ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

27/4/11

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ????

Πριν από λίγες μέρες έλαβα ηλεκτρονικό μήνυμα από αναγνώστη του blog που έλεγε ότι είναι απο την Φιγαλεία όπου με πληροφορούσε ότι εντός των ημερών του Πάσχα αλλά και μετά θα ξεκινήσει μια "κίνηση" πολιτών από την ευρύτερη περιοχή διαμέσω ίσως και από τους πολιτιστικούς συλλόγους αλλά και από παρόμοιες δραστηριότητες για να δοθεί μια αναθέρμανση του προβλήματος της "ακινησίας" του Δημοτικού Συμβουλίου. 
Την πρωτοβουλία αυτή την σχεδίασαν άτομα από την Φιγαλεία και από δύο χωριά της παραλίας και ένας "γνωστός" Ζαχαραίος επιχειρηματίας ο οποίος έχει πολλά παράπονα.......γιατί ο Αλεξανδρόπουλος δεν κάνει δυναμική αντιπολίτευση και δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει πολύ κόσμο στην παραλία.!!!!!!

Αν κατάλαβα από το μήνυμα θα προσπαθήσουν μερικοί κύκλοι να ακουστεί και πάλι ότι ο Πανταζής Χρονοπουλος είναι "έκπτωτος" και ότι εκκρεμούν ζητήματα μαζί του κλπ.
Αν και δεν άκουσα κάτι αυτές τις μέρες δεν ξέρω αν το θέμα αυτό συζητήθηκε αλλά πιστεύω ότι κάποιοι προσπαθούν να στείλουν αόριστα μηνύματα για να παρουσιάσουν αργότερα αναξιόπιστους τους αναγνώστες που γράφουν την γνώμη τους και κατά επέκταση το blog.  Δεν έχω πρόθεση να διαδίδω φήμες αλλά αν κάποιος ξέρει κάτι για το θέμα αυτό ας σχολιάσει και κυρίως μας ενδιαφέρει τι θα πράξει ο Δήμαρχος ή οποιοσδήποτε εκτελεί καθήκοντα Δημάρχου.

Πάντως ο κόσμος που βρέθηκε τις γιορτές του Πάσχα στην περιοχή μας μόνο για την κατάσταση στον Δήμο δεν ......ασχολήθηκε.

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ28/4/11, 12:10 π.μ.

    Ο Σχίζας στο ionionfm.
    Γειά σου Σχίζα με τα ωραία σου!!!

    http://www.ionionfm.gr/display.greek.news.php?artid=38041&Mid=17&sub1=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/4/11, 1:03 π.μ.

    Ακουσα τον Κο Σχίζα, ειναι σε καλο δρομο. Καλο ειναι να αποφευγει της ασχημες εκφρασεις.
    Ομως θα πρεπει να μας πει και οσα υπεπεσαν στην αντιληψη του, την εποχη που ηταν υπευθυνος στην αποθηκη.
    Το χρωσταει στον κοσμο και στον εαυτο του γιατι ηταν ο μονος τιμιος εκει μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/4/11, 1:28 π.μ.

    Αφού είδε και ήταν και ο πιο τίμιος στην αποθήκη (συμφωνώ), στις επόμενες εκλογές στήριξε Πανταζή, πράγμα που σημαίνει ότι μέχρι την ημέρα των εκλογών δεν τον κατηγορούσε για κάτι. Τί άλλαξε; Πάντως να ξέρει πως δεν ευθύνεται ο δήμαρχος που δεν ψηφίστηκε από τους πολίτες, αλλά από την συμπεριφορά του και αυτό φάνηκε την ημέρα των εκλογών που στεκόταν στο εκλογικό κέντρο και ζήταγε την ψήφο των ζαχαραίων και αυτοί όταν του την αρνιόντουσαν τους έβριζε κατάμουτρα (μου έτυχε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails