ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

17/4/11

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΩ.

Είσαι σίγουρος ότι ο Αλεξανδρόπουλος πήρε το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ?
Ρωτάω γιατί μία ημέρα πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου μπήκα στο επίσημο site του ΠΑΣΟΚ που είχε όλους τους υποψήφιους που υποστήριζε και δεν είδα πουθενά τον Δήμο Ζαχάρως και το όνομα Αλεξανδρόπουλος.Εκτός αν πήρε το χρίσμα την ημέρα των εκλογών (εδώ γελάμε). Οσο αυτό που κυκλοφορεί ότι η Νομαρχιακή Επιτροπή του Πύργου στήριξε σιωπηρά τον Αλεξανδρόπουλο αυτό είναι μεγάλη πλάνη.Ο Αργυρόπουλος της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Πύργου εξέφρασε την προσωπική του άποψη και είπε ότι από όλους τους υποψηφίους της Ζαχάρως έχει συμπάθεια προς τον συνδυασμό του Αλεξανδρόπουλου.Την προσωπική του άποψη εξέφρασε και όχι απαραίτητα το ΠΑΣΟΚ. Αλλά θα έπρεπε να είχες αναρωτηθεί και κάτι άλλο.
Σημαντικά στελέχη της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Ζαχάρω συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο του Αλεξανδρόπουλου και τον στήριξαν.Τι έγινε?Αλλαξαν ξαφνικά κόμμα και επήγαν με το ΠΑΣΟΚ? Γνωρίζω πολύ καλά ότι ο Αλεξανδρόπουλος δεν ζήτησε την υποστήριξη κανενός κόμματος.
Οτι ο κ.Κόλιας,ο Λάμπρος ο Νικολετόπουλος και πολλοί άλλοι αριστεροί,δεξιοί και Πασοκτζήδες που γνωρίζω πολύ καλά στήριξαν τον Αλεξανδρόπουλο αποδεικνύει περίτρανα την υπερκομματικότητα του συνδυασμού του.
Επειδή ο Αλεξανδρόπουλος ήταν,δεν γνωρίζω αν συνεχίζει να είναι ΠΑΣΟΚ,δεν συνεπάγεται ότι αυτό χρωματίζει το ψηφοδέλτιο του.Μια οικουμενική κυβέρνηση είναι λευκή και δεν χρωματίζεται από το χρώμα του Πρωθυπουργού. Τα πράγματα στην Ζαχάρω έγινα απλά.Λογικά σκεφτόμενοι άνθρωποι με αγωνία και οράματα για την ομαλή πορεία και ανάπτυξης του τόπου,ένωσαν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν τις δυνάμεις της οπισθοδρόμησης και του σκοταδισμού που εκφράζει η παράταξη του Πανταζή.Ασχετα αν δεν τα κατάφεραν γιατί ο λαός ευρίσκεται σε πολύ βαθειά ύπνωση και η μέθοδος αφυπνισμού που εφάρμοσε ο Αλεξανδρόπουλος και η παράταξη του δεν είχε γρήγορα αποτελέσματα.Δεν πειράζει όμως,σιγά-σιγά θα επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα ώστε ο λαός να βρεθεί στην κατάσταση της εγρήγορσης και της συνείδησης για να πάει επιτέλους μπροστά αυτός ο τόπος.
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ την 17/4/2011

26 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/4/11, 1:17 μ.μ.

    ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;
    ΒΡΗΚΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟ; ΒΓΑΛΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟ; ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ;
    ΜΗ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΑΛΛΟ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ,
    ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!
    ΑΜΑΡΤΟΛΕ ΠΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΥΧΤΟΠΟΥΛΙ17/4/11, 1:26 μ.μ.

    PE ΛΑΓΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΖΑΧΑΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κακόβατος17/4/11, 2:36 μ.μ.

    Το ΠΑΣΟΚικό χρίσμα του Αλεξανδρόπουλου
    και η "ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ" αγωνία της παρέας του.

    Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αλήθεια από το χρίσμα αυτό. Το ξέρουν ακόμη και οι καλόγριες.

    Το στραπάτσο που έπαθε όμως ο κύριος Αλεξανδρόπουλος στις εκλογές, δεν μπαλώνει την ήττα του ΠΑΣΟΚ με την εκ των υστέρων μουλωχτή αποκήρυξη του χρίσματος από την παρέα της ΝΕΔΑ. Το στραπάτσο με το 23% στις εκλογές δεν μπαλώνει την ήττα των βουλευτών που τον υποστήριξαν και δύο τριών τοπικών παραγόντων μεταξύ των οποίων και ο κύριος Μήτσος Μπάδας.
    Αυτή η ήττα έχει όλα τα χαρακτηριστικά της μονιμότητας για ΠΑΣΟΚ, βουλευτές ΠΑΣΟΚ Ηλείας, Αλεξανδρόπουλο, Μπάδα και λοιπούς ακόλουθους.

    Αυτό το αποτέλεσμα άξιζε σε εκείνους που δεν διστάζουν σήμερα να απαρνούνται ακόμη και το κόμματους. (Το φαινόμενο αυτό είναι γνωστό από τον Μυστικό Δείπνο του Ιησού με το φιλί του Ιούδα πριν τελειώσει ο Δείπνος).
    Δέσμιος του ΠΑΣΟΚικού μηχανισμού ο κύριος Αλεξανδρόπουλος, παλιότερα και χθες, αλλά και σήμερα και αύριο, θα σέρνει μια ζωή αυτή τη ρετσινιά γιατί στην Ελλάδα γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας.

    Όσον αφορά, για μερικούς από τη ΝΔ, που έγιναν ΠΑΣΟΚ με τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο, αυτό συνέβηκε επειδή ήταν ζεστή η εξουσία του Γιωργάκη εκείνη την περίοδο και νόμιζαν οι αφελείς πως θα είναι αιώνια. Σήμερα που το ΠΑΣΟΚ κατρακυλά στην αποτυχία, καλύτερα να μείνουν εκεί αυτά τα παλιόπαιδα και να μην ξαναγυρίσουν ποτέ πίσω.
    Φυσικά την πάτησαν όπως τους άξιζε γιατί όσοι από το ΠΑΣΟΚ Ζαχάρως πειθάρχησαν στο ΧΡΙΣΜΑ, δεν θα ψήφιζαν ποτέ προσκυνημένους από άλλα κόμματα.
    Θα τους δείτε όμως σε λίγο καιρό και θα τους καμαρώνετε.
    Σύντομα θα δείτε τον Μήτσο τον Σολωμό να γυρνάει σαν ζαγάρι έξω από τα γραφεία της ΝΔ και δεν θα του δίνει κανένας σημασία.

    Για την περίπτωση του κυρίου Κόλλια, έγραψα ήδη στο θέμα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ" πως ξεφεύγει από τα όρια της ψυχολογικής και ψυχιατρικής ανάλυσης. Όπως υποσχέθηκα εκεί, έχω ραντεβού σήμερα, στις 8.30μμ με την καλύτερη καφετζού της Αθήνας στο Μαρούσι και αύριο θα έχετε την απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ17/4/11, 2:58 μ.μ.

    Σε πήρα στα σοβαρά και για αυτό σου απάντησα.
    Αλλά έκανα λάθος.
    Με το δεύτερο σχόλιο σου μου απέδειξες πόσο άδικο είχα που ασχολήθηκα μαζί σου.
    Καλά να πάθω για να μάθω να μη βιάζομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/4/11, 3:10 μ.μ.

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΑΡΧΙΣΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΡΕΓΓΟΥ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κακόβατος17/4/11, 8:58 μ.μ.

    Αγαπητέ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, μην σε πονάει η αλήθεια.
    Να την δέχεσαι γυμνή, άλλως κινδυνεύεις, αργά ή γρήγορα να χάσεις.
    Εγώ δεν ήθελα να σε στεναχωρήσω αλλά όπου μπλέκεται το ΠΑΣΟΚ τα κάνει πάντα μπάχαλο. Από το 1981 μέχρι σήμερα, μας άλλαξε τον αδόξαστο.
    Αν εσύ είσαι από τους φανατικούς, με γεια σου και χαρά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ17/4/11, 10:20 μ.μ.

    Δεν πρόκειται να χάσω τίποτε που θα κερδίσεις εσύ ούτε να κερδίσω τίποτε που θα χάσεις εσύ.Η μοίρα μας είναι κοινή σε αυτή την χώρα που ζούμε.Η όλοι θα βγούμε κερδισμένοι η όλοι χαμένοι.Πάντοτε εννοώ σε γενικό επίπεδο και όχι σε προσωπικό που ο καθένας μπορεί να έχει τις άκρες του και τα βολέματα του από τις κομματικές του επιλογές.Εγώ πάντως ούτε είχα ούτε έχω ουτε προκειται να έχω και ακολουθώ την κοινή μοίρα του λαού.
    Σεβαστές είναι οι απόψεις και οι επιλογές αυτών που ενεργούν με γνώμονα το κοινό συμφέρον και όχι το ατομικό.Επομένως αν εγώ υποστηρίζω ΠΑΣΟΚ έκανα την επιλογή μου με γνώμονα το κοινό συμφέρον γιατί δεν ζήτησα ποτέ ούτε πρόκειται να ζητήσω τίποτε από κανέναν.Ισως η επιλογή μου να κριθεί λάθος.Παραμένει όμως σεβαστή γιατί εγώ έτσι θέλω να πιστεύω και δεν υποχρεούμαι από κανέναν να πιστεύω και για αυτό εκφράζομαι και επιλέγω ελεύθερα.
    Σε άκρως μειονεκτική θέση ευρίσκονται αυτοί που επιλέγουν καθ'υπόδειξιν είτε στις βουλευτικές είτε στις δημοτικές εκλογές.Και λέω καθ'υπόδειξιν γιατί αυτοί επιλέγουν σύμφωνα με γνώμονα το ατομικό τους συμφέρον,είτε γιατί διορίστηκαν,είτε γιατί εξυπηρετήθηκαν σε κάτι και έχουν υποχρέωση.Και στην Ζαχάρω αυτοί είναι πολλοί και για αυτό βγαίνει ο Πανταζής.Αυτοί όμως είναι προτιμότερο να λουφάζουν και να το βουλώνουν και όχι να βγαίνουν αναίσχυντα και στο διαδίκτυο και να μας κάνουν μαθήματα πολιτικών επιλογών.Δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν γιατί είναι πουλημένα κορμιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κακόβατος18/4/11, 3:45 π.μ.

    Αγαπητέ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ,
    Δεν έχω καμία σχέση με τον Πανταζή αλλά ούτε με τον Αλεξανδρόπουλο.
    Αν θέλεις όμως πολύ αυστηρά τη γνώμη μου για τα Δημοτικά γεγονότα από τον Δεκέμβρη μέχρι σήμερα, έχει κάνει πολλά λάθη ο Αλεξανδρόπουλος και ελάχιστα ο Πανταζής.
    Ο Αλεξανδρόπουλος είναι εγκλωβισμένος σε αυτό που κατηγορείς στο τελευταίο σου σχόλιο. Δεν μπορεί να ξεφύγει από την ασφυκτική κομματική προστασία και μερικές φορές που δεν του γίνονται όλα τα χατίρια, τότε καταγγέλλει και τον Αποστολόπουλο.
    Χωρίς αυτή την παράνομη προστασία θα είχε πάει αδιάβαστος.
    Όσον αφορά τον Πανταζή, λένε σχεδόν όλοι (εχθροί και φίλοι) πως πρώτη φορά τα κάνει όλα νόμιμα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ18/4/11, 8:15 π.μ.

    Κοίταξε να δείς,αν θέλεις να συζητήσεις μαζί μου δεν θα κουβεντιάζουμε κουβέντες του αέρα αλλα σαφείς κουβέντες και θα παραθέτουμε επιχειρήματα,διαφορετικά άστο να πάει στο διάολο,γιατί βαριέμαι να γράφω.
    Από την επομένη των εκλογών μέχρι σήμερα ποιες ήταν οι ενέργειες του Αλεξανδρόπουλου που ήταν παράνομες?
    1.Που δεν αποδέχθηκε την πρόσκληση του Πανταζή για ορκωμοσία όταν οι αποφάσεις 2116,2117 του ΣτΕ ορίζουν ότι αυτός που δεν μπορεί να αναλάβει καθήκοντα δεν μπορεί ούτε να ορκίσει ούτε να ορκισθεί και είχε και την σύμφωνη γνώμη του ελεγκτή νομιμότητας?
    2.Οτι ορκίσθηκε υπακούοντας την εγκύκλιο 41 ότι η ορκωμοσία είναι ηθική δέσμευση και όχι διοικητική εκλτελεστή πράξη και πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι 31/12/2010 και ορκίσθηκε υπο το φως των κεριών γιατί παρανόμως αρνήθηκαν να του παραχωρήσουν το δημοτικό κατάστημα?
    3.Να αποδεχθεί την έκπτωση που με το ζόρι του επέβαλε ο Πανταζής και τα τσιράκια του,χωρίς να υπάρχει διαπιστωτική πράξη ,όπως ορίζει ο νόμος?
    4.Να συμμετέχει σε δημοτικά συμβούλια στα οποία προσκαλείται και καταλαμβάνει την θέση του Δημάρχου ένας πολίτης?
    5.Οτι,εν κατακλείδι,δεν αναγνωρίζει τις πράξεις ενός εν αργία και σήμερα έκπτωτου Δημάρχου?
    Αυτές είναι μέχρι σήμερα οι ενέργειες του Αλεξανδρόπουλου.Πες μου αν υπάρχει λογικός άνθρωπος που να πιστεύει ότι μέσα σε αυτές κρύβεται το παραμικρό ίχνος παρανομίας.
    Και εγώ τώρα περιμένω με την σειρά σου να μου πείς έστω μισή πράξη του Πανταζή που ήταν νόμιμη.Συγκεκριμένα και με επιχειρήματα.Οχι αερολογίες γιατί τις σιχαίνομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος18/4/11, 9:21 π.μ.

    Δημήτρη, γράφεις σε προηγούμενες αναρτήσεις ότι είσα πολύ μορφωμένος, με ξένες γλώσσες, δεν υπάρχουν πολλοί σαν εσένα κλπ. έλεος. μην ακολουθείς τον δρόμο του Σχίζα που τους έχει πολλούς σαν τρίχα από τα α......α του.
    έλεος. άσε τα παραμύθια και περί ανωνυμία σου γιατί ξέρεις ότι όλοι ξέρουν ποιος είσαι και ποτέ κανείς δεν σου έχει πει τίποτα.
    γράψε κανένα σχόλιο στο taxheaven ή όπου αλλού να περάσει η ώρα σου και μην βρίζεις ανώνυμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος18/4/11, 9:21 π.μ.

    Καλλικρατη σταματα να γραφεις βλακειες γιατι εκει που σε ειχαν παρει ολοι στα σοβαρα κινδυνευεις να γελοιοποιηθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος18/4/11, 9:22 π.μ.

    ο καθένας δικαούται να λέει την γνώμη του , ας είναι και ανωνύμως. αν όμως βρίζει πρέπει να την λέει επωνύμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος18/4/11, 9:50 π.μ.

    όποιος έχει κότσια βάζει υποψιότητα για τις εκλογές, παίρνει δημοσίως θέσεις, κρίνει και κρίνεται. δεν βρίζει με ψευδώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ18/4/11, 10:09 π.μ.

    Ποιος Δημήτρης taxheaven και πράσινα άλογα τσαμπουνάτε?
    Σας έχω τονίσει ότι μην ψάχνετε να βρείτε ποιος είμαι και μην ταυτίζετε τον Καλλικράτη με άτομα που δεν έχουν σχέση μαζί του και τα εκθέτετε χωρίς να φταίνε σε τίποτε και μάλιστα καλυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία σας,όπως κάνω και εγώ,αλλά εγώ τουλάχιστον αναφέρομαι σε δημόσια πρόσωπα η πρόσωπα που έχουν παίξει ρόλο στην διαμόρφωση της πολιτικής του τόπου.
    Δεν βρίζω κανέναν.Εκθέτω απόψεις με επιχειρήματα και περιμένω να ακούσω αντίθετες απόψεις με επιχειρήματα.Απαντήστε μου και απόδειξτε ότι έχετε δίκιο και να είστε σίγουροι ότι θα το αποδεχθώ.
    Μην ψάχνετε να βρείτε ποιος είναι ο Καλλικράτης.Να διαβάζετε αυτά που γράφει ο Καλλικράτης και να τον αντιμετωπίζετε με επιχειρήματα ως Καλλικράτη.Το γράφω αυτό γιατί είστε ικανοί να τα βαζετε με λάθος άνθρωπο και να σας βλέπει από απέναντι ο Καλλικράτης και να γελάει.Μην ψάχνετε να βρείτε το εξιλεαστήριο θύμα σας σε ένα ανύποπτο Δημήτρη,Γιώργο,Νίκο,Κώστα κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος18/4/11, 12:27 μ.μ.

    τί δεν βρίζεις κανέναν ; ρίξε μια ματιά στις αναρτήσεις σου (μολις παραπάνω λες πουλημένα κορμιά). για τον Ρέγγο δεν θυμάσαι τί είπες;
    ωραίος άντρας είσαι να βρίζεις. αλλά ξέρεις κάτι; γι' αυτό γράφεις και με ψευδώνυμα και μας τσαμπουνάς ότι είσαι και μορφωμένος, γράφεις σε σπουδαία site , ξέρεις γλώσσες κλπ, για να καλύψεις πίσω από όλα αυτά (βρισιές κλπ) το κενό σου. τουλάχιστον οι Μπούσμπουρας - Αλεξανδρόπουλος και άλλοι βγαίνουν και λένε και δημόσια τις κριτικές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ18/4/11, 12:52 μ.μ.

    Είπα πουλημένα κορμιά αυτούς που ψηφίζουν με γνώμονα το ατομικό τους συμφέρον,είτε γιατί διορίστηκαν είτε γιατί εξυπηρετήθηκαν προσωπικά και δεν υπολογίζουν το γενικό συμφέρον.Ψηφίζουν δηλαδή καθ'υπόδειξιν και όχι κατά συνείδησιν.Που είναι η βρισιά και εσύ γιατί πειράχτηκες?Εσύ ψηφίζεις κατά συνείδησιν και με γνώμονα το γενικό συμφέρον.Επομένως το πουλημένα κορμιά δεν αφορά εσένα.Εκτός αν ισχύει η λαική παροιμία που λέει:Οποιος έχει την μύγα μυγιάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος18/4/11, 1:23 μ.μ.

    Το ατομικό συμφέρον δεν διαμορφώνει τη συνείδηση; Αλλού τρως και πίνεις και αλλού πας και το δίνεις;

    Σχιζοφρένεια! Να το κοιτάξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ18/4/11, 1:58 μ.μ.

    Συνείδηση θεωρείς όταν ενώ σιχαίνομαι τα σαλιγκάρια να τα τρώγω με το ζόρι για να δείξω σε κάποιον ότι δήθεν μου αρέσουν γιατί του οφείλω μια υποχρέωση?
    Αυτό λέγεται συνείδηση η εκβιασμός συνείδησης?
    Συνείδηση θεωρείς το να καεί όλος ο κόσμος αρκεί να σώσεις το τομάρι σου?
    Αν είχαν την δική σου συνείδηση αυτοί που πολέμησαν το 1821,σήμερα θα ήσουν Τούρκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος18/4/11, 9:21 μ.μ.

    ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΧΕ Ο ΑΛΕΞΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΙΑ Η ΑΛΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος18/4/11, 9:27 μ.μ.

    μην ξεχνάτε ότι οι πιο επίλεκτοι υποστηρικτές του Αλεξανδρόπουλου (Αβραμόπουλος - Παπακυριακόπουλος),οι μόνοι έμπειροι στα δημοτικά, ήταν στενοί συνεργάτες και φίλοι του Πανταζή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΕΓΆΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
    ΣΤΟ ΒΑΡΚΟ.

    Θα πάρουν μέρος οι Ιεχωβάδες της περιοχής.
    Οι καταπατητές του Μπισχινόκαμπου.
    Οι καταπατητές της Ζαχάρως.
    Όσοι δεν γουστάρουν τον Πανταζή.
    Οι Αρχιτέκτονες της αποτυχίας.
    Οι τζιπάρες των 3.οοο κυβικών.
    Ο Μήτσος ο Σολωμός με το παπάκι.
    Οι ασθενείς από το Γιαννιτσοχώρι.
    Οι βαρέως κατάκοιτοι από τη Ζαχάρω.
    Οι ανίατοι από τον Κακόβατο.
    Δυο-τρεις από τη Ζούρτσα.
    Μερικοί που δεν ξέρουν πού πάνε τα τέσσερα.

    Θα μιλήσει ο μεγάλος θεός.

    Η Τριανταφυλλιά δεν θέλουμε να έρθει γιατί πρέπει να ετοιμάσει στεφάνια για την Πρωτομαγιά (μην μαραθούν τα χορτάρια μετά τη βροχή).
    Θα απουσιάζει και ο Σαντάρμης γιατί έχει δουλειά στο υπόγειο στο σπίτι του (γυαλίζει τα κάδρα αρχαιολογικής σημασίας) .
    Ο κύριος Γιωργίκος δεν ξέρουμε αν θα παραβρεθεί (επειδή κάτι τον ενοχλεί).
    Ο Παπακυριακόπουλος μπορεί να είναι στη θάλασσα (σε ιδιαίτερες στιγμές).

    Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος21/4/11, 5:23 μ.μ.

    ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΑΝ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΤΟ ΛΑΧΕΙΟ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΑΛΜΑ 5 ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΛΕΕΙ...ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ 15000 ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ...Υ.Γ Η 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΩΣ ΤΟΠΙΚΗ ΕΟΡΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΕΟΡΤΑΖΕΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΙΩΝ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΨΕΥΤΑΡΑ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΕΠΟΧΩΝ .ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΛΑΜΠΡΟΥΙ3/5/11, 9:43 π.μ.

    ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΗΝΟΦΥΓΑΛΕΙΑΣ [ΣΧΙΖΑΣ' ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΡΑΣ ΦΟΥΡΛΗΣ ]ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ....ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΗΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΑΧΑΡΩ.ΠΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΔΟΥΛΙΚΑ .ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ....ΛΑΜΠΡΥΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΛΑΒΡΟΥΙ4/5/11, 4:12 μ.μ.

    ΓΙΑΝΝΗ,ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΦΕ .ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΥΒΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΚΟΙΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ,ΕΙΣΑΙ ΔΕ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΟΠΩΣ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΨΕΥΤΟΠΟΙΗΣΗ.ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΗΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ .ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΛΗΝΗΣ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΣ ΛΑΜΠΡΥΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΑΛΙΟΣ ΖΑΧΑΡΑΙΟΣ12/2/12, 3:20 μ.μ.

    Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ ΕΙΝΑΙΣΤΟ Κ/Υ ΖΑΧΑΡΩΣ ΚΑΙΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΟΓΩ ΧΑΜΗΛΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails