ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

16/7/11

Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΟΝ.....ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ.....

Αμαρτολέ,
Ποιοι βρίσκονται σε λήθαργο για να ξυπνήσουν?
Αυτοί που έχουν καταλάβει και δεν συμμετέχουν στα επικοινωνιακά παιγνίδια του Πανταζή η αυτοί που τον ακολουθούν σαν σκυλάκια και τον συνδράμουν στην προσπάθεια του να φτιάξει το καταρακωμένο προφίλ του?
Κανένας σας δεν κατάλαβε ότι σήμερα στον Καιάφα παίχθηκε ένα ακόμη show του Πανταζή με την συνδρομή της ανηψιάς του και του φίλου του του Αλαφούζου στέλνοντας το τηλεοπτικό του κανάλι το skai?(Aλήθεια,ο Μάκης ο Κουρής γνωρίζει ποιον έχει φίλο ο Αλαφούζος?Κάποιος πρέπει να του το υπενθυμίσει).
  • Αφού έχει τόση μεγάλη οικολογική ευαισθησία ο Πανταζής γιατί τόσα χρόνια που ήταν Δήμαρχος δεν είχε ξαναπάρει τέτοια πρωτοβουλία?
  • Εδώ όλη η Ζαχάρω βρωμάει από τα αμάζευτα σκουπίδια γιατί τα απορριματοφόρα δεν έχουν πετρέλαιο να κινηθούν γιατί κανένας βενζινοπώλης δεν τους δίνει πετρέλαιο αφού τους έχουν φεσώσει όλους,εδώ το βράδυ σε όλη τη Ζαχάρω υπάρχει μια έντονη μυρωδιά βόθρου από το χαλασμένο βιολογικό,και τους έπιασε η μεγάλη οικολογική ευαισθησία για τα πλαστικά μπουκαλάκια του Καιάφα,που μπορούσε κάλλιστα ο Δήμος να τα καθαρίσει αφού είναι ένας οικονομικά εύρωστος Δήμος (έτσι μας έλεγαν για τον προυπολογισμό) στέλνοντας μερικούς εργάτες καθαριότητας?
  •  Αυτή τη βρωμιά που έβγαλε προχθές η ελευθεροτυπία σχετικά με την αγοραπωλησία του ακινήτου της alpha,ποιος θα την καθαρίσει?
  • Αυτές οι βρωμιές που έχουν αποκαλυφθεί και αυτές που αναμένονται να αποκαλυφθούν ποιος θα τις καθαρίσει?
  • Την διοίκηση του Δήμου ποιος θα την καθαρίσει από την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή ενός έκπτωτου?
Μπορεί να χρειασθεί η συνδρομή του Δούναβη ποταμού αλλά πιστεύω ότι είναι μικρός ποταμός για να ανταποκριθεί σε ένα τόσο μεγάλο έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails