ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

22/5/11

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΖΑΧΑΡΩ ΜΠΡΟΣΤΑ

Είναι γεγονός ότι η περιοχή Ζαχάρως-Φιγαλείας έχει αξιόλογα και ικανά να προσφέρουν στον τόπο άτομα τα οποία είτε ανήκουν σε διάφορες παρατάξεις είτε δεν ανήκουν πουθενά.
Προτείνω ένα νέο μοντέλο το οποίο είναι το εξής:
Κάποιος η κάποιοι πρέπει να πάρουν την πρωτοβουλία και να συγκεντρώσουν όλα τα άτομα αυτά.Να βάλουν κάτω όλα τα προβλήματα του Δήμου κα στόχους για την επίλυση τους.Πιστεύω ότι με τις συζητήσεις από τα άτομα αυτά θα γίνει και σωστός εντοπισμός των προβλημάτων αλλά και οι λύσεις που θα πρέπει να δοθούν για την επίλυση τους.Να συντάξουν το ιδανικό μοντέλο διακυβέρνησης του Δήμου ,Θα δημιοργηθεί έτσι μια κίνηση πολιτών για την άνάπτυξη της Ζαχάρως από αξιόλογα,ικανά και πρόθυμα άτομα χωρίς προσωπικές βλέψεις.Μια δημοκρατική καθόλα ομάδα χωρίς αρχηγούς και αξιώματα.
Αυτή η ομάδα στις επόμενες εκλογές θα κατεβάσει συνδυασμό με τα εξής χαρακτηριστικά:

1.Ο συνδυασμός δεν θα έχει αρχηγό.
2.Ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης θα είναι Δήμαρχος όποιος και αν είναι αυτός.Ο Δήμαρχος αυτός θα είναι μόνο κατ’ευφημισμόν Δήμαρχος αφού η διακυβέρνηση του Δήμου θα γίνεται από την ομάδα η οποία θα αποφασίζει μεταξύ της και θα βγαίνει με κοινή γραμμή στα  δημοτικά συμβούλια.Ο Δήμαρχος δεν θα αποφασίζει μόνος του τίποτε αλλά η ομάδα συλλογικά.
3.Σε πρίπτωση που η ομάδα αυτή δεν κερδίσει τις εκλογές τότε θα είναι αντιπολίτευση με κοινή γραμμή και ο αρχηγός θα είναι ο πρώτος σε σταυρούς και κατ’ευφημισμόν.
Φυσικά δεν θα υπάρχουν κομματικές στηρίξεις και κουραφέξαλα αφου τα άτομα αυτής της ομάδας ανήκουν σε διαφορετικούς ιδεολογικούς χώρους.
Οι προσωπικές φιλοδοξίες,οι κομματικές αντιπαραθέσεις,τα προσωπικά μίση έχουν σταθεί εμπόδιο στην ανάπτυξη του τόπου και θα συνεχίζουν να στέκονται αν δεν χτυπήσουν κάποιο τη γροθιά τους στο μαχαίρι.
Μπορούμε αν θέλετε να συζητήσουμε πάνω στο θέμα αυτό αλλά κόσμια,ώστε να ακουστούν οι αντιρρήσεις  η  προτάσεις. 

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ (μέσω email)

16 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/5/11, 11:09 μ.μ.

    Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ, ΤΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
    ΟΜΩΣ ΚΑΛΌ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ Η ΝΥΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ23/5/11, 1:02 π.μ.

    Και όμως.Ενώ για τους Ζαχαραίους μπορεί να αποτελεί όνειρο για άλλους έγινε πραγματικότητα.
    Το μοντέλο που περιγράφω παραπάνω εφαρμόσθηκε με επιτυχία στην Αλίαρτο Φθοώτιδας.Η ανεξάρτητη κίνηση πολιτών Αλιάρτου κέρδισε τις περασμένες εκλογές με ποσοστό περίπου 58,5% αναδεικνύοντας έναν διαφορετικό τρόπο επιλογής του δημάρχου μέσα από τους ίδιους τους πολίτες με διαδικασίες άμεσης συμμετοχής.
    Αυτή η κίνηση των πολιτών διοικεί σήμερα με μεγάλη επιτυχία τον Δήμο Αλιάρτου με διαφάνεια και προπάντων με την συμμετοχή των πολιτών στη διοικηση του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/5/11, 10:06 π.μ.

    Είναι πράγματι μια πολυ καλη ιδεα, όμως πολύ δύσκολα μπορεί μα περπατισει στη Ζαχαρω-Φιγαλια γιατι ακομα ο κοσμος δεν φενεται να εχει την απαιτουμενη ωριμοτητα και παιδεία. Δείτε πως ψηφησαν στις εκλογές και θα καταλαβετε... ΟΙ ΕΛΆΧΙΣΤΟΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ εξελεγησαν οριακα, και άλλοι δεν εξελέγησαν. Τους ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΑ ΔΣ. Όσο για τους Ζαχαραίους-Φιγαλείς αυτους στειλανε αυτους θα λουστουν. ΡΕ ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ, που τους βρηκαν. Το 90% ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ δεν μπορει να μοιρασει 2 γαιδαρων αχυρο. ΒΡΆΒΟ και στα κοριτσια του ΕΝ ΑΡΓΕΊΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ για τις κορυφαιες επιλογες τους. οχι αυτόν.., τον δείνα θελειο Δήμαρχος. Το αποτελεσμα το ξέρετε.
    Καλη σας μερα, καλη βδομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/5/11, 11:16 π.μ.

    Ο Καλλικράτης προτείνει ένα μοντέλο με αποφάσεις που θα λαμβάνονται πιο συλλογικά κλπ, δηλαδή έναν νέο "καλλικράτη"
    αλλά έχω δύο ερωτήματα :
    1. πώς να λάβουμε στα σοβάρά υπόψιν συναινετική πρόταση κάποιου που σε προηγούμενο ποστ για τον Λαμπρόπουλο που κατέβηκε λόγω δυσωδίας αποκαλούσε αυτούς που διαφωνούσαν μαζί του "είστε όλοι σκατά και δεν αξίζει να ασχολείται με τα σκατά".
    2. το β΄ ερώτημα προς τον αμαρτωλό : για λόγους δεοντολογίας άκουσες τον Καλλικράτη και κατέβασε το ποστ στο οποίο ο Καλλικράτης έγραφε συνέχεια για τους άλλους ότι είναι σκατά, ότι χεστηκε για το ένα για το άλλο κλπ
    για λόγους δεοντολογίας δεν πρέπει έστω να του συτστήσεις να ζητήσεις ένα συγγνώμη σε όσους αποκάλεσε "σκατά"; οι δικαιολογίες του τύπου ότι είναι γφραφικός, ότι γελάμε μαζί του, ότι δίνει ζωντάνια στο blog νομίοζω ότι δεν ευσταθούν....
    αλλιώς προτείνω να τον αποκαλούμε τον Καλλικράτη "κουράδα" έως να πει συγγνώμη από όσους αποκάλεσε σκατά. θα του αρέσει; και πάλι ο αμαρτωλός θα μείνει απαθής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/5/11, 11:21 π.μ.

    για να το διορθώσω, δεν θα πέσω στο επίπεδο του Καλλικράτη να προτείνω να τον αποκαλούμε κουράδα όπως αυτός αποκαλεί τους άλλους "σκατά"

    αλλά εάν το έκανε κάποιος δεν θα παρέμβαινε ο αμαρτωλός;
    τώρα γιατί δεν παρεμβαίνει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ23/5/11, 11:33 π.μ.

    Αμαρτωλέ
    Εθεσα μια σοβαρή πρόταση την οποία θα ήθελα να συζητήσουμε σοβαρά και να ακουστούν απόψεις.Κάποιοι όμως κακοπροαίρετοι θέλουν να αποπροσανατολίσουν αυτή την συζήτηση γιατί δεν τους συμφέρει.Σε παρακαλώ να διαφυλάξεις την σοβαρότητα αυτής της συζήτησης διαγράφοντας οποιοδήποτε άσχετο σχόλιο.Αν θέλει κάποιος να γράψει κατί διαφορετικό ας σου το στείλει με e-mail να το ανεβάσεις σε άλλη ανάρτηση και να το συζητήσουμε όπως αρμόζει στην ανάρτηση.Ετσι θα σε παρακαλέσω να διαγράψεις το πραπάνω σχόλιο των 11.16 ,όπως και αυτό το δικό μου σχόλιο αφού διαβαστεί.Αν θέλεις μπορώ να σε βοηθήσω ποια σχόλια πρέπει να διαγραφούν στέλνοντας σου e-mail.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/5/11, 12:50 μ.μ.

    Καλλικράτη αυτήν την κόντρα εσύ την ξεκίνησες αποκαλώντας αναγνώστες του blog ως σ...........
    αν ζητήσεις συγγνώμη θα λήξει και το θέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/5/11, 1:02 μ.μ.

    Τι αισθανεστε οταν με χυδαίο τρόπο εκφράζεστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος23/5/11, 1:20 μ.μ.

    όσον αφορά τον Καλλικράτη και τον Σχίζα (ο πρώτος αποκάλεσε άλλους σ....α και ο δεύτερος τρίχες από τα ...φρύδια του) νομίζω ότι πιστεύουν ότι έχουν πολλές ικανότητες, πιο πολλές από τους άλλους, και οι παράπάνω εκφράσεις ίσως εκφράζουν μια υποσυνείδητη προσπάθεια αυτοπεπιβεβαίωσης.
    αλλά οι ίδιοι είναι καλύτερα να απαντήσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ23/5/11, 1:33 μ.μ.

    Στην πραγματικότητα,αυτοί που επεμβαίνουν σε μια συζήτηση προσπαθώντας να την αποπρασανατολισουν είναι οι συνήθεις ύποπτοι της Ζαχάρως που βλέπουν τον Δήμο ως εφαλτήριο ικανοποίησης των προσωπικών τους επιδιώξεων.Ειναι οι τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον Δήμο ως ένα αντικείμενο ενασχόλησης και παράλληλα ανάδειξης της ανύπαρκτης αξιοπρέπειας τους.Είναι αυτοί που ενώ είναι ανίκανοι να προσφέρουν τα προς το ζήν στον εαυτό τους έχουν την απαίτηση να πιστέψουμε ότι ενδιαφέρονται και μπορούν να προσφέρουν στον Δήμο.
    Για αυτό μην εχοντας επιχειρήματα και προτάσεις παρεμβαίνουν με σαχλά σχόλια και έχουν μάθει να πιπιπλίζουν την καραμέλλα "γραφικός" γιατί δεν έχουν τίποτε άλλο να πουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος23/5/11, 1:35 μ.μ.

    κι εσύ γιατί βρίζεις χυδαία ;
    απλώς για να "τσιμπήσουν" οι χάνοι όπως είπες σςε άλλοι ανάρτηση ; ή είναι κάτι βαθύτερο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος23/5/11, 1:36 μ.μ.

    αν ήθελες να μην αποπροσανατολιστεί η συζήτηση ας ζητούσες ένα συγγνώμη από όσους χαρακτήρισες "σ.....α"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ23/5/11, 2:00 μ.μ.

    Γιατί μένεις μόνο στο τι έγραψε ο Καλλικράτης και δεν δεν κοιτάζεις τι έγραψε και ο ανεγκέφαλος στο e-mail του για τον Καλλικράτη?
    Που κολλούσε ο Καλλικράτης σε αυτή την ανάρτηση?
    Κατ'αρχήν για να μπορούμε να συζητάμε πρόλαβες να διαβάσεις την ανάρτηση?
    Από ποιον να ζητήσω λοιπόν συγγνώμη και γιατί?
    Εφόσον αυτός που έστειλε το e-email συνεχίζει να πιστεύει ότι έπρεπε να αναφέρει τον Καλλικράτη,συνεχίζω και εγώ να επιμένω για όσα έγραψα στην απάντηση και επαυξάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος23/5/11, 2:20 μ.μ.

    ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ
    ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΉΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΔΟΣΟΥΜΕ (ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ) ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙς ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ... ΚΡΑΤΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΓΚΕΜΙΑ .. ΛΟΓΙΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ....
    ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΟΝΤΑ.
    ΕΓΩ ΣΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ..... ΟΜΩΣ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ23/5/11, 3:51 μ.μ.

    Αγαπητέ φίλε έχεις δίκιο και θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους όσους προσβλήθηκαν που χρησιμοποίησα μια απρεπή φράση για να περάσω μια αποψη μου.
    Μπορούσα να χρησιμοποιούσα μια άλλη φράση περισσότερο ευπρεπή όπως π.χ είστε όλοι το ίδιο,έχετε όλοι την ίδια νοοτροπία κλπ.Χρησιμοποίησα μια άκομψη φράση που δεν αρμόζει.
    Πάντως συνεχίζω να επιμένω στο νόημα της άποψης που ηθελα να περάσω,απλά με αυτή την συγγνώμη αντικαθιστώ το "είσαστε όλοι τα ίδια σκ...",και βάζω "έχετε ολοι την ίδια νοοτροπία".
    Αφού τόσο πολύ σας αρέσει να βλέπετε το δάχτυλο και όχι το φεγγάρι που δείχνει το δάχτυλο,ακολουθώ και εγώ την τεχνική των κατσουλιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος27/5/11, 6:05 μ.μ.

    ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ GET A LIFE ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΣ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙς ΙΔΕΕΣ ΒΑΛΤΏΣΑΜΑ ΑΠΟ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails