ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

21/2/11

O "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ......ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΖΗΜΙΑ....ΛΑΜΟΓΙΑ (!!!!)

Τον ενοχλεί που γράφω τα πράγματα με το όνομα τους.Με αποκαλεί βλάκα γιατί έτσι με φαντάζεται. Ενα βλάκα και μισό,που να παρακολουθεί τις ρεμούλες και τις λαμογιές του Πανταζή και της παρέας του και να μη μιλάει παρά μόνο να χειροκροτεί και να ζητωκραυγάζει. Με θεωρεί επικίνδυνο και επιζήμιο αλλά ενδόμυχα δεν εννοεί τον τόπο,εννοεί ότι είμαι επικίνδυνος και επιζήμιος για τη συμμορία τους. Δεν πρέπει να γράφω στο διαδίκτυο γιατί αυτά που γράφω κάνουν ζημιά.Μα αυτός είναι ο σκοπός μου βρε ηλίθιε.Να σας κάνω ζημιά,να σας καταλάβει ο κόσμος τι λαμόγια είστε και να σας στείλει στον αγύριστο. Επικίνδυνοι και επιζήμιοι για τον τόπο είστε εσείς,που τον έχετε αφήσει στον σκοταδισμό του μεσαίωνα και είστε ανίκανοι να παρακολουθήσετε τις εξελίξεις της σύγχρονης ζωής. Δεν θέλω να περιαυτολογήσω αλλά πέντε άτομα να είχε η Ζαχάρω με τη λογική,τις γνώσεις και τις ιδέες τις δικές μου,να είσαι σίγουρος ότιη Ζαχάρω θα ήταν πολύ διαφορετική σήμερα.Αλλά δυστυχώς έχει εσάς.Για αυτό βρίσκεται σε αυτό το χάλι.
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις 10 ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. στις 10:56 πμ

3 σχόλια:

  1. Για την επέλευση του αποτελέσματος της θέσεως αιρετού σε αργία είναι αδιάφορος ο χρόνος τελέσεως του σχετικού ποινικού αδικήματος (ΣΤΕ 1314/1983, 4343/1987). Περαιτέρω η δημιουργούμενη εκ του αμετακλήτου παραπεμπτικού βουλεύματος κατάσταση, η οποί συνεπάγεται το διοικητικό μέτρο της αργίας, καταλαμβάνει το σύνολο του χρόνου της υποδικίας (Γνωμ. ΝΣΚ 624/1996). Συνεπώς, τα αιρετά όργανα των ΟΤΑ που έχουν τεθεί σε αργία κατ’ άρθρο 146 του ΔΚΚ για την προηγούμενη δημοτική περίοδο και επανεξελέγησαν για την τρέχουσα, χωρίς ακόμη να έχει εκδοθεί η απόφαση του ποινικού δικαστηρίου, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφερείας οφείλει δια νέας αποφάσεώς του να τα θέσει και πάλι σε αργία (Γνωμ. ΝΣΚ 305/1999).
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΣΚ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΑ;ΜΕ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΝΤΑΖΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΝΩ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΑΦΩΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ;Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ! ΑΣ ΠΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΝΑΛΑΒΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ! ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΑ; ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/2/11, 4:34 μ.μ.

    ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΑΦΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΕΣΚΑΜΕΝΑ, ΖΗΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΤ΄ΑΡΧΗ, Ο ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΠΟΣΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ; ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ή ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΗΝ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ,ΤΙΣ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΓΟΥΝΕΣ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ. ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΟΣΑ ΞΥΛΟΚΟΠΤΙΚΑ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ, ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΗΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, Κοι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. Α ΡΕ ΞΕΧΑΣΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΒΕΖΥΡΗ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ. ΕΙΔΕΣ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ . ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ; ΤΕΛΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΤΟ ΤΣΕΡΟΚΙ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ... ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΟΡΔΟΥ .. ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ .... Η ΕΧΕΜΥΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ21/2/11, 8:07 μ.μ.

    Ειναι απλά τα πράγματα.
    Υποτίθεται ότι υπάρχει πρωτόκολο παραλαβής της βοήθειας και πρωτόκολο παράδοσης καθώς επίσης και απογραφή των μενόντων αυτή την στιγμή στην αποθήκη.
    Επίσης υποτίθεται ότι για την διασφάλιση της διαφάνειας η διαχείρηση αυτού του υλικού θα πρέπει να γινόνταν από επιτροπή στην οποία έπρεπε να μετέχουν όλες οι παρατάξεις αναλογικά.
    Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.
    Ο κάθε δημότης που επλήγηκε από τις πυρκαγιές αμέσως η εμμέσως έχει δικαίωμα να ζητήσει εγγράφως από το δήμο όλα τα στοιχεί που να αποδεικνύουν ότι έγινε η παραπάνω διαδικασία.
    Αν αρνηθεί ο Δήμος τότε μπορεί να κάνει καταγγελία στον εισαγγελέα ως έχων εννομο συμφέρον και ο εισαγγελέας θα ΔΙΑΤΑΞΕΙ την προσκόμιση αυτών των στοιχείων.Αν δεν υπάρχουν έυκολα μπορεί να κατηγορηθούν για κλοπή.
    Εγώ δεν έχω έννομο συμφέρον και δεν μπορώ να το κάνω,διαφορετικά θα το έκανα και θα τους έλεγα εγώ πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails