ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

4/2/11

Ο ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ

"Ανώνυμος" που βρίζει, μοιάζει καταρχήν με δειλή γυναικούλα. Μοιάζει όμως και με εκείνους που φορούσαν κουκούλες στην κατοχή κι έδειχναν ποιον πρέπει να εκτελέσουν οι Γερμανοί (είναι φυσικά γνωστή η τύχη τους λίγο αργότερα). Στον "Ανώνυμο" που παριστάνει το γνώστη του Καλλικράτη και γράφει μια σελίδα βλακείες, για την διαπιστωτική πράξει του Γενικού Γραμματέα υπάρχει η απάντηση στον ίδιο το Νόμο, στο ίδιο άρθρο (53) στην ίδια παράγραφο (2)"...όποιος δεν δίδει τον όρκο του προηγούμενου άρθρου μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, εκπίπτει αυτοδικαίως. Η σχετική διαπιστωτική πράξη εκδίδεται από τον Ελεγκτή Νομιμότητας." "Ανώνυμε" νομικέ!!! Αναζήτησε τί από τα δύο είναι ποιο ισχυρό;

1. Η αυτοδίκαιη έκπτωση; (που είναι δεδομένη και δεν μπορεί να θεραπευτή με κανέναν τρόπο τώρα πλέον) ή

2. Η διαπιστωτική πράξη; (που ακολουθεί υποχρεωτικά κι όποιος δεν την εκδίδει έχει κάνει παράβαση καθήκοντος). Όσο για τις λοιπές "ανθολογίες σου", βγάλε κι εσύ την κουκούλα να τα πούμε...
Από το χρήστη Φώτης Δημήτρουλας στις ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ ΠΡΟΣ "ΑΚΑΛΥΠΤΟ". στις 7:10 μμ
 
 
 

11 σχόλια:

  1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ4/2/11, 9:59 μ.μ.

    Δεν θα οσυ απαντήσω στα υπόλοιπα που γράφεις.Απαξιώ.
    Θα σου κάνω μόνο μια ερώτηση και αν θέλεις απάντησε:
    Εφόσον η αυτοδίκαιη έκπτωση είναι δεδομένη και δεν μπορεί να θεραπευτεί με κανέναν τρόπο τότε γιατί ο νόμος αναφέρει ότι απαιτείται διαπιστωτική πράξη από τον ελεγκτή νομιμότητας?
    Δεν χρειζόνταν να το αναφέρει αυτό.Ο Δήμαρχος που τους κάλεσε να ορκιστούν,διαπιστώνει ότι δεν ορκίστηκαν,εκπίπτουν αυτοδικαίως και καλεί τους αναπληρωματικούς και το πανηγύρι τελειώνει εδώ.Τι χρειάζεται ο ελεγκτής νομιμότητας?
    Για αυτό ακριβώς ο νόμος απαιτεί διαπιστωτική πράξη.Το λέει και η λέξη.
    Ο ελεγκτής νομιμότητας διαπιστώνει αν ορκίστηκαν η όχι και αν είναι έκπτωτοι η όχι.
    Αυτός είναι ο ρόλος του ελεγκτή νομιμόητας.Ελέγχει την νομιμότητα των πράξεων των οργάνων της τοπικής αυτοδιοίκησης.
    Και ένα άλλο:
    Μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς που γράφει ότι αν δεν εκδώσει ο ελεγκτής νομιμότητας διαπιστωτική πράξη έκπτωσης διαπράτει παράβαση καθήκοντος?
    Ο Ελεγκτής νομιμότητας ,αντίθετα, εξέδωσε διαπιστωτική πράξη σύμφωνα με την οποία θεωρεί την ορκομωσία των Αλεξανδρόπουλου και Μπούσμπουρα έγκυρη.
    Τώρα γιατί λές και κάνεις τρελλά είναι άλλη υπόθεση.
    Διάβασε παρακάτω σε άλλο post τις σκέψεις μου και θα καταλάβεις.
    Εϊμαι ελεύθερος να γράφω ότι θέλω και όπως θέλω.Δεν δίνω λόγο σε κανέναν.
    Η ανωνυμία μου έγκειται στο γεγονός ότι απευθύνομαι σε ανθρώπους του δικού σου πνευματικού επιπέδου και φοβάμαι.Φοβάμαι φίλε μου την διαπλοκή σαν τον διάολο το λιβάνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/2/11, 10:15 μ.μ.

    ΚΑΛΕ ΡΕ ΦΩΤΗ ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΑ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΣΟΥ ΦΙΛΟΥΣ. ΗΘΕΛΕΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΝΩΡΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΝΩΡΙΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ, ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΦΙΛΟΔΩΡΗΣΕ. ΣΥΝΕΛΘΕ, ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΙΣ ΠΑΛΗΚΑΡΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΠΛΕΟΝ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΑΖΟ ΣΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ "ΟΣΑ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ¨" ΕΚΑΤΣΕΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/2/11, 12:19 π.μ.

    ΦΩΤΗ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ-ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΨΕ.ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ.ΕΙΧΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΡΗΤΡΑ.ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΡΗΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΊΖΕΙΣ.Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΡΗΤΡΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΙΜΩΡΙΑ.
    ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ.ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟ.ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΒΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/2/11, 8:55 π.μ.

    Κοίτα ένα τύπο που ήθελε να κατέβει και για Δήμαρχος και ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως έκανε αγώνα εναντίον του Αργού Δήμάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ5/2/11, 11:15 π.μ.

    Κύριε Δημήτρουλα και κάτι άλλο.
    Οπως σου έγραψα κρυβόμαστε πίσω από την ανωνυμία μας γιατί φοβόμαστε αυτούς που παλιά εφτυνες και τώρα γλείφεις.
    Δεν είμαστε προδότες.Δεν προδόσαμε ποτέ ιδέες και απόψεις.Απλά φοβόμαστε.
    Την προδοσία ψάξε να την βρείς στον εαυτό σου.
    Οποιος προδίδει την παράταξη του πως λέγεται?
    Και κάτι ακόμη.
    Η τρομοκρατία δρά ύπουλα και εν κρυπτώ.
    Εσύ το χαστούκι όμως το έφαγες φανερά και αντρίκια.
    Για ποια τρομοκρατία μιλάς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/2/11, 12:43 μ.μ.

    Επίσης πριν του ρίξει το χαστούκι του φώναξε να γυρίσει, έτσι για να τον βλέπει στα μάτια. Ο κ. Φώτης τον κάλεσε να του ανακοινώσει την απόφασή του κοιτώντας τον στα μάτια ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΝΕΥΡΙΚΟΣ!ΚΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠ'ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ, ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ! ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΒΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΞΥΝΟΙΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ!!!ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΕΣΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ! Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΓΝΩΣΕΙΣ!!!ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 60% ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ;ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φώτης Δημήτρουλας5/2/11, 10:24 μ.μ.

    Ανώνυμε "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ",

    Βλέπεις που όταν κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία, μπορείς να λες ό,τι θέλεις χωρίς να κρίνεσαι για πράξεις σου, που μπορεί και να είναι κατάπτυστες.
    Δεν έχεις καμία απόδειξη για μένα, ούτε για φτύσιμο, ούτε για γλύψιμο σε κανέναν μα κανέναν και ποτέ.

    Λέω πάντα τη γνώμη μου χωρίς να φοβάμαι και κρίνω μόνο λόγια και πράξεις. Αυτό το πράττω πάντα με την υπογραφή μου κι αν αντέχεις κρίνε τα γραπτά ή τις πράξεις, δεν έχεις όμως δικαίωμα να γράφεις ό,τι θέλεις, χωρίς αποδείξεις.

    Το γεγονός όμως πως εκθειάζεις ένα ύπουλο και πισώπλατο χαστούκι δεν σε τιμά ακόμη κι αν μοιάζεις με τον ένοχο.

    Όσον αφορά την κατά φαντασίαν προδοσία ή αποστασία αυτό έχει τη σφραγίδα εκείνου που θαυμάζεις, για τους εξής λόγους:

    1. Εκείνος πρόδωσε τη λαϊκή εντολή που πήραμε όλοι μαζί, για να εκπροσωπήσουμε μια μερίδα ψηφοφόρων. Αντί αυτού ήθελε να γίνει σερβιτόρος του Πανταζή και να του δωρίσει μια έδρα ακόμη, όπως ο άλλος σερβιτόρος που του εκχώρησε έξι ολόκληρες έδρες.
    2. Εκείνος αποστάτησε από τη νομιμότητα, παρ ότι κραυγάζει για τις μη σύννομες ενέργειες άλλων.
    3. Εκείνος είχε την ατυχία της αυτοδίκαιης έκπτωσης, γιατί δεν ήξερε, δεν διάβασε και δεν με ρώτησε. Ως εκ τούτου δεν είχα κανέναν λόγο να ζητήσω τη γνώμη ενός αυτοδικαίως έκπτωτου.
    4. Αυτός λοιπόν ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ και ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ της λαϊκής εντολής, έθεσε εαυτόν και εκτός παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο.

    Φώτης Δημήτρουλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φώτης Δημήτρουλας5/2/11, 10:48 μ.μ.

    Ανώνυμε "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ",

    "Χάλασες" το όνομα του Νόμου. Μια λάθος λέξη σου δίνει άλλη εντύπωση, έκταση και διάσταση στην αλήθεια.

    Τ0 ΆΡΘΡΟ 53, παρ. 2 δεν λέει "...απαιτείται διαπιστωτική πράξη" όπως λες εσύ.
    Η ακριβής φράση είναι: "...εκπίπτει αυτοδικαίως. Η σχετική διαπιστωτική πράξη εκδίδεται από τον Ελεγκτή Νομιμότητας.
    Άρα δεν "απαιτείται" απλώς εκδίδεται (κι αν δεν εκδίδεται ενώ έχει τελεσθεί η προϋπόθεση του νόμου για την αυτοδίκαιη έκπτωση ....τότε έχουμε παράβαση καθήκοντος).

    Λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο εξώδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος8/2/11, 7:50 μ.μ.

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΩΤΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΕΑ ΣΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ.
    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ
    ΑΡΙΝΤΑΓΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΑΜΠΡΟΥΙ24/5/11, 7:16 μ.μ.

    ΦΩΤΗ ,ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΟΥ ΕΔΟΣΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ.ΗΣΟΥΝ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ.ΤΟ ΑΥΤΟΔΟΙΚΗΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΕ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails