ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

24/11/10

ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ.

 Στην Κυλλήνη ένας 60χρονος και η συζυγός του έπεσαν πρόσωπο με πρόσωπο με δύο διαρρήκτες μέσα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους, επιστρέφοντας σπίτι τους.
Οι νεαροί διαρρήκτες, μελαμψοί, ψηλοί και αδύνατοι κατά τη δήλωση των θυμάτων, επιτέθηκαν στο ζευγάρι και ψέκασαν με σπρέϊ στα μάτια τον 60χρονο. Μετά τράπηκαν σε φυγή (πάλι καλά ...), με λεία μερικά κοσμήματα κι ένα ρολοϊ ...

Στην Δρούβα της Αρχαίας Ολυμπίας, οι κλέφτες πήραν δύο κινητά, ένα αντρικό ρολόι, ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και δύο ζευγάρια αθλητικά παπούτσια (!) που πάνω – κάτω κάνανε 500 ευρώ όλα μαζί. Πριν φύγουν από το σπίτι βρήκαν 250 ευρώ και 120 δολάρια, τα οποία φυσικά πήραν και έφυγαν.

Σε εξοχικό στο Κατάκολο οι διαρρήκτες δεν κατάφεραν να μπουκάρουν. Κατάφεραν όμως να μπουν στην αποθήκη του σπιτιού και να βουτήξουν ένα ποδήλατο BMX, ένα ηλεκτρικό πριόνι και πολλά εργαλεία, συνολικής αξίας 1.500 ευρώ.

Στα Φωναΐτικα κλέφτες μπήκαν σε αγροικία και πήραν δύο αλυσοπρίονα αξίας 1.000 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα αγροτικά εργαλεία. Στα Λαστέικα οι διαρρήκτες μπήκαν από το παράθυρο σε σπίτι και πήραν μια τηλεόραση και δύο στερεοφωνικά.

Στην Ξυλοκέρα ένας 45χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία άτομο, το οποίο πήγε στο αγρόκτημά του και του πήρε ένα θηλυκό σέτερ μαζί με πέντε κουτάβια!


Στο Πελόπιο όχι μόνο δεν κατάφερε να κλέψει το αρτοποιείο στο οποίο "μπούκαρε" ο κλέφτης , αλλά εγκλωβίστηκε κιόλας μέσα σε αυτό και στην προσπαθειά του να φύγει του έπεσε το ... κινητό, το οποίο και παραδόθηκε στις αρχές.
Αν και είχε κατορθώσει να εισέλθει μέσα στο αρτοποιείο από το παραθυράκι της τουαλέτας, μετά δεν μπόρεσε να ανοίξει τις κλειδωμένες εσωτερικές πόρτες και πλέον το κινητό τηλέφωνο που του έπεσε αναμένεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να φανερώσει και την ταυτοτητά του.

Στο ίδιο χωριό, το Πελόπιο, άγνωστοι αφαίρεσαν από το φορτηγάκι πλανόδιου εμπόρου ειδών ιματισμού την ταμειακή μηχανή.

Στο Καβούρι Κατακόλου οι διαρρήκτες ήταν και ζημιάρηδες, διοτί εκτός από την φωτογραφική μηχανή και τα δύο κινητά τηλέφωνα που έκλεψαν, προκάλεσαν και υλικές ζημιές κοντά στα 2.000 ευρώ ...


Στην περιοχή της Ροβιάτας άγνωστοι έκλεψαν τις τηλεοράσεις, εφτά τον αριθμό και αξίας 2.100 ευρώ, από συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων (κατάφεραν να μπουν σε έξι από αυτά).

Στον Πύργο οι διαρρήκτες μπήκαν σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου και αφαίρεσαν κοσμήματα και τιμαλφή, αλλά και το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails