ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

29/4/11

ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.

Αλλη μια επίσκεψη ύψηλού προσώπου απόψε σε ψαροταβέρνα του Κακοβάτου. Πρώην υπουργός της Ν.Δ. ήταν καλεσμένος σε φιλική οικογένεια απο την Μεσσηνία και βρήκε λίγο χρόνο να επισκεφθεί τη γνωστή ψαροταβέρνα μαζί με λιγοστούς του φίλους. Απο ότι είδαμε αργοτερα προστέθηκαν και μερικοι πολιτικοί φίλοι του τέως Υπουργού από τον Κακόβατο και η παρέα εκτός απο το καλό ψάρι απόλαυσε το χιούμορ και την χαλαρή κουβέντα με τον υψηλό επισκέπτη.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις Σου έπεσε το πουγγί σου. Πάρε το μην το βρει κανεί... στις 9:36 μμ

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/4/11, 3:03 μ.μ.

    Tι λες ρε παιδί μου...

    Τέτοια τιμή, πια...

    Χεστήκαμε, δηλαδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/4/11, 3:30 μ.μ.

    δε λες τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/5/11, 12:01 π.μ.

    αυγα και γιαουρτια στους επαγγελματιες της κλεψιας και της υποκρισιας,σε αυτους που χρεοκωπησαν την ελλαδα.αλλα και στους πολιτικους τους φιλους.οι πολιτες πρεπει επιτελους να τους βαλουν στη θεση τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/5/11, 8:48 π.μ.

    Οταν ασχολειστε μαζί τους τους δίνετε αξία.
    Η πλειοψηφία των πολιτικών και ο τρόπος σκεψης μιας μεγάλης μερίδας πολιτών μας έφεραν σε αυτό το χάλι. Αυτό που θρέφει και ανδρώνει τους πολιτικους είναι να ασχολούμαστε μαζί τους. Ετσι αισθανονται οτι υπάρχουν. Το αν πήγε και εφαγε σε ψαροταβέρνα και αν βρεθηκε με καποιους συντοπίτες μας δεν είναι καν είδηση.....ανόητο κουστομπολιό θα τό έλεγα....Υπαρχουν ουσιαστικότερα πραγματα που πρέπει να μας απασχολούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails