ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

20/2/11

ΕΥΣΤΟΧΟ ΣΧΟΛΙΟ ΦΙΛΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ

Προς τον ελληναρά μεταναστοφάγο: Πρώτα απ'όλα οι μετανάστες δεν έρχονται ΣΗΜΕΡΑ στην Ελλάδα της ανεργίας. Θέλουν να πάνε στην Ευρώπη, αλλά λόγω Δουβλίνου ΙΙ, η Ελλάδα υποχρεώνεται να τους εγκλωβίζει μέσα. Δεν είναι οι σοσιαλιστές που τους κρατάνε μέσα με το ζόρι (βλέπε Πάτρα, Ηγουμενίτσα κλπ) αλλά οι κανονισμοί της ΕΕ. Αν τελικά φτάσουν στην Ιταλία, θα τους γυρίσουν πίσω και η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να τους δεχτεί...Αν ο Γιωργάκης τους προωθήσει στην Ευρώπη, όπως λες, δεν το έχουν και πολύ οι ευρωπαίοι να καταργήσεουν τη Σέγκεν. Θα σου άρεσε να ήθελες βίζα για να πας στο Λονδίνο; Για τον λόγο αυτό καμία ελληνική κυβέρνηση δεν έκανε θέμα τη κατάργηση του Δουβλίνου ΙΙ, παρόλο που όλοι ζητούν τροποποίηση. Δυστυχώς όμως οι υπόλοιποι 20 από τους 27 δεν είναι μαλάκες να συναινέσουν... Μακάρι να μπορούσαμε να κλείσουμε τα σύνορα. Γίνεται αυτό; Τι να πρωτοκλείσουμε; Τον Έβρο; ή τα χιλιάδες νησιά και ακτές; Ρώτα τους Αμερικάνους, αν μπόρεσαν να σφραγίσουν τα σύνορα με το Μεξικό, που έχουν και φράκτες και δορυφόρους και ειδική αστυνομία κλπ κλπ Πολλές χώρες της Ευρώπης έχουν πολλούς μετανάστες. Ο αρχηγός των Πρασίνων είναι τουρκικής καταγωγής, όπως και πολλοί παίκτες της Γερμανίας (πολωνοί, τούρκοι κλπ) και της Γαλλίας (και χωρίς τον Σισέ...). Πάρα πολλοί από τη πολιτική τάξη της Βρετανίας είναι κεντροευρωπαϊκής καταγωγής, κυρίως εβραίοι που οι πρόγονοί τους μπήκαν ημιπαράνομα στη Βρετανία. Ο πατέρας του Ομπάμα ήταν μετανάστης που παραβίασε τη βίζα του και έμεινε στις ΗΠΑ. Οι καταθέσεις που οι μετανάστες έστειλαν έξω, όπως και το κόστος περίθαλψής τους, είναι πολύ μικρότερο από τα ποσά που η ελληνική οικονομία κέρδισε λόγω του χαμηλότερου κόστους εργασίας. Αλλιώς οι εργοδότες θα έπαιρναν έλληνες στην δούλεψή τους. Για να μη τους παίρνουν, σημαίνει ότι κερδίζουν από το φόρο μισθωτών υπηρεσιών και την ασφάλιση και συγχρόνως το τελικό προϊόν είνα φτηνότερο για τον καταναλωτή. Η (κάλπικη) ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας τη τελευταία 15ετία στηρίχτηκε στη μείωση του κόστους εργασίας και όχι στην καινοτομία ή τις επενδύσεις των ελληνοαράδων. Θα γίνονταν ολυμπιακοί αγώνες χωρις τους μετανάστες; Όσοι από τους μετανάστες είναι γραμμένοι στο ΙΚΑ, προφανώς δεν επιβαρύνουν κανένα, αν πληρώνουν εισφορές. Τέλος, αν οι Έλληνες μετανάστες είχαν παραβατική συμπεριφορά ή όχι, καλό είναι να ρωτήσεις τι σήμαινε το όνομα greek ως τον μεσοπόλεμο και πόσα πογκρόμ γίνανε εναντίον των ελλήνων στον Καναδά, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία κλπ... Άσε καλύτερα...
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ....ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΜΑΣ στις 11:31 πμ

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/2/11, 1:02 π.μ.

    Με απλά λόγια και σταράτα: στο σπίτι σου έχεις 4 πιάτα, και άντε να σηκώνεις να βάλεις στο τραπέζι άλλα 2, έχεις 2 υπνοδωμάτια και άντε να κάνεις υπνοδωμάτιο το σαλόνι, κατά αναλογία το κράτος επισήμως πλέον αδυνατεί να ανταπεξέλθει επισήμως στις βασικές του υποχρεώσεις ως προς τους πολίτες του, πόσο μάλλον σε κάθε ένα ξένο που συνειδητά εισήλθε λαθραία και παράνομα σε Ελληνικό έδαφος. Η αντίληψη πως το κράτος είναι η κότα που γεννά συνεχώς και από το τίποτα χρυσά αυγά πρέπει να τελειώνει, ειδικά τώρα που η κότα πνέει τα λοίσθια και δε μπορεί να σταθεί ούτε στα πόδια της. Λύστε τα προβλήματα τα δικά σας και των άλλων Ελλήνων πολιτών, εξαντλήστε πρώτα τη μεγαλοψυχία σας στο να λύσετε τα προβλήματα των περιθωριακών Ελλήνων πολιτών και μετά αν σας μείνει ενέργεια και παράδες λύστε και τα προβλήματα του κάθε Πακιστανού. Βοηθήστε πρώτα τα πρεζόνια της γειτονιάς σας να απεξαρτηθούν, βοηθήστε τα ορφανά της συνοικίας σας, απαιτήστε να μειωθεί η θνησιμότητα και η αγραμματοσύνη σε συγκεκριμένες ομάδες του Ελληνικού πληθυσμού, δώστε κανένα παλιό ρούχο στους άστεγους που αυξάνονται, και μετά αν σας μείνει χρόνος ασχοληθείτε και με τα προβλήματα των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στη χώρα μας. Και επειδή το κράτος το χρήμα το μαζεύει από εμάς, να θυμόμαστε πως για να ανέβει λίγο το επίπεδο ζωής όλων αυτών πρέπει πρώτα να πέσει κατά πολύ το δικό μας. Αν κάποιος το εννοεί να θυσιάσει σημαντικό ποσοστό του δικού του εισοδήματος για να βελτιωθεί η ζωή όλων αυτών τότε και εγώ είμαι ειλικρινά μαζί του, αν όπως γενικά και αόριστα το απαιτεί από το πλούσιο Ελληνικό κράτος και εγώ δηλώνω πως απαιτώ παγκόσμια ειρήνη τώρα αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. www.inews.gr/27/ego-o-etanastis.htm διαβάστε το σαν απάντηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ! ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΑ!!!ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΕΙΣΤΕ!!!ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΣΠΕΡΝΑΝ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΦΥΤΡΩΝΑΝ ΒΟΥΡΛΑ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails