ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

21/2/11

Ο Γ. ΣΧΙΖΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ

Για την επέλευση του αποτελέσματος της θέσεως αιρετού σε αργία είναι αδιάφορος ο χρόνος τελέσεως του σχετικού ποινικού αδικήματος (ΣΤΕ 1314/1983, 4343/1987). Περαιτέρω η δημιουργούμενη εκ του αμετακλήτου παραπεμπτικού βουλεύματος κατάσταση, η οποί συνεπάγεται το διοικητικό μέτρο της αργίας, καταλαμβάνει το σύνολο του χρόνου της υποδικίας (Γνωμ. ΝΣΚ 624/1996). Συνεπώς, τα αιρετά όργανα των ΟΤΑ που έχουν τεθεί σε αργία κατ’ άρθρο 146 του ΔΚΚ για την προηγούμενη δημοτική περίοδο και επανεξελέγησαν για την τρέχουσα, χωρίς ακόμη να έχει εκδοθεί η απόφαση του ποινικού δικαστηρίου, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφερείας οφείλει δια νέας αποφάσεώς του να τα θέσει και πάλι σε αργία (Γνωμ. ΝΣΚ 305/1999). ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΣΚ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΑ;ΜΕ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΝΤΑΖΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΝΩ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΑΦΩΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ;Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ! ΑΣ ΠΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΝΑΛΑΒΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ! ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΑ; ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!

3 σχόλια:

 1. ...ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ... ΑΠΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ!
  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΜΕΡΟΛΗΠΤΩ ΥΠΕΡ ΚΑΠΟΙΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: ''ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ;ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ!!!ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΑΠ'ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ!!!ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ;ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΧΙ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΣΕ Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ, ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΜΑ:
  ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ;
  ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ!!!ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ!
  ΕΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΟΠΤΕΣΘΕ!!!
  Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ, ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ!!!
  ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ
  ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΣΤΟΧΑΣΤΗΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails