ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

14/5/14

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΦΙΣΣΟΚΟΛΗΣΗ Η' ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ;



















Τον "τσίμπησε" ο ΚΟΚΟΡΑΣ της ΖΑΧΑΡΩΣ..........

http://kokoraszaharos.blogspot.gr/2014/05/blog-post_14.html?spref=fb

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/5/14, 11:23 μ.μ.

    Στις προηγούμενες εκλογές δεν είχες εκδηλωθεί τόσο, ίσως γιατί όλοι ξέραμε πως ο έκπτωτος θα ξαναψηφιστεί. Αυτή τη φορά κάνεις φουλ προπαγάνδα υπέρ, μάλιστα ενίοτε και πολύ έξυπνα. Αυτή η πασιφανής αλλαγή στάσης είναι ίσως μια ένδειξη πως ο μεγάλος αυτή τη φορά έχει χάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/5/14, 12:27 π.μ.

    Ο Πανταζής έλαβε καλά μαθήματα λαικισμού απο τον Ε.Γιαννόπουλο τον οποίο υπηρετούσε.
    Είναι γνωστό σε όλους ότι ο αρχιερείς του λαικισμού ήταν ο Γιαννόπουλος και οι φίλοι του οι Κουρήδες της Αυριανής.
    Αυτά τα μαθήματα τα παρέδωσε με τη σειρά του ο Πανταζής στους υπηρέτες του στη Ζαχάρω και έτσι πάει σόι το βασίλειο.
    Προσπαθεί να νικήσει τον αντίπαλο του όχι με επιχειρήματα και πρόγραμμα αλλα με λάσπη και ακαθαρσίες γιατι έχει συνηθίσει σε αυτές.Αλλά δε μπορεί να καταλάβει ότι αυτή η λάσπη γίνεται αυτεπίστροφο (μπούμερνγκ) για αυτόν.
    Ολη αυτή η κατάσταση προκαλεί γέλιο και παράλληλα θλίψη.Γέλιο με τις ηλίθιες και άστοχες λαικίστικές παρωδίες αλλά ταυτόχρονα και θλίψη για την κατάντια των λακέδων του χωροφύλακα.
    Τα τσούκια και οι γλέιφτες ενός λαμόγιου χωροφύλακα αποκαλούν τον Κόλλια προσκυνητή.
    Μιλάνε για παράνομη αφισσοκόληση ποιοι?Οι αρχιερείς της παρανομίας.Αυτοι που ακόμη και οι καθαρίστριες των δικαστηρίων τους γνωρίζουν απο τις πολλές επισκέψεις και τη φυλακή την έχουν στην κωλότσεπη σαν χαρτομάντηλο.Αυτοί που διώκονται για κακουργήματα .Αυτοί που ο αρχηγός τους έχει τόση φυλακή και άλλη τόση που τον περιμένει ώστε μπροστά του ωχριά ο αλ καπόνε.
    Και μιλάνε αυτα τα γλοιώδη ποταπά ανθρωπάκια του αλ καπόνε ότι ο Κόλλιας είναι προσκυνητής και παράνομος γιατι κάνει αφισσοκόληση.
    Είναι η δεν είναι ολη αυτή η κατάσταση για γέλια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτε κατά διάνοια ελεύθερη έκφραση. Ελεύθερη έκφραση με συλλήψεις, φυλακίσεις κλπ ήταν έως το 1981. Σήμερα για άλλους λόγους απαγορεύεται η αφισοκόλληση, ακόμη και με κυρώσεις σε βάρος των συνδυασμών. Ο νόμος της απαγόρευσης πέρασε κι από τα χέρια του κυρίου Κουβέλη, με τον οποίο ήταν υποψήφιος βουλευτής στην Ηλεία ο αφισοκολλητής-προσκυνητής (και έλαβε τον εκπληκτικό αριθμό των 15 ψήφων). Μετά την αποτυχία του, έγινε οπαδός του αχταρμά (Σαντάρμη-Δέδε). Επειδή ο κύριος Κόλλιας (ο αφισοκολλητής) θεωρεί τον εαυτό του δημοκράτη ...δεν ισχύει ο νόμος για τον ίδιο ΑΛΛΑ για όλους τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πριν ακόμη "...αλέκτωρ λαλήσει" ο υποψήφιος που φιλοδοξούσε να γίνει Δήμαρχος τη Δευτέρα 19/5/2014, απέδειξε τον νεοτερισμό των ιδεών του.

    Το Γκάλοπ της ΑΜΑΡΤΙΑΣ και η μεγάλη νοθεία των μηχανισμών του «καθαρού» υποψήφιου.

    Τόσο μεγάλη νοθεία, δεν ξανάγινε ούτε στις μελανότερες εκλογές της πατρίδας μας. Πώς είναι δυνατόν αυτοί οι μηχανισμοί να "σώσουν" τον τόπο με τις δήθεν νέες ιδέες τους;; Απέδειξαν την ποιότητά τους με τα χέρια τους και με τη νοθεία τους στο ηλεκτρονικό γκάλοπ «protinews”.

    Σε κατάσταση πανικού και απόγνωσης έφτασε ο μηχανισμός του κυρίου Αλεξανδρόπουλου, τις δυο-τρεις πρώτες μέρες, που το γκάλοπ είχε τη φυσιολογική συμμετοχή των ψηφοφόρων. Ο Πανταζής προηγείτο με διαφορά 20%.

    Από τον πανικό τους έκλεισαν στο γραφείο (πάνω αγορά) έναν οπαδό και ψηφίζει αδιακόπως από μηχάνημα μόνος του, πέντε μερόνυχτα.

    Ο οπαδός αυτός, έχει προσθέσει τόσο μεγάλο αριθμό ανύπαρκτων ψηφοφόρων, με αποτέλεσμα να ξεπεράσει σε συμμετοχή, τον Δήμο Πύργου, τον Δήμο Ήλιδας (Αμαλιάδα), ακόμη και την Περιφέρεια (η Ζαχάρω εμφανίζεται με 200 ψηφοφόρους περισσότερους από την Αμαλιάδα).

    Παρά ταύτα δεν μπορούν να ξεπεράσουν σε ποσοστό το μεγάλο ρεύμα του Πανταζή και της ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ.
    Σήμερα το πρωί 14/5/2014, στις 9.30΄, ακόμη και μετά από την πενθήμερη νοθεία το αποτέλεσμα ήταν το εξής:
    «Δυναμική Πρωτοβουλία» - ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ
    Ψήφοι: 563 (45.9%)
    «ΝΕ.Δ.Α.» - ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ
    Ψήφοι: 551 (44.9%)
    «Λαϊκή Συσπείρωση» - ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
    Ψήφοι: 112 (9.1%)
    Ψήφοι: Ζαχάρω = 1226, Αμαλιάδα=1080, Περιφέρεια=1029

    Τρεις ώρες μετά την δημόσια καταγγελία μας, η ΠΡΩΤΗ news σταμάτησε το γκάλοπ και ανακοίνωσε την διαπίστωσή της, για την κακόβουλη παρέμβαση στην πρόοδο της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails