ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

14/7/11

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΣ. ΔΙΟΝ.-ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Αθήνα, 13 Ιουλίου 2011   
                            

Εντός των ημερών ολοκληρώνεται η μετάταξη των αγροφυλάκων. Αναδρομικά η πληρωμή τους


Στο Εθνικό Τυπογραφείο βρίσκεται η Κοινή Υπουργική Απόφαση, που θα ολοκληρώσει εντός των επομένων ημερών, τη μετάταξη των Αγροφυλάκων στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής διαβεβαίωσε την αναπληρώτρια Τομεάρχη Περιβάλλοντος της ΝΔ, Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Μανώλης ΄Οθωνας.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία της Βουλευτού Επικρατείας για ζητήματα πολιτικής προστασίας, ο κ. ΄Οθωνας διευκρίνισε επίσης, ότι η προσωρινή παύση πληρωμής των Αγροφυλάκων από το Υπουργείο Εσωτερικών ήταν τμήμα της διαδικασίας μετάταξης τους, η οποία έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί έως τις 30 Ιουνίου. Ο Υφυπουργός υποσχέθηκε ότι οι Αγροφύλακες θα αρχίσουν να μισθοδοτούνται μετά την μετάταξή τους από το ΥΠΕΚΑ και θα λάβουν τις απολαβές τους, αναδρομικά από την 1η Ιουλίου.

Η καθυστέρηση στη μετάταξη των Αγροφυλάκων στα δασαρχεία της χώρας οφείλεται σύμφωνα με τον Υφυπουργό σε διοικητικούς λόγους, ενώ κατά τα φαινόμενα, συνετέλεσε και ο ανασχηματισμός. Η κα. Αυγερινοπούλου, με την ιδιότητά της ως Αναπληρώτρια Τομεάρχης Περιβάλλοντος θα έχει την ερχόμενη εβδομάδα συνάντηση με τον Υφυπουργό για τα ζητήματα πολιτικής προστασίας της χώρας μας.

πηγή : μέσω email

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails