ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

24/5/11

ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

15 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/5/11, 1:57 μ.μ.

    Το τέλος της "ανεξαρτησίας" της Ελλάδας...
    Δε θα πω πολλές κουβέντες...Παντα αγαπουσα τη χωρα μου και την ανεξαρτησία της οσο τιποτε αλλο, αλλα ακούγοντας τι...
    νεα μετρα μας περιμενουν το ομολογω... Ναι! Αφου ειμαστε μια ζουγκλα χωρίς, νόμους, δικαιοσυνη, παιδεια, κυβερνηση, οικονομια (αυτα πλεον δεν υπαρχουν στο λεξικο του Έλληνα) προτιμω να ερθει ενα ισχυρο κράτος να με κυβερνησει οπως η Γερμανία! Αφου εμείς ημασταν αχρηστοι, προτιμω το συστημα Γερμανίας που ειδα οταν πηγα να ζησω λιγο καιρο εκει. Αστυνομια, νόμους, βιομηχανια, καλο συστημα παιδείας, πανεπιστημια, καθαριοτητα, οχι τσατσιλικια στο δημοσιο και βλέπεις μια ποιοτητα ζωης. Οι μετανάστες που εζησαν και γυρισαν στην Ελλάδα ξερουν πολυ καλα για τι πραγμα μιλαω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/5/11, 2:07 μ.μ.

    μακάρι τα πράγματα να ήταν έτσι όπως τα περιγράφεις,μόνο που δεν θα έρθουν γερμανοί,αγγλοι,γάλοι κλπ,μην αυταπατάσαι δεν είναι σκοπούς τους να κάνουμε ενα βήμα μπροστά έστω κ υπο κατοχοί αυτών των λαών που περιγράφω,σκοπός τους είναι να πουλήσουν τα ασημικά κ τα χρυσαφικά της χώρας σε μεγάλες εταιρείες κ να μας πετάξουν έπειτα στα τάρταρα...Αν ήθελαν να μας εκσυγχρονήσουν θα το έκαναν απο πέρυσι που μπήκαμε στο μνημόνιο ένα κ δεν θα χρειαζόνταν μνημόνιο δύο...τι περιμένεις απο πολιτικούς που μας έφτασαν εδώ?να βρούν τη λύση?(λύση βρίκανε μόνο για πάρτι τους)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/5/11, 2:09 μ.μ.

    Δείτε τα νέα μέτρα:

    1. Κατάργηση όλων των ειδικών μισθολογίων στο δημόσιο.

    2. Κατάργηση όλων των επιδομάτων, πλην του οικογενειακού, της θέσης ευθύνης και της παραγωγικότητας.
    3. Νέο μισθολόγιο στη βάση έξι εισαγωγικών κλιμακίων, ανάλογα με τα προσόντα και τη δουλειά για την οποία προορίζεται ο υπάλληλος.

    4. Απολύσεις, απολύσεις, απολύσεις. Για την ακρίβεια, μη αναπλήρωση των θέσεων που θα ανοίγουν στο δημόσιο, απολύσεις εργαζομένων αορίστου χρόνου, απολύσεις συμβασιούχων.

    5. Ολοήμερη λειτουργία των δημόσιων υπηρεσιών, οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, νοσοκομείων κτλ.

    6. Μείωση έως κατάργηση του εφάπαξ.

    7. Μείωση έως κατάργηση των επικουρικών συντάξεων.

    8. Νέο ασφαλιστικό με το εξής περιεχόμενο: ενοποίηση όλων των ταμείων σε τρία (μισθωτοί, ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες), κατάργηση των φόρων υπέρ τρίτων, μείωση των παροχών υγείας, αυστηρός περιορισμός των παροχών πρόνοιας κα. Στόχος το κοινωνικό κράτος από 60 δις που κοστίζει σήμερα να πέσει σε δύο χρόνια στα 40!

    9. Επιχειρησιακές και ατομικές συμβάσεις παντού.

    10. Αύξηση της φορολογίας.

    11. Πώληση της ΔΕΗ.

    12. Πώληση της ΕΥΔΑΠ.

    13. Πώληση του ΟΠΑΠ.

    14. Πώληση του ΟΤΕ (ότι έχει απομείνει).

    15. Πώληση της Αγροτικής Τράπεζας.

    16. Πώληση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

    17. Πώληση συχνοτήτων.

    18. Πώληση των αστικών συγκοινωνιών.

    19. Ενοικίαση αεροδρομίων και λιμανιών.

    20. Συμβάσεις παραχώρησης στις εθνικές οδούς.

    21. Σύμβαση παραχώρησης για το Ελληνικό.

    22. Συμβάσεις παραχώρησης για μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους που παραμένουν αναξιοποίητα.

    23. Συμβάσεις παραχώρησης για παραλίες.

    24. Συμβάσεις παραχώρησης και πωλητήρια στην περιουσία της ΚΕΔ και του ΕΟΤ.

    25. Πώληση των καζίνο.

    26. Πώληση των συμμετοχών του δημοσίου σε ιδιωτικές τράπεζες.

    27. Συζήτηση για το μέλλον της Τράπεζας της Ελλάδος.

    28. Απελευθέρωση του ωραρίου.

    29. Αυστηρός περιορισμός των βαρέων και ανθυγιεινών.

    30. Σύνταξη για όλους στα 65.

    31. Εργοδοτικό δικαίωμα το ωράριο απασχόλησης.

    32. Μπλοκάκια και στο δημόσιο.

    33. Μετάταξη προϊόντων από τον χαμηλό συντελεστή ΦΠΑ στον υψηλό.

    34. Περιορισμός των ημερών αδείας.

    35. Περιορισμός των ημερών αδείας για ειδικούς σκοπούς, όπως εκπαιδευτικά προγράμματα, εγκυμοσύνη, ασθένεια κτλ.

    36. Μείωση των αποζημιώσεων.

    37. Απελευθέρωση των απολύσεων.

    38. Κατάργηση και συγχώνευση οργανισμών του δημόσιου τομέα.

    39. Μείωση της επιχορήγησης σε οργανισμούς και τοπική αυτοδιοίκηση.

    40. Θέσπιση δημοτικής φορολογίας.

    41. Αύξηση των τελών κυκλοφορίας.

    42. Αύξηση των αντικειμενικών αξιών.

    43. Γενική περαίωση στα αυθαίρετα.

    44. Περαίωση εκκρεμών φορολογικών και ασφαλιστικών υποθέσεων.

    45. Συμβάσεις παραχώρησης για… δασικές εκτάσεις!

    46. Δημόσια έργα μόνο με συμβάσεις παραχώρησης.

    47. Αυστηρές ποινές για τους φοροφυγάδες.

    48. Μείωση του αριθμού των διπλωματικών αντιπροσωπειών.

    49. Συμβάσεις παραχώρησης για τυχόν ενεργειακά κοιτάσματα.

    50. Πλήρης απελευθέρωσης αγορών και επαγγελμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/5/11, 2:36 μ.μ.

    κ όλα τα παραπάνω που λέει ο 2.09 μμ θα τα κάνουν για να φέρουν το χρέος στο 164% του ΑΕΠ το 2014 απο 152% που είναι σήμερα...είς υγείαν μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/5/11, 5:35 μ.μ.

    Είμαι μια γυναίκα παντρεμένη με δύο παιδιά , βλέποντας ολα αυτα που συμβαίνουν στην χώρα μας...
    αναρωτιέμαι τι αλλο θα πρεπει να κανουν οι εθνοπατερες πολιτικοι μας γαι να επαναστατησουμε! Στην ισπανια μας εχουν βαλει τα γυαλια και κανουν συγκεντρωσεις στις πλατειες . Εμεις εδω τιποτα !!! Τσιμουδια απο !!!! Αρχιζω και πιστευω οτι πραγματικα ειμαστε χαζος λαος... Ειμασταν 400 χρονια !!!! Σκλαβωμενοι ... Θα πρπει να περιμενουμε αλλα τοσα για να ! Βγουμε απο το τουνελ???????? οσοι είστε γνησιοι Ελληνες ειναι καιρος να κανουμε κατι και εμεις για τα παιδια μας.... Σηκωθητε επιτελους απο τους καναπεδες σας και βγειτε στον δρομο.....ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ (ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!!!!!!!!!)ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/5/11, 8:13 μ.μ.

    το σχέδιο έχει ως εξής:παίρνουμε μέτρα,πουλάμε την κρατική περιουσία,παίρνουμε κ αλλα λεφτά για να διογκώσουμε το χρέος κ το 13 κάνουμε πτώχευση με δραχμή η χωρίς. Η διαφορά είναι η εξής η πτωχεύεις τώρα κ επανέρχεσαι μετα δεκαετίας με κρατικούς πόρους κ παραγωγή ή συνεχίζεις να δανείζεσαι μέχρι να ξεπουλήσεις,πτωχεύεις έπειτα κ δεν σηκώνεις κεφάλι ποτέ αφού στο κράτος δεν έχει μείνει τίποτα που να αποδίδει. Μιλάμε για μαφία,η αποκρατικοποιήσεις του 2011 κ 12 στοχεύουν σε 15 δισ. κ οι τόκοι μόνο για το 12 στα δάνεια είναι 18 δισ.Ενα παράδειγμα αναφέρω κ υπάρχουν δόξα το θεό μπόλικα για να αποδείξη κανείς που έχουμε μπλέξει. Κυρία μου καταλαβαίνω την αγωνία σας για τα παιδιά σας αλλά δυστυχώς φοβάμαι οτι δε θα γίνει ο ξεσηκωμός που περιμένω κ γώ αφού οι περισότεροι έχουν άγνοια κ δεν τους καιγεται καρφάκι(βγές μια βόλτα ζαχαρω κ κάνε μια συζήτηση να δείς τι γίνετε κ μετά τα λέμε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος24/5/11, 9:31 μ.μ.

    Εχεις απόλυτο δίκιο φίλε 8:13 μμ, αυτά που απασχολούν μια μερίδα συμπολιτών μας είναι πράγματι πολύ ποταπά. Ομως δεν μπορώ να αγνοήσουμε ότι υπάρχουν και συμπολίτες μας σκεπόμενοι,προβληματησμένοι και πικραμένοι από όλα αυτά που γίνονται και που διστυχώς τά βιώνουν καθημερινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/5/11, 9:51 μ.μ.

    συμφωνώ 9.31 ,κοίταξε όμως πόσα σχόλια έχει μια ανάρτηση για τον Πανταζή των Αλεξανδρόπουλο των Μπούσμπουρα κ κοίταξε μία που αφορά την χώρα ολόκληρη...όταν παλιότερα έγραφα σε αναρτήσεις που αφορούσαν τα δημοτικά οτι χάνουμαι το σπίτι κ κοιτάμε το δωμάτιο κάποιοι κ μάλιστα αυτοί που το έπαιζαν κ μορφωμένοι μου απαντούσαν οτι ασχολούμαι με ασχετα κ οτι γράφω κουταμάρες,αλλά μάλλον αυτοί ήταν χορτάτοι κ οπως ξέρεις ο χορτάρος δεν νοιώθει τον νηστικό,δυστυχώς οι περισότεροι συμπολίτες μας έχουν πλήρης άγνοια κ αυτό το διαπιστώνω κάθε μέρα γιατί λόγω της δουλειάς μου συζητάω με πολλούς κάθε μέρα κ ιδιαίτερα στις νέες ηλικίες εκεί επικρατεί το χάος απο ενημέρωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος24/5/11, 10:59 μ.μ.

    Mπορεί στις νέες ηλικίες να επικρατεί το χάος από ενημέρωση, όμως γιαυτό ευθυνόμαστε όλοι. Τά ενδιαφέροντα των περισσοτέρων παιδιών είναι πραγματικά πολύ ανούσια. Σκέψου όμως με τι βομβαρδίζονται κάθε μέρα. Με τα ανόητα ριαλιτι της ΤV, με Βισοβανδήδες, με Τουρκικα σιριαλ. Εμείς τί κανουμε για να τα αποτρέψουμε; Μήπως καθόμαμαστε να κουβεντιασουμε μαζί τους σοβαρά; Αλλα τα εχουμε εγκλωβίσει με τα καμώματα Πανταζοαλεξομπουσμουροβασιλόπουλαιων. Εχω μια αποψη σχετικά με ότι γινεται στό Δήμο. Οτι όλοι κοιτάζουν τό προσωπικό τους και μόνο συμφέρον, αγνοόντας τό παράδειγμα που λαμβάνουν οι νέοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ24/5/11, 11:53 μ.μ.

    Oι αποκρατικοποιήσεις είναι περιττές αν ταυτόχρονα δεν δημιουργηθεί μια παραγωγική κρατική μηχανή.
    Η κυβέρνηση Καραμανλή με τις αποκρατικοποιήσεις συγκέντρωσε 9 δισ αλλά παράλληλα τα έξοδα του δημοσίου εκτροχιάστηκαν.Το ίδιο θα πάθει και αυτή η κυβέρνηση αν δεν περιορίσει ταυτόχρονα τα έξοδα του δημοσίου.
    Οι αποκρατικοποιήσεις σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε ήταν αναγκαίες ώστε να πεισθούν οι αγορές ότι κάνουμε τα απαραίτητα βήματα για την σωτηρία αλλά δεν αποτελούν και τη λύση.Αντε θα πάρουμε τη πεμπτη δόση θα γλυτώσουμε προσωρινά από την χρεοκοπία αλλά δεν είναι λύση.
    Αν βρεθούμε στην ίδια θέση σε ένα δύο χρόνια δεν θα έχουμε τι να πουλήσουμε.Οι αποκρατικοποιήσεις
    γίνονται καθυστερημένα.Επρεπε να έχουν ήδη γίνει σε άλλες εποχές.
    Πρέπει να γίνει πράξη αυτό που υποσχέθηκε ο Καραμανλής το 2004 και δεν το έκανε:Ανασύσταση του Ελληνικού Κράτους με την δημιουργία μιας αδιάφθορης κρατικής μηχανής και πέταμα στον Καιάδα της παλιάς διεφθαρμένης και σάπιας.
    Κάτι που είναι δύσκολο να γίνει αν δεν αλλάξει η νοοτροπία της πελατειακής σχέσης των πολιτικών μας.Οι πολιτικοί μας περισσότερο τους ενδιαφέρει να μην στενοχωρήσουν τους πελάτες τους,ωστε να τους ψηφίζουν παρά η σωτηρία της πατρίδας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος25/5/11, 9:09 π.μ.

    Διαδίδουν ότι έχουμε λεφτά μέχρι 18 Ιουλίου θα ήθελα θυμίζω το εξής....
    Όλος ο ξένος δανεισμός των τελευταίων μηνών χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο για την εξόφληση των τοκογλυφικών δανείων που έχουν συνάψει οι πολιτικοί/κυβερνώντες τα τελευταία χρόνια.
    Ούτε ένα ευρώ από όσα δανειζόμαστε δεν χρησιμοποιείται για να πληρωθούν μισθοί, συντάξεις, δαπάνες για παιδεία, δαπάνες για υγεία, κοινωνικές παροχές και διαφορα άλλα Ξεπουλάνε τη χώρα για να εξασφαλίσουν την αποπληρωμή της διεθνούς τοκογλυφίας και όλων εκείνων που αποκόμισαν τεράστια κέρδη, μοιράζοντας δεξιά και αριστερά μίζες σε μια σειρά πρόθυμων και υπάκουων εθνικών προδοτών.
    Πράγματι για αυτούς ο καλός κουμπαράς που λέγεται Ελλάδα στερεύει στα μέσα του Ιούλη. Άλλα μόνο για αυτούς - μόνο για τα συμφέροντα τους και για όλους του οσφυοκάμπες ραγιάδες, δούλους και υπηρέτες τους.
    Η μόνη λύση είναι η προσφυγή στη διεθνή κοινότητα ενάντια στους διεθνούς τοκογλύφους και η μη αποδοχή του χρέους που συνδέεται με δαπάνες οι οποίες έγιναν με δωροδοκίες και αντεθνικές ή προδοτικές πράξεις.
    Μην αφήνεται λοιπόν το κάθε πληρωμένο παπαγαλάκι σας να σας τρομοκρατεί.
    Μόλις οι διεθνείς ληστές δουν ότι χάνουν το παιχνίδι, οι ίδιοι θα τρέξουν να σώσουν το ευρώ διαγράφοντας οι ίδιοι τα δάνεια και προσπαθώντας να συγκρατήσουν τη διεθνή οικονομική νομισματική ισορροπία που θα περιορίσει τη χασούρα τους. Γιατί όπως και να το κάνουμε τα τοκογλυφικά δάνεια που υποτίθεται τους χρωστάμε είναι ψίχουλα μπροστά σε αυτά που έχουν κεφαλαιοποιήσει και προσδοκούν από την πολιτική που εφαρμόζουν.
    Οι μόνοι που θα την πληρώσουν θα είναι οι εθνικοί προδότες οι οποίοι γυμνοί πλέον θα αφεθούν στην κρίση του λαού και της ιστορίας.
    Για αυτό ας λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.Αν για κάποιους τελειώνουν τα λεφτά στις 18 Ιουλίου είναι μόνο για τους διεθνείς ληστές και τους εθνικούς προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος25/5/11, 9:33 π.μ.

    Μεχρι και οι ισπανοί μας κοροϊδεύουν και μας λένε 'ησυχία μην ξυπνήσουμε τις έλληνες. Πάντοτε ο ελληνισμός ήταν μπροσταρης στα μεγάλα γεγονότα. Τώρα;;;;
    Μόνο με πολιτικοποίημένες απεργίες επ'αοριστον και διαδηλώσεις θα καταλάβουν οι ξένοι ότι δεν θα τα βγάλουν εύκολα περα μαζί μας. Μόνο εαν πιεστούν από την παγκόσμια κοινη γνώμη θα αναγκαστούν να κάνουν πίσω και να πουν ότι δεν πειράζει ας χάσουμε και μεις κάποια από τα λεφτά μας. Αλλιώς και το μουστάκι μας θα βάλουν να ξυρίσουμε. Θέλουμε να καταντήσουμε την ελλάδα όπως ήταν μετά το β' παγκοσμιο πόλεμο ???
    ξεσηκωθείτε όπως έγινε στην αίγυπτο, και σε άλλες χώρες, όπου υπο το βάρος της παγκοσμιας κοινής γνώμης τα πράγματα άλλαξαν. Ας μην ξαναγυρισουμε στα σπίτια μας εάν δεν αλλάξουμε τα πράγματα. Όλοι στους δρόμους μέχρι να δουν την κατάφορη αδικία προς την ελλάδα. Εαν θέλουν 'Ευρωπαϊκή Ένωση', τα κράτη πρέπει να έχουν 'Ένωση' παντού, και στις τσέπες, και στην πολιτική και στην αμυνα και παντού. Οχι μόνο εκεί που τους συμφέρει. Να πιέσουν πόλιτικά τις τράπεζες-δανειστές να κάνουν πίσω, και να βρεθεί μια μέση λύση. Αλλιώς όλη η ελλάδα θα πωληθεί στους ξένους και δεν θα λέγεται πια ελλάδα αλλά 'ενωμένη αποικιοκρατία ξένων' και οι έλληνες 'υποδουλομένα κατοικίδια των ξένων' μέσα στα ίδια τους τα σπίτια. Και αν δεν υπάρχει συνδικαλισμός ή κάτι άλλο να μας ξεσηκώσει-εμπνέυσει ας κάνουμε κάτι και μόνοι μας. Το 'ψωμί παιδεία έλευθερία' είνια πάντα επίκαιρο.
    Ένας ήσυχος ήρεμος αλλά 'που περιμένει το σύνθημα για επανάσταση' πολίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος25/5/11, 9:54 π.μ.

    Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου. Εμμανουήλ Ροΐδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος9/6/11, 12:14 π.μ.

    Καλλικράτηδες ΤΣΙΠΑ δεν έχετε. ΠΑΙΔΙΑ δεν έχετε;;ΔΕν φοβάστε το θυμό τους αύριο;; Ακόμα και τώρα μιλάτε; ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, κλπ προδοσίες των αφεντικών σας δεν μετανιώνετε δημόσια για τη συνενοχή σας;;;; ΑΜΑΝ !!!!ΑΜΑΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΛΑΜΠΡΟΥΙ11/6/11, 6:32 μ.μ.

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ,ΜΗΠΩΣ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ,ΝΑ ΕΧΟΥΜΑΙ ΔΙΑΡΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΗΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΘ ΟΣΟΝ ΣΤΗ ΠΛΗΟΨΗΦΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ .ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΑΡΚΕΤΑ Κ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails