ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

11/3/12

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ - Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ

Έμαθα , δεν μπορούσε να μείνει κρυφό, ότι ο Τζαβάρας με τον Λαμπρόπουλο ερχόμενοι από την Καλαμάτα όπου είχαν πάει να συναντήσουν τον Αντώνη είπαν να κάνουν μια στάση σε ψαροταβέρνα της περιοχής μας και να τσιμπήσουν  ψαράκι. Μέχρι εδώ όλα καλά. Έλα όμως που είχαν και καλεσμένο και μάλιστα τον άνθρωπο που κανείς δεν θέλει να τον έχει φίλο αλλά όλοι του κάνουν το τραπέζι..!!!!
Η παρέα είχε καλή χημεία από ότι έμαθα ότι η κίνηση αυτή είχε διπλή σημασία γιατί ο Πανταζής είχε χρόνια τώρα μεγάλη κόντρα με την επιχείρηση (ψαροταβέρνα) και μάλλον ήρθε η ώρα τις παλιές ιστορίες/αμαρτίες να τις πάρει το κύμα...... Άλλωστε ο Πανταζής ξέρει πλέον ποιοι είναι οι αχάριστοι και ποιοι όχι.
Από την συζήτηση το αφτί μου έπιασε κάτι για εκλογές αρχές Μαΐου και για κάποιους νέους υποψηφίους Δημοτικούς συμβούλους που θα μπουν δυναμικά με την υποστήριξη και των τριών στην μάχη του σταυρού στην επόμενη εκλογική διαδικασία. Πάντως ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου απουσίαζε, αλλά η τύχη του ...δουλεύει.
Για το κουτσομπολιό δεν μάθαμε ποιος πλήρωσε, αλλά μάθαμε ότι στο τέλος σερβιρίστηκε καταπληκτικός χειροποίητος μπακλαβάς.

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/3/12, 6:50 μ.μ.

    Και που είναι το πρόβλημα; Τρια φιλαράκια βρέθηκαν και φάγανε ψαράκι. Σιγά μην τους σταματήσουν τα μνημόνια και οι περικοπές.
    Φαντάζομαι ότι τα έξοδα να τα έκανε ο καλός οικοδεσπότης (Καταπατητής) ο Μπίζας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙΟΣ ΖΑΧΑΡΑΙΟΣ11/3/12, 8:05 μ.μ.

    ΑΓΑΠΗΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΟΣΑΝΤΕ ΚΑΘ ΟΣΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΗΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ 3 ΑΝΔΡΕΣ . Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑ ΠΡΩΤΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΘ ΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ,ΑΝΑΤΕΛΩΝ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ . ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ .ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ,ΑΦΟΥ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΔΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/3/12, 9:04 μ.μ.

    ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΓΕΙΑ ΣΟΥ.
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ. ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ.
    ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΘΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ??? ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Η' ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ??
    ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ, ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ. ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/3/12, 8:53 μ.μ.

      Το σημαντικο φιλε 12.04 δεν ειναι ποιος εχει τα εκλογικα του δικαιωματα στην πατριδα μας. Τους ζησαμε αλλωστε ολους αυτους. Θεωρω πως το σημαντικο ειναι ποιος ειναι ο τοπος μονιμου διαμονης του καθενος. Νομιζω οτι ο Νικολακης διαμενει μονιμα στην περιοχη μας, ενδιαφερεται για τα κοινα και γνωριζει τα προβληματα της περιοχης.

      Διαγραφή
  4. ΠΑΛΙΟΣ ΖΑΧΑΡΑΙΟΣ12/3/12, 10:01 π.μ.

    ΦΙΛΕ ΤΩΝ 12.04 ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΟΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΛΑΚΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΓΝΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/3/12, 11:06 μ.μ.

    ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΡΟΔΕΣ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΑΝΕ.Α ΡΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΛΙΟΣ ΖΑΧΑΡΑΙΟΣ14/3/12, 10:14 μ.μ.

    ΦΙΛΕ ΤΩΝ 02.06 ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Ο ΚΑΜΠΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails