ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

1/2/11

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ ΠΡΟΣ "ΑΚΑΛΥΠΤΟ".

ΑΚΑΛΥΠΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ. ΣΚΕΠΑΣΟΥ ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΛΑΘΕΜΕΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ!  ΕΑΝ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΛΕΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΣ! Ο Γ,Γ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΤΟ 2014 Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ.ΕΑΝ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΥΝΘΕΣΗ! ΕΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΠΡΙΝ ΠΑΡΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΔΙΔΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ-ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ-ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ. Ο ΝΟΜΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΑΝ ΕΚΠΕΣΕΙ Σ'ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ! ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ! ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΝΟΜΟΣ 3852/10 ΟΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΦΕΤΕΙΟ,ΑΠΟΡΡΙΦΤΗΚΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ!ΕΑΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΠΑΛΙ Ο Γ.Γ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ!ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΥΤΟΦΩΤΟ!!!
Από το χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ στις Ο "ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. στις 11:14 μμ

14 σχόλια:

  1. Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/2/11, 11:56 π.μ.

    ΑΚΑΛΥΠΤΕ ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟ ΑΥΤΟΝ. ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ2/2/11, 1:14 μ.μ.

    Αμαρτωλέ,
    Γιατί δεν δημοσιεύεις το παρακάτω,για να δούν την κατάντια τους οι Ζαχαραίοι που ψήφισαν Πανταζή.

    http://mnodaros.blogspot.com/2011/02/blog-post_02.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/2/11, 1:35 μ.μ.

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟς ΤΟΥ. ΘΙΓΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΖΗΜΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΧΑΜΕΛΑΙΩΝ (ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΩ ΑΝΘΡΩΠΟ) ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΑ. 1001/2-2-2011 ΝΕΝΕΚΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ( ο ΒΕΖΥΡΗΣ) ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ. ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΛΙΓΟ Ή ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΑΒΑΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ2/2/11, 1:39 μ.μ.

    Ανέβασε την,να την δούμε.Εχει ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/2/11, 1:50 μ.μ.

    ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑΡΤΟΛΕ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/2/11, 2:08 μ.μ.

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΕΙΛΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ EMAIL.

    blog.amartolo@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/2/11, 4:11 μ.μ.

    αν δεν στο στειλει ο ιδιος μεχρι τις 20.00 το βραδυ θα στο στειλω εγω. οχι τιποτε αλλο αλλα το κανει σαν τον γατο κ νομίζει οτι κ γ... αλλα σε λιγο μονο θα σκουζει. ΑΥΤΑ ΦΩΤΗ ΣΤΕΙΛΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/2/11, 4:27 μ.μ.

    μην μας κρατας σε αγωνια.ανεβασε το τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ2/2/11, 7:20 μ.μ.

    Δείτε το εξώδικο του Ρέγγου με όλη την σημασία της λέξης (ρέγγα άμυαλο ψάρι):

    http://www.iliatora.gr/files/news/3473_ph2.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος2/2/11, 8:45 μ.μ.

    to be or not be?????????????????????????????????????/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ2/2/11, 9:44 μ.μ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ:

    1.Απαραίτητη προυπόθεση για να ερμηνευσει κάποιος σωστά τον Ν.3852,την εγκύκλιο 41 και τις αποφάσεις του ΣτΕ,είναι,να έχει μυαλό.Εσύ,λοιπόν,πως τις ερμηνεύεις?

    2.Επικαλείσαι το άρθρο 52 και 53 του Ν.3852/2010 και παράλληλα εγκαλείς τον Γενικό Γραμματέα ότι δεν έχει εκδώσει μέχρι τώρα διαπιστωτική πράξη έκπτωσης.Αφού λοιπόν είτε καλώς είτε κακώς δεν υπάρχει διαπιστωτική πράξη έκπτωσης,με ποιο δικαίωμα θεώρησες έκπτωτους τους άλλους και πριν την διαπιστωική πράξη θρονιάστηκες πρώτος και καλλίτερος στα δημοτικά συμβούλια ου έγιναν?

    2.Επικαλείσαι τα οξυμένα προβλήματα του Δήμου Ζαχάρως ενώ γνωρίζεις ότι και εσύ με τις επιπόλαιες και άμυαλες ενεργειες σου συνετέλεσες ως μαγιά για να διογκωθοούν.

    3.Επικαλείσαι δήθεν ότι η πιστή εφαρμογή των νόμων είναι γενική απαίτηση της κοινωνίας και της πολιτείας και παράλληλα γράφεις στα παλιά σου τα παπούτσια την απόφαση του Γενικού Γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης που δεν αναγνωρίζει νόμιμο το δημοτικό συμβούλιο και το άρθρο 53 του Ν.3852/2010 που απαιτεί διαπιστωτική πράξη για την έκπτωση.Αν πιστεύεις ότι η απόφαση αυτή του Γενικού Γραμματέα δεν είναι νόμιμη,τότε κάνε προσφυγή στο ΣτΕ.Αλλά μέχρι τότε είσαι υποχρεωμένος να την αποδεχθείς.Πράγμα που δεν έκανες.Για ποια νομιμόητητα μιλάς?

    4.Αμφισβητείς την νομιμότητα του Γενικού Γραμματέα που ασκεί καθήκοντα ελεγκτή νομιμότητας ότι δεν είναι νιομικός με αυξημένο κύρος.Δεν διάβασες όμως παρακατω το άρθρο 238 παρ.1 του Ν.3852/2010 που γράφει ότι μέχρι την έναρξη λειτουργίας της Αυτοτελούς Υπηρεσίας Εποπτειας Ο.Τ.Α τις αρμοδιότητες ελεγτή νομιμότητας ασκεί ο Γεικός Γραμματέας της οικείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης.Δηλαδή ο Αποστολόπουλος.

    Και εδώ τώρα αρχίζουν τα γέλια:
    5.Ισχυρίζεσαι ότι θίγεσαι προσωπικά και ζημιώνεσαι ανεπανόρθωτα και καλείς τον Γενικό Γραμματέα να πράξει τα νόμιμα.
    Οτι θίγεσαι προσωπικά δεν νομίζω να σε ενδιαφέρει.Ηδη έχεις γίνει ρεζίλι των σκυλιών.
    Το χαστούκι που έφαγες από τον Μπούσμπουρα έχει κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου.
    (Να αγιάσει το χέρι του!).
    Αυτό που σε ενδιαφέρει περισσσότερο είναι ότι ζημιώνεσαι ανεπανόρθωτα.Το συμφέρον λοιπόν,η ιδιότελεια.Ποιος ξέρει τι σου έταξαν για να παίξεις αυτό το ηλίθιο παιγνίδι και φοβάσαι μη στο χαλάσει ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και για αυτό τον "ανακαλείς στην τάξη".
    Ενα μόνο μπορώ να πω:

    ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος2/2/11, 10:07 μ.μ.

    τσιου τσιου play play ντιγκι ντανγκα every day

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φώτης Δημήτρουλας4/2/11, 7:10 μ.μ.

    "Ανώνυμος" που βρίζει, μοιάζει καταρχήν με δειλή γυναικούλα. Μοιάζει όμως και με εκείνους που φορούσαν κουκούλες στην κατοχή κι έδειχναν ποιον πρέπει να εκτελέσουν οι Γερμανοί (είναι φυσικά γνωστή η τύχη τους λίγο αργότερα).

    Στον "Ανώνυμο" που παριστάνει το γνώστη του Καλλικράτη και γράφει μια σελίδα βλακείες, για την διαπιστωτική πράξει του Γενικού Γραμματέα υπάρχει η απάντηση στον ίδιο το Νόμο, στο ίδιο άρθρο (53) στην ίδια παράγραφο (2)"...όποιος δεν δίδει τον όρκο του προηγούμενου άρθρου μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, εκπίπτει αυτοδικαίως. Η σχετική διαπιστωτική πράξη εκδίδεται από τον Ελεγκτή Νομιμότητας."
    "Ανώνυμε" νομικέ!!! Αναζήτησε τί από τα δύο είναι ποιο ισχυρό; 1. Η αυτοδίκαιη έκπτωση; (που είναι δεδομένη και δεν μπορεί να θεραπευτή με κανέναν τρόπο τώρα πλέον) ή 2. Η διαπιστωτική πράξη; (που ακολουθεί υποχρεωτικά κι όποιος δεν την εκδίδει έχει κάνει παράβαση καθήκοντος).
    Όσο για τις λοιπές "ανθολογίες σου", βγάλε κι εσύ την κουκούλα να τα πούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails