ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

26/2/11

ΣΧΟΛΙΑ ΦΙΛΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕ, ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΦΕΤΕΙΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΕ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΛΕ, ΕΙΧΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΦΕΤΕΙΟ; ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ. Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΕΥΕΙ ΚΟΙΝΩΣ ΒΡΩΜΑΕΙ .... ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ) ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ. ΜΗ ΣΑΣ ΜΕΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.. ΤΟ ΕΡΓΟ Η "ΑΠΟΤΥΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ" ΓΥΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.. ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΤΟΝ ΤΥΠΟ, ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΟΙ ΔΕ ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΘΕΙΣ ΘΕΑΤΕΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΜΟΝΟ. ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ 100 ΧΡΟΝΙΑ. ΟΜΕΡΤΑ.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις From: jeanschizas@hotmail.com Sent: Saturday, Feb... στις 4:46 μμ


(ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ)
ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΣΕ Ο,ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΝΕΙ! ΦΙΛΟΙ-ΦΙΛΟΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΡΟΓΕΣ ΑΠΟ ΣΑΠΙΟ ΣΤΑΦΥΛΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ!!!ΠΗΡΕ ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΕΠ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ...ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΙ ΕΓΩ Ο Μ*****Σ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑ!!!ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ!!!ΑΛΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΣΩΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥ!!!ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΣΚΟΠΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΣΣΙΕΣ ΝΑ ΤΗ ΣΩΣΟΥΝ!!!ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΤΗΤΑΣ!!!ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΚΒΡΑΣΕΙ!!!!ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ-ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥΣΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!
Από το χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ στις From: jeanschizas@hotmail.com Sent: Saturday, Feb... στις 7:25 μμ

9 σχόλια:

  1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ26/2/11, 7:57 μ.μ.

    Φίλε,η υπόθεση όχι βρωμάει απλά,αλλά η δυσωδία που βγάζει είναι ανυπόφορη.
    Ο Πανταζής παίρνει μια περίεργη αναστολή της αργίας από το διοικητικό πρωτοδικείο πατρών χωρίς να έχει αρμοδιότητα.
    Ο Δημήτρουλας,πριν ακόμη συνεδριάσει η επιτροπή του άρθρου 152 μας ειρωνεύεται καιμας λέει..αιώνια μας η μνήμη,έχει δηλαδή στο τεσπάκι την απόφαση της επιτροπής πριν ακόμη συνεδριάσει.
    Επειδή πολλοί Ζαχαραίοι,ζείτε ευτυχισμένοι στον κόσμο σας λες και σας έχουν ποτίσει ναρκωτικά,διαβάστε το παρακάτω λινκ και.....ξυπνήστεεεεεεεεεεεεεεεε.

    http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=26/07/2010&id=186922

    (Αμαρτωλέ,φτιάξε το).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/2/11, 8:26 μ.μ.

    Ε ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΠΕΡΥΣΙ 2010 ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ. ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ; Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΤΥΧΕΡΑ.... Ο ΓΙΟΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ... ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ. ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΡΘ 152 ΘΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ. ΜΗΝ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΨΕΜΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ?? ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ26/2/11, 8:35 μ.μ.

    χαχαχαχαχαχαχα

    Αν ο Παπούλιας,ο Πρόεδρος του Ελληνικής Δημοκρατίας,ξευτιλιστεί για να σώσει τον Πανταζή,τότε σηκωθείτε όλοι ομαδικά να πάμε να ζητήσουμε πολιτικό άσυλο στην Ουγκάντα.
    Καταρχήν ο Αρειος Πάγος δεν αποφάσισε αν ο Πανταζής έχει κάνει παράβαση καθήκοντος που έβλαψε οικονομικά το Δήμο.Αυτό το αποφάσισε το Εφετείο Πατρών.Ο Αρειος Πάγος απλά κρίνει αν δίκασε σωστά η όχι το εφετείο.Τι να ακυρώσει λοιπόν ο Παπούλιας? Τα αρ...ίδια του??Είναι δικαστής και ξέρει αυτός και δεν ξέρει ο Αρειος Πάγος?
    Με αυτές τις μαλακίες σας φλομώνει ο Πανταζής και σας έχει αποχαζέψει όλους?
    χαχαχα


    χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλλικράτη αρκετά έδωσα από το πνεύμα μου στους Ζαχαραίους!Απόψε μίλησα στην πλατεία με τον κύριο Μπάμη κι είχε το θράσος να μου πει πως ο λαός της Ζαχάρως ψήφισε πολύ σωστά! Αφού του είπα τα σχετικά ήλθα στο σπίτι κι αποφάσισα να μην γράφω για δαύτους ούτε να τους βρίζω! Γιατί δεν αξίζουν!!!Οποιος από τους φίλους μου θέλει να έχει επαφή μαζί μου ας διαβάζει ό,τι γράφω στο μπλογκ μου:gortinia.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/2/11, 12:24 π.μ.

    ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ "ΠΑΡΑΓΩΓΗ' ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
    ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΤΩΩΩΩΩΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!
    ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ??????????????
    ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΙ' ΑΥΤΟΣ???????????????????
    ΣΤΟ ΚΑΛΟ "ΘΕΑΤΡΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ27/2/11, 12:27 π.μ.

    Εγώ θα έπεφτα πραγματικα από τα σύννεφα αν σου έδινε αντίθετη απάντηση.

    Ψάχνοντας στο google τι σημαίνει η λέξη "τσογλάνι" βρήκα:

    "στην τουρκοκρατία, ελληνόπουλο από καλή οικογένεια που υπηρετούσε τους Τούρκους σουλτάνους".

    Περίμενες,λοιπόν,κύριε Σχίζα να σου πεί ένα από τα καλλίτερα τσογλάνια του Σουλτάνου,ότι ο λαός της Ζαχάρως δεν ψήφισε σωστά?

    Μάλλον έχεις κέφι και μου κάνεις πλάκα απόψε!
    χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/2/11, 12:33 π.μ.

    Στη Ζαχάρω πλέον η σκέψη αποτελεί αδίκημα, η ανυπαρξία αρχών αρετή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ27/2/11, 12:48 π.μ.

    χαχαχαχαχα
    Κύριε Σχίζα,διάβασες?
    Κάποιος μας ονομάζει θέατρα.
    Βλέπεις,μαγκέψανε τώρα και τα σκουλήκια και σφυρίζουν μέσα από τα πτώματα!!!
    Πάντως δεν ξέρω τι θα κάνει ο κ.Σχίζας,εγώ όμως εδώ θα είμαι και θα σου ανεβάζω κάθε μέρα το αίμα στο κεφάλι,έτσι για να κάνω χάζι.
    Και που είσαι....
    Θα φροντίσω το blog να έχει μεγάλη επισκεψιμότητα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό για να διαβάζουν τα χάλια της Ζαχάρως.Και περισσότερο σε φίλους Ελληνοαυστραλούς bloggerς που σας έχουν σε μεγάλη ...υπόληψη.Ξέρεις εσύ..Που εστειλαν τα λεφτά τους για του πυροπαθείς και ο φίλος σου ο Σουλτάνος ήθελε να τα κάνει σαράι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΣΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΕΓΩ! ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΝΑΥΤΙΑ!!!!ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ!!!ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΩΦΕΛΙΜΑ!!!ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΤΥΣΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΠΑΤΑΛΗΣΩ ΑΔΙΚΑ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΜΟΥ!!!ΠΕΘΑΝΕ ΚΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΛΑΔΩΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΚΟΠΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails