βρούβες"!!!!!
    6. Κρεμαστείτε από το π..λί του Ραγκούση.
    ΚΑΙ
    7. ...με τις υγείες σας.---

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φώτης Δημήτρουλας8/2/11, 1:38 π.μ.

    Ανώνυμε "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ"

    Έβαλες νερό στο κρασί σου! Συμφώνησες πως για τη διαπιστωτική πράξη, δεν γράφει ο νόμος τη λέξη "απαραίτητη". Δεν ρώτησες όμως αν για την μη έκδοσή της , υπάρχει παράβαση καθήκοντος...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φώτης Δημήτρουλας8/2/11, 1:42 π.μ.

    Για να δούμε τί θα γίνει και με ...αυτό ή ...μετά από αυτό σε λίγο καιρό!!!

    Εξώδικη πρόσκληση στον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.
    Κοινοποίηση:
    Υπουργό Εσωτερικών Α. και Η.Δ.
    Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής των Ελλήνων
    Συνήγορο του Πολίτη
    Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων

    Κύριε Γενικέ
    Με την επιφύλαξη για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου και για κάθε νόμιμη απαίτησή μου, οφείλω να σας επισημάνω τις πιο κάτω μη σύννομες ενέργειές σας, πράξεις και παραλείψεις που με βλάπτουν προσωπικά και προσπορίζουν οφέλη σε άλλους:
    1. Είμαι Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ζαχάρως με τον επιλαχόντα συνδυασμό «ένωση αλλαγής», όπως νομίμως ορκίσθηκα μαζί με άλλους αναπληρωματικούς, στις 5-1-2011, (Νόμος 3852/2010, άρθρο 52 και 55 παρ. 1, 2) μετά από πρόσκληση του Δημαρχεύοντος Γεωργίου Μπάμη και με πρακτικό ορκωμοσίας Α.Π. 203, το οποίο σας έχει κοινοποιηθεί από 11-1-2011.
    2. Επτά ημέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 29-12-2010 είχε προηγηθεί ορκωμοσία στην οποία δεν προσήλθε ο προηγούμενος επιλαχών από εμένα και επειδή δεν πρόβαλε κανέναν λόγο αντικειμενικής αδυναμίας, εντός πέντε ημερών, εξέπεσε αυτοδίκαια (άρθρο 55 του Νόμου 3852/2010) και (αναλυτική Εγκύκλιος 41, του Υπουργείου Εσωτερικών Α. και Η. Δ.). Το πρακτικό της εν λόγω ορκωμοσίας με Α.Π. 12759 σας έχει κοινοποιηθεί από τις 31-12-2010.
    3. Στις 19-12-2010 πραγματοποιήθηκε η αρχική ορκωμοσία του συνόλου των Δημοτικών Συμβούλων Ζαχάρως, του επιτυχόντος συνδυασμού και των επιλαχόντων συνδυασμών. Στην ορκωμοσία τούτη δεν προσήλθε ο επικεφαλής του συνδυασμού στον οποίο συμμετείχα και επειδή δεν πρόβαλε κανέναν λόγο αντικειμενικής αδυναμίας, εντός πέντε ημερών, εξέπεσε αυτοδίκαια μαζί με τους έξι συμβούλους της μείζονος μειοψηφίας που ενήργησαν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, (άρθρα 44, 48, 52, και 55 παρ 1, 2, του Νόμου 3852/2010).

    Κύριε Γενικέ`
    Στην Απόφασή σας 20-1-2011 με την οποία ελέγξατε τη νομιμότητα του πρακτικού εκλογής Προεδρείου και Επιτροπών στο Δήμο Ζαχάρως, λάβατε υπόψη σας (στο σχετικό με αριθμό 5) κάποια υποτιθέμενη ορκωμοσία (30-12-2010), η οποία από το φερόμενο ως πρακτικό της, ουδόλως μοιάζει με την ορκωμοσία που προβλέπει ο Ν. 3852/2010 και η σαφέστατη Εγκύκλιος 41 του Υπουργείου Εσωτερικών.
    Στην ίδια Απόφασή σας 20-1-2011, αποσιωπάτε τη γνωστή σε εσάς ορκωμοσία μου (5-1-2011) και την προγενέστερη ορκωμοσία από τη δική μου (29-12-2010).
    Στην ίδια Απόφασή σας 20-1-2011 (στο σχετικό με αριθμό 10) αναφέρετε λανθασμένα πως οι εκπροθέσμως και παρατύπως φερόμενοι ως ορκισθέντες στις 30-12-2010, δεν έχουν εκπέσει του αξιώματός τους, παρ ότι έχουν εκπέσει αυτοδικαίως εκ του Νόμου 3852/2010 και επιπροσθέτως με δική σας ευθύνη και από δική σας παράλειψη καθυστερεί η έκδοση σχετικής διαπιστωτικής πράξης (άρθρα 52, 55 παρ. 2 και άρθρο 53 παρ 2 του Ν3852/2010).

    Κύριε Γενικέ
    Επειδή τα οξυμένα προβλήματα του Δήμου Ζαχάρως διογκώνονται εξ αιτίας της εγωιστικής συμπεριφοράς εκείνων που δεν έπραξαν το νόμιμο κι αυτονόητο, και ενώ δηλώνουν νομοταγείς επιδιώκουν την παράνομη εξέλιξη της εν λόγω υπόθεσης.
    Επειδή η πιστή εφαρμογή των νόμων είναι γενική απαίτηση της κοινωνίας και της Πολιτείας.
    Επειδή οι ανεξάρτητες αρχές «…επιτελούν το έργο τους χωρίς κομματικούς επηρεασμούς και επεμβάσεις», ο δε «…έλεγχος νομιμότητας ασκείται από νομικό με αυξημένο κύρος και προσόντα» (αιτιολογική έκθεση του Ν. 3852/2010).
    Επειδή η φερόμενη ως δήθεν ορκωμοσία στις 30-12-2010, δεν έχει καμία σχέση με την ορκωμοσία Δημοτικών και Περιφερειακών αρχών που περιγράφεται στο Νόμο 3852/2010.

    Και επειδή με τις ενέργειές σας και τις παραλήψεις που προανέφερα, θίγομαι προσωπικά και ζημιώνομαι ανεπανόρθωτα, σας καλώ να πράξετε τα νόμιμα και επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου.

    Ζαχάρω 2 Φεβρουαρίου 2011

    Φώτης Δημήτρουλας
    Δημοτικός Σύμβουλος
    Δήμου Ζαχάρως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φώτης Δημήτρουλας8/2/11, 1:51 π.μ.

    ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΊΤΕ ...ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΧΙΖΑ

    Γιατί ανακατέψατε το Γιάννη με αυτά τα θέματα;;;

    Ο ρόλος του και ο λόγος του, είναι έγκυροι μόνο για την ιλαρά ...κι εν γένει για παιδικές νόσους.

    Τι σχέση έχει ο άνθρωπος με τα νομικά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φώτης Δημήτρουλας8/2/11, 2:09 π.μ.

    Άγνωστε "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ"

    Ξαναδιάβασα κάποια τα γραπτά σου και σε βρίσκω πολύ ...υποτακτικό στον διορισμό ενός εκπαιδευτικού ...ως ελεγκτή Νομιμότητας, πολύ υποτακτικό σε εκείνον ...που τον διόρισε, ΑΛΛΑ σε βρίσκω και πολύ απείθαρχο στο Νόμο 3852/2010.

    Αν χάσω εγώ το στοίχημα θα ζητήσω συγνώμη, (τουλάχιστον επειδή ξέρεις ποιος είμαι), αν όμως ΧΑΣΕΙΣ εσύ; ...πως θα ζητήσεις συγνώμη ΑΝΩΝΥΜΟ πουλάκι μου;;;

    Ιδού το ερώτημα που μπορείς να γράφεις χωρίς να ...πληρώνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος8/2/11, 8:10 μ.μ.

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΩΤΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΕΑ ΣΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ.
    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ
    ΑΡΙΝΤΑΓΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΛΑΜΠΡΟΥΙ2/5/11, 9:24 π.μ.

    ΦΩΤΗ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗ ΟΣΟ ΓΙΑ Τ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΒΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΜΑΘΑΝΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails