ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

14/5/14

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Έντονο πολιτικό παρασκήνιο έχουν και οι φετινές εκλογές. Οι υποψήφιοι έχουν επικεντρωθεί στο πως να αναδείξουν τα ελαττώματα του ενός για τον άλλον και αυτό φάνηκε ακόμα και στην τηλεοπτική τους εμφάνιση. Τι ακριβώς κρύβεται πίσω από αυτές τις αλληλοκατηγορίες ;;

Εκείνο που έχω μάθει είναι ότι τις τελευταίες μέρες ένα μεγάλο πολιτικό πρόσωπο της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ πληροφορήθηκε ότι στην ΖΑΧΑΡΩ - ΦΙΓΑΛΕΙΑ προσπαθουν κάποιοι να ΣΠΗΛΩΣΟΥΝ τον παλιό του συνεργάτη και προσωπικό του φίλο ως ΑΠΑΤΕΩΝΑ και λίγο πολύ ως "ΛΑΜΟΓΙΟ". Αυτή η ενημέρωση που είχε από διαφορετικές πηγές τον εξόργισε και έδωσε  εντολή (απο ότι έμαθα) να διερευνηθούν οι κύριοι υπεύθυνοι της συκοφαντικής κίνησης. Το ΠΟΛΙΤΙΚΟ αυτό ΠΡΟΣΩΠΟ τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε ότι φαίνεται να κρατάει στάση αναμονής στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ των Αθηνών αλλά στην ουσία ΔΟΥΛΕΥΕΙ πολύ καλά με διεθνείς επαφές τόσο με Υπουργούς όσο και με Πρωθυπουργούς και δεν θέλει να αποτύχουν οι "φίλοι" του ακόμα και στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Το θέμα είναι ότι Βουλευτής του Πύργου που "πολύ ανακατεύτηκε" με τα της περιοχής μας μάλλον έχει στείλει λάθος πληροφορίες για το τι γίνεται στην Ζαχάρω -Φιγαλεία και αυτό θα έχει αντίκτυπο στα ποσοστά του κόμματός του στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.  

Το θέμα είναι πολύ μπλεγμένο και τα ερώτηματα που θέλουν απάντηση είναι :

1. Αν επικρατήσει η παράταξη του Πανταζή που θα κρυφτούν αυτοί ??

2. Αν επικρατήσει η παράταξη του Κώστα ποιοί θα κάνουν κουμάντο ?? 

3. Αν τα ποσοστά του κόμματος του θα είναι μικρά στην Ζαχάρω ο   "Βουλευτής" του Πύργου θα αναλάβει την ευθύνη της χασούρας ???


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/5/14, 6:41 μ.μ.

    εγκυρότατες πληροφορίες αναφέρουν πως η αναμενόμενη συντριβή του Πανταζή στις εκλογές έχει θορυβήσει πολύ τον πρόεδρο Πούτιν μα και τον πρόεδρο Ομπάμα. όπως όλοι γνωρίζουν και οι δυο πρόεδροι των υπερδυνάμεων έχουν στενή συνεργασία με τον Μέγα Δήμαρχο. Σύμφωνα με δήλωση του ίδιου του Δήμαρχου στους συνεργάτες του δεν είναι τυχαίο πως πολλές φορές καθημερινά συνομιλούν μαζί του και τον συμβουλεύονται για κάθε τους κρίσιμη απόφαση. γιαυτό το λόγο ο ρωσικός στόλος φεύγει από την Κριμαία με ρώτα προς τον Κυπαρισσιακό κόλπο ενώ έντονες προετοιμασίες παρατηρούνται και στη βάση της Σούγιας ώστε την ημέρα των εκλογών αν χρειαστεί να επέμβουν αμερικάνικα F-16. Αν χάσει ο Πανταζής τις εκλογές τότε το πιθανότερο είναι να χάσουν τις θέσεις τους και ο Πούτιν και ο Ομπάμα μιας και εξαρτώνται από τον ισχυρό άνδρα. Παγκόσμιο χάος θα ακολουθήσει την ήττα του ηγέτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/5/14, 7:39 μ.μ.

    φιλε 6:41 αβανταρεις τον ηγετη. εκτος κ αν πιστευεις οτι θα καταλαβουν οι αυλικοι την ειρωνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails