ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

11/11/10

ΥΠΟΤΟΝΙΚΗ (;;) Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ

Απόψε πραγματοποιήθηκε η ομιλία-συγκέντρωση του κ. Αλεξανδρόπουλου στην πλατεία της Ζαχάρως.
Μπορώ να πω ότι ήταν ισάξια σε όγκο και παλμό με την συγκέντρωση που είχε κάνει πριν μία εβδομάδα στον ίδιο χώρο ο άλλος υποψήφιος κ. Μπούσμπουρας.
Ήταν εκεί ανάμεσα στο ακροατήριο και ο κ.Αγραπιδάς μαζί με τους συνεργάτες του  κάνοντας αντιληπτό σε όλους μας ότι δώθηκε δημόσια στήριξη προς τον Κώστα Αλεξανδρόπουλο.
Το μέτωπο που θέλει να παρουσιάσει το επιτελείο του κ. Αλεξανδρόπουλου και Μπούσμουρα απέναντι στον Πανταζή Χρονόπουλο δεν αποδεικνύεται με τέτοια συγκέντρωση την στιγμή που αύριο θα κάνει συγκέντρωση και ο Χρονόπουλος.
Αν ελπίζει σε ανατροπή ισχύος θα έπρεπε απόψε ίσως να είχε περισσότερο κόσμο ώστε να έχει το ψυχολογικό προβάδισμα.
Πολλοί λένε ότι δύσκολα ανατρέπονται αποτελέσματα με μεγάλη διαφορά όπως αυτή τώρα και για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρχει συνεργασία υποψηφίων σε κεντρικό επίπεδο, κοινή παρουσίαση στην εκδήλωση, κοινές δηλώσεις στις εφημερίδες και το ραδιόφωνο και φυσικά κινητοποίηση των ψηφοφόρων τόσο στην περιοχή όσο και στην Αθήνα.

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/11/10, 10:01 μ.μ.

    ρε μαγκα τσατσε του πανταζη, που την ειδες την υποτονικη συγκεντρωση;ησουν εκει ή παλι από λαμογια και παπαγαλάκια πληροφορησε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/11/10, 10:03 μ.μ.

    η νικη της τιμιοτητας την κυριακη ειναι δεδομενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/11/10, 12:10 π.μ.

    ante re oloi ginate ithikoi!!!??? giati de lete tipota gia ta katapathmena tou kyriou ''entimou'' alexandropoulou?? psifiste ayton pou den exei psifisei pote sti zaxarw!! tora ta efere ta eklogika tou sti zaxarw...kante ton dimarxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/11/10, 2:53 μ.μ.

    Πολλά θα μπορούσα να πω για τον β' γύρο των εκλογών.
    Κατ' αρχήν, όσοι κόπτεστε για την περίφημη "ανάπτυξη" που έφερε ο απερχόμενος δήμαρχος στη Ζαχάρω, μήπως θα μπορούσατε να διευκρινίσετε με παραδείγματα σε τι ακριβώς συνίσταται αυτή;
    Στους δρόμους που έριξε προς κάθε σπίτι(σε όσα δεν πρόλαβε επί 8 χρόνια, το έκανε τις τελευταίες 2 εβδομάδες- γιατί άραγε;)
    Στις παράνομες καντίνες, που έχουν ήδη τιμωρηθεί με πρόστιμα, και στων οποίων τους ιδιοκτήτες έχει τάξει ότι θα τα επωμιστεί ο Δήμος, αρκεί να τον ψηφίσουν;
    Στο κλειστό Γυμναστήριο που ουδέποτε ολοκληρώθηκε ή στον Βιολογικό καθαρισμό που είχε την ίδια άδοξη κατάληξη;
    Στα πεζοδρόμια από μπετόν με κίτρινη διαγράμμιση, που μπορεί εμείς οι Ζαχαραίοι πλέον να τα συνηθίσαμε, αλλά όλοι οι ξένοι που τα βλέπουν γελούν κοροϊδεύοντάς τα;
    ...Η λίστα θα μπορούσε να συνεχιστεί με πάμπολλα παραδείγματα. Αλλά νομίζω πως όλοι καταλαβαίνουμε για τι μιλάμε, άρα δεν χρειάζεται.

    Άλλο με ενοχλεί - ότι υπάρχει μια νοσηρή ατμόσφαιρα στη Ζαχάρω, η οποία εγκαθιδρύθηκε και τροφοδοτείται από τις (αποδεδειγμένες) παρανομίες του εν λόγω κυρίου. Συνηθίσαμε τόσο πολύ τις "μαγκιές" και τις παρανομίες του, που δεν μας κάνουν καμία εντύπωση πλέον. Τον υπερασπίζονται πολλοί, άγνωστο για ποιο λόγο όμως: ας μην κοροϊδευόμαστε, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ τα περισσότερα που έχει κάνει.
    Κι αν ενδιαφερόμασταν να ακούσουμε τι γνώμη έχουν για εμάς οι υπόλοιποι άνθρωποι, θα διαπιστώναμε με λύπη ότι επί της Δημαρχίας του η εικόνα τις πόλης μας έχει υποστεί πλήγμα. Μας έχει διασύρει πανελλαδικά, και δεν μας κολακεύει καθόλου ως πολίτες το να επιβραβεύουμε κάποιον ο οποίος σέρνεται διαρκώς στα δικαστήρια, και μάλιστα καυχιέται για τα όσα κάνει παραβιάζοντας τους νόμους.
    Ως Ζαχαραίος, θέλω να αλλάξει αυτό. Δεν αντέχω άλλο αυτήν τη σήψη, που οφείλεται αποκλειστικά στον εν λόγω "κύριο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/11/10, 3:37 μ.μ.

    Συμφωνώ απόλυτα με το παραπάνω σχόλιο.Μπράβο στον άγνωστο που ανέδειξε τα κακώς κείμενα του επί 8 χρόνια δημάρχου μας, κακώς κείμενα τα οπόια ελάχιστοι τολμούν να τα επισημάνουν.Πραγματικά απορώ με τους συμπολίτες μου, που για άλλη μια φορά επιβραβεύουν τον τραμπουκισμό και τις παρανομίες του κ.Πανταζή Χρονόπουλου (ίδετε απειλές στο ιντερνετ κατά συμπολιτών του και κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη-θα σας λιώσω το κεφάλι,κρίμα που δεν τον πέτυχα τον Βαξεβάνη στο Κολωνάκι να τον πλακώσω στις κλωτσιές και λοιπά-όλα αυτά έχουν ειπωθεί μπροστά σε κάμερες,μπορείτε να τα βρείτε στο tube).Αν πιστεύετε πως αξίζει στην πόλη μας να έχουμε αυτήν την προσωπικότητα για δήμαρχο,ξαναψηφίστε τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/11/10, 4:08 μ.μ.

    Κι επειδή έχει γίνει πολλή κουβέντα από πλευράς Πανταζή για την καταπάτηση στο Μπισχινόκαμπο (ξεχνάμε τα παράνομα ενοικιαζόμενα που ο ίδιος έχει χτίσει μες στον Καϊάφα), μήπως είναι καιρός να πούμε ότι η παρανομία μάλλον οφείλεται στον αδερφό του; Κανείς δεν το λέει αυτό. Είμαστε άραγε υπεύθυνοι για κάθε βλακεία που έχουν κάνει τα αδέρφια μας; Θα πρέπει να το πληρώνουμε μια ζωή, κι ας φταίει γι' αυτό άλλος, έστω και συγγενής μας;
    Έχει περισσέψει η ειρωνεία από τους ανθρώπους του Πανταζή. Αντί να έχουν επιχειρήματα, κοιτάζουν να φοβίσουν τους πάντες, λες και οι Ζαχαραίοι είναι πρόβατα που πρέπει να γυρίσουν στο μαντρί. Ε λοιπόν, δεν είναι έτσι. Αυτά με έκαναν να αγανακτήσω, και από Μπούσμπουρα που ψήφισα την πρώτη Κυριακή θα πάω τώρα στον Αλεξανδρόπουλο: θέλω να μην ντρέπομαι που ζω στη Ζαχάρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/11/10, 4:43 μ.μ.

    Αυτό που κανείς δεν έχει τονιστεί καθόλου, και απορώ γιατί κανείς δεν το αναφέρει: ασχέτως τί ψήφισε κανείς στον α' γύρο, γνωρίζει ότι δίνοντας την ψήφο του τώρα στον Αλεξανδρόπουλο, αυτός θα είναι κι ο νέος δήμαρχος. Ψηφίζοντας όμως τον Χρονόπουλο, ποιος θα είναι άραγε ο νέος Δήμαρχος; Ο ίδιος; Αποκλείεται, για τους γνωστούς λόγους που έχουν να κάνουν με το κοινό Ποινικό Δίκαιο. Άρα; Θα διορίσει στη θέση όποιον ο ίδιος γουστάρει;
    Σε οποιαδήποτε άλλη πόλη, ψηφίζεις κάποιον για να εκλεγεί ο ίδιος - αυτό που συμβαίνει με τον Πανταζή ,είναι ανήκουστο, κι ελάχιστα κολακευτικό για την πόλη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/11/10, 5:16 μ.μ.

    Ε - ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ!
    ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ/ΦΙΛΗ, ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ. ΛΑΜΠΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails