ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

29/4/11

ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ. "Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ "

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ  ΖΑΧΑΡΩΣ

Η νέα αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης, όπως αποτυπώνεται στον Ν. 3852/2010, με την συγκρότηση των νέων δήμων έχει ως κύρια αποστολή, την αξιοποίηση των τοπικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων, με την δημιουργία αναπτυξιακών θεσμών, την προσέλκυση κεφαλαίων και επιχειρήσεων, έτσι ώστε να βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο και να αναπτυχθούν θέσεις εργασίας για τους νέους. Επιπλέον οι Δήμοι έχουν την ευελιξία και την ικανότητα να βρίσκονται κοντά στα προβλήματα των πολιτών, των ηλικιωμένων, των αγροτών και των ανέργων και να τα επιλύουν με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.
Διανύοντας την μεγαλύτερη οικονομική κρίση μετά από τον πόλεμο και με τόσα προβλήματα και  ιδιαίτερα σε ένα Δήμο που κατέβαλλε μεγάλο τίμημα λόγω των φονικών πυρκαγιών, είναι αδιανόητο πέντε μήνες μετά τις εκλογές να μην έχει εκλεγεί  το προεδρείο του Δήμου και να μην έχει συγκροτηθεί σε σώμα το Δημοτικό Συμβούλιο.
Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια, έχει δημιουργηθεί ένα βαθύ κοινωνικό ρήγμα ανάμεσα στους πολίτες λόγω των καθιερωμένων  πρακτικών που ακολουθήθηκαν τα τελευταία χρόνια και οι οποίες δεν προάγουν τον τόπο και τον πολιτισμό. Η παραβίαση των αρχών του κράτους δικαίου και της διαφάνειας στην λήψη των αποφάσεων πρέπει να ως πρακτική να αποτελέσει παρελθόν.
Η εμπλοκή στο Δήμο Ζαχάρως ξεκινά πριν την εγκατάσταση των της Δημοτικής αρχής και των συμβούλων με το ζήτημα της ορκωμοσίας. Έτσι το διαδικαστικό για όλους τους άλλους Δήμους στην Ελλάδα, αλλά θεμελιώδες σύμφωνα με το Σύνταγμα  αποτέλεσε  μείζον ζήτημα, με αποτέλεσμα να σέρνεται στην απραξία ο Δήμος, και τα προβλήματα να συσσωρεύονται.
Η παράταξή μας τήρησε ως όφειλε, το γράμμα και το πνεύμα του νόμου, προσερχόμενη στην προβλεπόμενη διαδικασία της ορκωμοσίας, και αυτό δεν επιδέχεται  ουδεμία αμφισβήτηση.
Το ζήτημα που ανακύπτει είναι να μην ερμηνεύει ο καθένας και με βάση τις επιδιώξεις του την προβλεπόμενη νομοθεσία, στο πλαίσιο της προσωπικής αντιπαράθεσης, δημιουργώντας περισσότερα προβλήματα από αυτά που επιχειρεί να λύσει.. Αν ανακύψει ερμηνευτικό ζήτημα αρμόδια είναι τα δικαστήρια, και το νομικό Συμβούλιο του κράτους σε περίπτωση που η συγκεκριμένη γνωμοδότηση γίνει δεκτή από τον αρμόδιο Υπουργό η τον Περιφερειάρχη. Η θέσπιση του ελεγκτή νομιμότητας, ως αυτοτελούς Υπηρεσίας Ο.Τ.Α, και το Συμβούλιο Ελεγκτών Νομιμότητας, και ο αυτεπάγγελτος έλεγχος, αποτελούν ασφαλιστική δικλείδα έλεγχου των αποφάσεων του δήμου.    
Η  παράταξή  μας δεν είναι και δεν σκοπεύει να είναι μέρος του προβλήματος στον Δήμο Ζαχάρως.
 Για εμάς αντίπαλος είναι τα προβλήματα της περιοχής μας, και όπου επιβάλλεται θα αντιταχθούμε σθεναρά. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν προσωποποιούμε το πρόβλημα.
Ο δήμος Ζαχάρως είναι από τους πιο προνομιακούς δήμους στην Ελλαδα με σπάνια φυσική κληρονομιά και ισχυρό συμβολισμό (Καϊάφας, παραλιακή ζώνη, Νέδας, Φιγαλία, Επικούρειος), με τεράστια και μοναδική προοπτική οικονομικής, περιβαλλοντικής, πολιτισμικής, αγροτικής και τουριστικής  ανάπτυξης.. Ταυτόχρονα έχει οργανωτικά και διοικητικά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλους δήμους. Η μιζέρια και οι παρωχημένες νοοτροπίες, όπως συνεχίζουν να αναπαράγονται  δεν ταιριάζουν στον τόπο μας και στους νέους ανθρώπους και δεν θα συμβάλλουμε σε αυτές..
Κύρια πρόκληση και επιδίωξή μας είναι η συμβολή  στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων και στην σταδιακή υλοποίηση ενός σχεδίου ανάταξης και ανάπτυξης της περιοχής μέσα από συγκεκριμένες και επεξεργασμένες προτάσεις. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από όραμα και δημιουργία. Αυτός είναι ο δύσκολος και δύσβατος δρόμος και αυτόν έχουμε επιλέξει να ακολουθήσουμε.

                                                      Κωνσταντίνος Αγραπιδάς
                                         Επικεφαλής Ελάσσονος  Αντιπολίτευσης

20 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/4/11, 10:35 π.μ.

    ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ: το θέμα έχει δύο όψεις...
    [[ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2Ο ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΔΙΑΛΕΞΗΣ]

    - Για πες μου για το ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ: το θέμα έχει δύο όψεις...
    τελευταίο έγγραφο του Αρείου Πάγου;
    - Το έγγραφο αυτό είναι θέμα της Περιφέρειας
    - Ναι αλλά ποιον δικαιώνει, ποιον νομιμοποιεί;
    - Εμείς είμαστε σύμφωνοι με τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, αλλά μέχρι τώρα τέτοιο έγγραφο δεν έχει έρθει στο Δήμο.
    - Μα καλά δεν υπάρχει το έγγραφο από την Περιφέρεια ό,τι ο Πανταζής είναι σε αργία και ότι δημαρχεύων είναι ο Μπάμης; Και εσύ πήγαινες και συμμετείχες σε μια παρανομία; Έτσι δεν είναι;
    - Κάτσε ρε Θοδωρή, εσύ νομίζεις ότι εμείς δεν έπρεπε να προσερχόμαστε για εκλογή προεδρείου και να είναι ο δήμος σε αυτό το χάλι… Ποιος ευθύνεται;
    Μα πηγαίνατε δεν πηγαίνατε στο τέλος ακυρωνόταν, δεν ακυρωνόταν;


    - Όχι ακυρώθηκαν λόγω ορκωμοσίας..
    - Μα καλά δεν έχουν ακυρωθεί όλες οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου;
    - Ακυρώθηκαν λόγω του θέματος των ορκωμοσιών..
    - Τι λες; Δεν ακυρώθηκαν λόγω σύνθεσης του συμβουλίου; Εσείς δεν έχετε ευθύνη που συμμετείχατε;
    - Δεν έχεις καταλάβει ότι η νομιμότητα είναι θέμα της Περιφέρειας που αυτεπάγγελτα τον έλεγχο, οπότε θα φανεί ποιος έχει δίκιο στο συγκεκριμένο θέμα.

    - Άκου Κώστα εγώ πάντως νομίζω ότι πρέπει να βγεις και να το πεις καθαρά, ναι έτσι έγιναν και έκανα λάθος.
    - Θοδωρή τα πράγματα έχουν δύο όψεις και την άλλη δεν την ξέρεις..
    - Ποια όψη δεν ξέρω;
    - Άστα θα τα πούμε από κοντά…
    - Μα είναι πράγματα αυτά εδώ; Δεν έχουμε νόμους, νομολογίες, αποφάσεις Αρείου Πάγου, διαπιστωτικές πράξεις και όλα αυτά δεν τα λαβαίνουν υπόψη; Εσύ όμως έπρεπε να τα γνωρίζεις και να τα λάβεις υπόψη σου και να τώρα που βγήκε η απόφαση η τελεσίδικη απόφαση του Αρείου Πάγου…
    - Άμα βγει αμετάκλητη εντάξει..
    - Ρε συ Κώστα εδώ και ένα μήνα είναι γνωστή και λες αν και άμα;
    - Ρε Θοδωρή άστα, έχει και άλλη όψη το πράγμα και θα τα πούμε από κοντά και θα φανεί ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο.
    - Τι να πω που λες δεν έχει ακόμα φανεί.. Εγώ κρίνω τη στάση σου που για έναν που γνωρίζει να διαβάζει τους νόμους είναι λάθος πέρα για πέρα..
    - Δεν έχεις δίκιο , εάν κάτσουμε κάτω θα στο αποδείξω..
    - Εσύ με αυτά που λες βγάζεις άχρηστες τις διαπιστωτικές πράξεις αλλά και την τελευταία απόφαση του Αρείου Πάγου, τι να μου αποδείξεις, είναι πλέον ηλίου φαεινότερο..Καλά Πάμε σε ένα άλλο. Για τη χάραξη της Ολυμπίας οδού ποια είναι η θέση σου είναι σταθερή όπως ήταν προεκλογικά;
    - Μα αφού έχει τελειώσει το θέμα αυτό..
    - Ρε παιδί μου εσύ συνεχίζεις να έχεις την ίδια άποψη ναι ή όχι; Γιατί λένε ότι έχεις αλλάξει θέση.
    - Όχι είναι σταθερή και απαράκλητη, εγώ έχω κάνει αγώνα… άντε θα τα πούμε από κοντά…
    - Πολύ καλά γεια χαρά..

    Τι λέτε; Ποσα απιδια εχει ο σακος;
    ΠΗΓΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙ blokspot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/4/11, 12:47 μ.μ.

    Δεν μας παρατάς ρε Κωστάκη;
    Γιατί το θέμα σου έχει δύο όψεις:
    Την 1η πριν τις εκλογές
    και την 2η μετά τις εκλογές.

    Άντε σπίτι σου, τέρμα το παραμύθι,

    Ξύπνησαν οι σκλάβοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/4/11, 5:37 μ.μ.

    Ώστε έτσι Κωστάκη το θέμα έχει δύο όψεις; Δεν ξέρεις ότι δύο όψεις έχουν τα πρόσωπα και όχι τα γεγονότα; Αυτά συμβαίνουν μια φορά στο παρελθόν αλλά έρχονται οι άνθρωποι και τα εξηγούν όπως τους συμφέρει.
    Μα καλά όλα τα άλλα που λες και ασπάζεσαι. Αυτά πρεσβεύεις αυτά λες! Όμως ρε αθεόφοβε εκείνη τη ΝΕΔΑ…Α…Α πώς την κατάφερες και τη …βίασες τόσο εύκολα; Εσύ ένας άνθρωπος, ας είσαι και διδάκτορας και αυτή μια νύμφη, θεραπαινίδα της θεάς Ήρας; Δεν φοβήθηκες τους κεραυνούς του Δία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/4/11, 6:06 μ.μ.

    ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ.......???????????
    ΠΟΣΑ..............???????????
    ΓΥΦΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΗΣΤΙΜΙΟΥ
    ΤΡΑΒΑ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΦΤΑ
    ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΜΠΡΟ ΜΑΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/4/11, 7:53 μ.μ.

    Για ξαναβάλε υποψήφιος δήμαρχος,
    Κωστάκη να δούμε τη δική σου θα τη βρεις;
    Γιατί ποσο νομίζεις θα σε στηρίξουν και οι Πανταζικοι;
    Την προδοσία όλοι αγάπησαν, τον προδότη ΟΥΔΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ29/4/11, 8:31 μ.μ.

    Κύριε Αγραπιδά,
    Δεν μπορείς να υπηρετείς ταυτόχρονα τον θεό και τον Μαμμωνά.Διαλέγεις και παίρνεις.
    Δεν μπορείς από τη μια να κόπτεσαι για την νομιμότητα και την πρόοδο του Δήμου και από την άλλη να συμμετέχεις σε συμβούλια παρωδία.
    Δεν σε εγκαλεί κανένας που ορκίστηκες με την πρόσκληση του Πανταζή.Καλά έκανες και ορκίστηκες.
    Σε αυτό που εγκαλείσαι είναι ότι θεώρησες την μείζονα αντιπολίτευση έκπτωτη και συμετείχες σε ένα συμβούλιο που εκ των πραγμάτων ήταν άκυρο,προτείνοντας μάλιστα και δικούς σου για θέση στο προεδρείο.Θεώρησες την ορκωμοσία της μείζονας αντιπολίτευσης άκυρη και απέδειξες περίτρανα ότι δεν γνωρίζεις να ερμηνεύεις νομους και εγκυκλίους χρησιμοποιώντας τη λογική αλλά είσαι λάτρης της αποστήθισης.
    Συμμετείχες σε συμβούλια που είχε προσκληθεί ένας Δήμαρχος σε αργία γνωρίζοντας ότι αυτό καθιστά το συμβούλιο και την διαδικασία άκυρη.
    Συμμετέχοντας σε μη νόμιμα συμβούλια,έρχεσαι τώρα να μας πείς ότι κόπτεσαι για την ανάπτυξη και την πρόοδο του Δήμου.Είναι δυνατόν να υπάρξει πρόοδος και ανάπτυξη με παράνομα δημοτικά συμβούλια στα οποία ήσουν και εσύ συμμέτοχος?
    Μετά από όλες αυτές τις ενέργειες σου,άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας,η μάλλον άντε να αποδείξεις ότι δεν υπηρετείς τον Μαμμωνά.Εκτός και αν θεωρείς τους Ζαχαραίους όχι μόνο βλάκες αλλά βλάκες με περικεφαλαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τόσο πολύ σας πονάει η στάση του επικεφαλής της Ελάσσονος αντιπολίτευσης;
    Τόσο πολύ τον φοβάστε;
    Βέβαια κάποιος που τα έβαλε με Μπόμπολες, Σουφλίαδες και τοπικούς γκάνκστερς δεν είναι για πλάκα...

    Είναι μακρύς ο δρόμος και για σας δεν έχει καν ξημερώσει. Ασχοληθείτε με κατινίες και ο Δήμος βουλιάζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος29/4/11, 9:44 μ.μ.

    Κ Ω Λ Ο Τ Ο Υ Μ Π Α Σ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ29/4/11, 9:53 μ.μ.

    Δεν τον φοβάται κανένας.Η στάση του ακριβώς μας ενόχλησε.Και τα λέμε εδώ σε αυτό το blog,ακριβώς για να προσπαθήσουμε να σώσουμε τον Δήμο.Η κριτική δεν ενοχλεί,αντίθετα μπορεί να ωφελήσει τα μέγιστα.Οι ανόητες ενέργειες ενοχλούν και ωθούν τον δήμο στην καταστροφή.
    Αν ο Αγραπιδάς έκανε από την αρχή αυτό που ορίζει ο νόμος και η λογική να είσαι σίγουρος ότι ο Δήμος θα έβγαινε ποιο σύντομα απο το αδιέξοδο,αλλά προτίμησε να συνταχθεί με τον Πανταζή και να αφήσει μόνο του τον Αλεξανδρόπουλο να βγάλει το φίδι από την τρύπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος29/4/11, 11:31 μ.μ.

    Ο ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ.ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ. 80,000euro ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΚΩΣΤΑΚΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος29/4/11, 11:34 μ.μ.

    ΕΙΠΕ ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ.
    είναι αδιανόητο πέντε μήνες μετά τις εκλογές να μην έχει εκλεγεί το προεδρείο του Δήμου και να μην έχει συγκροτηθεί σε σώμα το Δημοτικό Συμβούλιο.
    ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕΣ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΜΩΡΗΣ ΠΑΡΘΕΝΑΣ.....
    ΣΤΗ ΜΟΦΚΙΤΣΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕΝ ΒΑΦΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΥΓΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΠΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΗΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος30/4/11, 12:50 π.μ.

    Re kakomoiri den pire ta xontra, ta 80.000 tha eperne??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος30/4/11, 4:07 μ.μ.

    Μπράβο Κώστα,τουλάχιστον βρέθηκε ένας της αντιπολίτευσης να σεβαστεί τους ψηφοφόρους(1200) του αλλά κ τους ψηφοφόρους του πρώτου συνδυασμού(3700) που επέλεξαν νόμιμα κ δημοκρατικά τον Πανταζή αλλά μάλλον δεν περίμεναν τον Μπουσμπουρα Νο2. Το μέλλον σου ανήκει,ο δήμος είναι αλήθεια οτι πρέπει να λειτουργήσει. Μην ανήσυχεις το παράδειγμα Μπούσμπουρα είναι πρόσφατο,κάπου εκεί στο 5% θα είναι την επόμενη φορά αυτοί που σε κυνηγούν,ασε που με την χρεοκοπία που έρχεται τα κομματοσκυλα του ΠΑΣΟΚ ούτε να κυκλοφορήσουν δεν θα μπορούν...Η συνομιλία με τον Κόλλια έγινε εις γνώση σου γνωστή ή είναι προιον υποκλοπής?(θεους κ δαίμονες χρησιμοποιουν,έχουνε κόψει τον άλυσο)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος30/4/11, 9:39 μ.μ.

    Αυτο εννοουσε λοιπον ο Κωστακης οταν ελεγε ειμαστε με τη νομιμοτητα: οι πολιτες εξελεξαν νομιμα κ δημοκρατικα τον Πανταζη αρα ειναι νομιμος..... Ενταξει ειναι και διδακτωρ ο ανθρωπος....... Μπραβο Κωστακη το μελλον σου ανηκει !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος30/4/11, 10:06 μ.μ.

    μι μιλατε ρε νουμερα για τον αγραπιδα πρωτη φορα κατεβηκε στισ εκλογες και τους πηρε τα κεφαλια μεσα στι ζαχαρω.2ος συνδιασμος βγηκε ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ30/4/11, 10:59 μ.μ.

    Είσαι βαθειά νυχτωμένος αν πιστεύεις ότι ο συνδυασμός του Αγραπιδά βγήκε 2ος.
    Πρώτος βγήκε ο συνδυασμός του Αγραπιδά.
    Πως γίνεται αυτό?
    Μα είναι απλό:
    Ο συνδυασμός του Πανταζή τι βγήκε?Πρώτος
    Αρα πρώτος και ο συνδυασμός του Αγραπιδά.
    Εχει κανένας καμμία αμφιβολία?
    Αν εχει να μου το πει να του εξηγήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος1/5/11, 12:27 π.μ.

    ψηφησα Αγραπηδα και το σκυλομετανοιωσα.μα αν ηθελα πανταζη θα ψηφιζα τον αυθεντικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος1/5/11, 8:00 μ.μ.

    κοψτε τισ μαλακιες πια αλεξαντροπουλικοι και μπουζμπουρικοι σας βαρεθηκαμε πια ολο η ιδια καραμελα.τσαπου φαγατε ρεεεεε¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος5/5/11, 10:22 π.μ.

    Tόσο ξεκατίνιασμα ...... που ωφελεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΛΑΒΡΟΥΙ6/5/11, 9:22 μ.μ.

    Ο ΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΟΛΙΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΔΗΘΕΝ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ .ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟΝ .......ΕΜΠΕΙΡΟ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗ ΠΟΛΛΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.Ο ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΓΗΩΣΕ ΟΛΟΥΣΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails