ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

17/5/14

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΖΑΧΑΡΩ




Η χθεσινή ομιλία του Πανταζή Χρονόπουλου και η παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμό του ήταν καθοριστική κυρίως  για ψυχολογική υποστήριξη των ψηφοφόρων του. Υπολογίσαμε χωρίς υπερβολή περισσότερους από 1000 συγκεντρωμένους τόσο στο χώρο της ομιλίας όσο και στις γύρω καφετέριες.
Ο Πανταζής είχε για κάθε ένα υποψήφιο του ένα μικρό σχόλιο να κάνει γύρω από την προσωπικότητα του καθενός. Αίσθηση έκανε η αποκάλυψη διαφόρων γεγονότων που προσπάθησαν να κάνουν μερικοί πρώην υποψήφιοί του εκμεταλλευόμενοι την θεσμική τους θέση.Η άμεση απομάκρυνσή τους από τον συνδυασμό ήταν η πιο ξεκάθαρη θέση στο ζήτημα και υποσχέθηκε ότι θα είναι άκαμπτος αν παρουσιαστεί οποιοδήποτε παρόμοιο πρόβλημα στο μέλλον.
Δεν θα σταθούμε στον λόγο του αλλά θα σας μεταφέρουμε την επιθυμία των συγκεντρωμένων που ήθελαν να τον συγχαρούν μετά την ομιλία  και τους υποσχέθηκε ότι θα ξανασυναντηθούν και πάλι την Κυριακή το βράδυ για τα επινίκια.

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/5/14, 7:32 π.μ.

    Η αποκάλυψη διαφόρων γεγονότων που προσπάθησαν να κάνουν μερικοί πρώην υποψήφιοί του εκμεταλλευόμενοι την θεσμική τους θέση δεν είναι τίποτε άλλο παρά λόγια του Πανταζή.Οτι τα είπε ο Πανταζής αρκεί.Η αξιοπιστία των λόγων του είναι τόσο μεγάλη που σπάει κόκκαλα.
    Εγώ απλά αναρωτιέμαι αν υπάρχει έστω και ένας σοβαρός άνθρωπος στη Ζαχάρω που να τον πιστεύει.Δεν υπάρχει.Οι σοβαροί του έφυγαν.Επομένως χθές γνώριζε ότι δεν απευθυνόνταν σε σοβαρούς ανθρώπους για αυτό αραδιαζε όλα αυτα τα ψέμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/5/14, 9:18 π.μ.

    ολα αυτά είναι ψέματα Ζαχαρέους δεν είδαμε..γιατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/5/14, 9:19 π.μ.

    Γυφτοι,πρωην φυλακισμενοι,υποδικοι,βαπορακια,και ολος ο υποκοσμος ηταν μαζεμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/5/14, 9:48 π.μ.

    Μετρήσατε και τις καρέκλες από τις καφετέριες; Βάλατε και τα δέντρα(πριν τις πυρκαγιές φυσικά) μαζί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/5/14, 10:16 π.μ.

    ΑΙΣΧΟΣ ΗΤΑΝ!!!!ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ!!!!!!!ΓΥΦΤΟΙ ΠΑΝΤΑΖΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΛΟΥΣΤΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/5/14, 1:45 μ.μ.

    Φίλε αμαρτολέ ΣΑΜΑΡΑΣ γιόκ, Πέρασε αλλά δεν κάθισε. Πάει πέταξε το πουλάκι. Ήταν κάλπικο και δεν βγήκε το τελευταίο χαρτί (ο άσσος του Χάρη και του έκπτωτου) Και τώρα κλαίν όλα τα αλάνια. Τώρα ο δρόμος προς την ήττα τραβά ας το καταλάβει η Πανταζοπαρέα για να μην έχουμε την Κυριακή το βράδυ εγκεφαλικά και εμφράγματα. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΑΑΣΣΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος18/5/14, 9:34 π.μ.

    Πρώτη φορά στη Ζαχάρω γίνονται εκλογές με σκουπίδια και τους κάδους γεμάτους. Είναι μια ακόμη επιτυχία της συμμορίας του έκπτωτου.
    Με την ψήφο μας σήμερα πρέπει να βάλουνε αυτούς στους κάδους των απορριμμάτων. Αρκετά μας έσωσαν τρεις τετραετίες. Δεν θέλουμε άλλο κάρβουνο ΦΤΆΝΕΙ ΠΙΑ Δεν αντέχουμε σαν Ζαχαραίοι άλλο την χλεύη ΑΛΛΆΖΟΥΜΕ ΣΕΛΊΔΑ. Μην τους φοβάστε Ο Βασιλιάς είναι γυμνός και τίποτε περισσότερο από ένα ΑΝΔΡΕΊΚΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος18/5/14, 10:34 π.μ.

    Στην ομιλία του "καινούργιου" που προφανώς δεν ήσουν , αναφέρθηκε με σαφήνεια ότι ένα από τα κακά των μη νομοτυπων ήταν ότι ήθελαν και χυτα στα όρια του δήμου.
    Έτσι εκτός από τα 17 σημεία του δρόμου της ανάπτυξης (όσο ανατολικοτερα γίνεται=30km από τη Ζαχαρω),θα δοθεί λύση και για τα σκουπίδια όσο πιο μακριά γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος19/5/14, 1:20 π.μ.

    Ωραια ολα αυτα αλλα Δευτέρα ξημερωμα και Δήμαρχος ειναι πάλι ο εκπτοτος αυτο να σας λέει κατι!!!!!! Μαλων. Τα γεγονότα. Δεν ειναι έτσι! !!!! Ο κοσμος τον αγαπαει και τον θελει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails