ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

24/11/10

Ο ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ...ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ

Ο θάνατος χτύπησε την πόρτα του γνωστού δημοσιογράφου Γρηγόρη Βαλλιανάτου, που έχασε ...τα ξημερώματα της Τρίτης έναν πολύ στενό του φίλο, τον Κωνσταντίνο Διώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  ο 25χρονος Αγρινιώτης βρέθηκε νεκρός, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε διαμέρισμα επί της οδού Φυλής στο κέντρο της Αθήνας (Αγ. Παντελεήμονας) τα ξημερώματα της Τρίτης.


Ο Κωνσταντίνος Διώτης, έπεσε σε κόμμα και εξέπνευσε πριν προλάβει να διακομιστεί με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο. Μάλιστα, οι άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος αναμένουν με μεγάλη ανυπομονησία τα αποτελέσματα της νεκροψίας/νεκροτομής μιας και ο εκλιπόν ήταν νέος άνθρωπος και δεν είχε προβλήματα με την υγεία του. Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος έχει ήδη καταθέσει για την υπόθεση.Εμπλοκή Βαλλιανάτου;

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Γρηγόρης Βαλλιανάτος, ως διαφαίνεται και από την σχετική ανάρτηση στο facebook, συνδεόταν στενά με τον Κωνσταντίνο Διώτη.
Παράλληλα, κάποιοι κάνουν λόγο για ανάμειξη του Γρ. Βαλλιανάτου στην υπόθεση οι οποίοι υποστηρίζουν πως ο νεαρός Διώτης εξέπνευσε έχοντας κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Μαρτυρίες κατοίκων της γειτονιάς, υπαγορεύει πως ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος και ο άτυχος νέος βρίσκονταν στο διαμέρισμα της οδού Φυλής μιας και τους είχαν δει ουκ ολίγες φορές να μπαινοβγαίνουν μαζί στην πολυκατοικία.

Το βέβαιο είναι ότι ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος ζει τραγικές στιγμές μη μπορώντας ακόμα να πιστέψει ότι έχασε αιφνιδιαστικά έναν τόσο δικό του άνθρωπο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails