ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

12/11/10

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΑΣ

Πολλά θα μπορούσα να πω για τον β' γύρο των εκλογών. Κατ' αρχήν, όσοι κόπτεστε για την περίφημη "ανάπτυξη" που έφερε ο απερχόμενος δήμαρχος στη Ζαχάρω, μήπως θα μπορούσατε να διευκρινίσετε με παραδείγματα σε τι ακριβώς συνίσταται αυτή; Στους δρόμους που έριξε προς κάθε σπίτι(σε όσα δεν πρόλαβε επί 8 χρόνια, το έκανε τις τελευταίες 2 εβδομάδες- γιατί άραγε;) Στις παράνομες καντίνες, που έχουν ήδη τιμωρηθεί με πρόστιμα, και στων οποίων τους ιδιοκτήτες έχει τάξει ότι θα τα επωμιστεί ο Δήμος, αρκεί να τον ψηφίσουν; Στο κλειστό Γυμναστήριο που ουδέποτε ολοκληρώθηκε ή στον Βιολογικό καθαρισμό που είχε την ίδια άδοξη κατάληξη; Στα πεζοδρόμια από μπετόν με κίτρινη διαγράμμιση, που μπορεί εμείς οι Ζαχαραίοι πλέον να τα συνηθίσαμε, αλλά όλοι οι ξένοι που τα βλέπουν γελούν κοροϊδεύοντάς τα; ...Η λίστα θα μπορούσε να συνεχιστεί με πάμπολλα παραδείγματα. Αλλά νομίζω πως όλοι καταλαβαίνουμε για τι μιλάμε, άρα δεν χρειάζεται. Άλλο με ενοχλεί - ότι υπάρχει μια νοσηρή ατμόσφαιρα στη Ζαχάρω, η οποία εγκαθιδρύθηκε και τροφοδοτείται από τις (αποδεδειγμένες) παρανομίες του εν λόγω κυρίου. Συνηθίσαμε τόσο πολύ τις "μαγκιές" και τις παρανομίες του, που δεν μας κάνουν καμία εντύπωση πλέον. Τον υπερασπίζονται πολλοί, άγνωστο για ποιο λόγο όμως: ας μην κοροϊδευόμαστε, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ τα περισσότερα που έχει κάνει. Κι αν ενδιαφερόμασταν να ακούσουμε τι γνώμη έχουν για εμάς οι υπόλοιποι άνθρωποι, θα διαπιστώναμε με λύπη ότι επί της Δημαρχίας του η εικόνα τις πόλης μας έχει υποστεί πλήγμα. Μας έχει διασύρει πανελλαδικά, και δεν μας κολακεύει καθόλου ως πολίτες το να επιβραβεύουμε κάποιον ο οποίος σέρνεται διαρκώς στα δικαστήρια, και μάλιστα καυχιέται για τα όσα κάνει παραβιάζοντας τους νόμους.
Ως Ζαχαραίος, θέλω να αλλάξει αυτό. Δεν αντέχω άλλο αυτήν τη σήψη, που οφείλεται αποκλειστικά στον εν λόγω "κύριο".
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΥΠΟΤΟΝΙΚΗ (;;) Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟ...



Και για όσους κατηγορούν τον Αγραπιδά και τον Αλεξανδρόπουλο ότι είναι νέα πρόσωπα στη Ζαχάρω (εν αντιθέσει με τον απερχόμενο Δήμαρχο), καλό θα ήταν να θυμηθούν ότι και ο "Δήμαρχος που ζει δίπλα μας" από την Αθήνα μας ήρθε εδώ. Δεν έμενε πάντα "δίπλα μας", όπως τόσο προκλητικά τόνιζαν αυτές τις μέρες.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις "ΑΝΑΤΟΛΗ" ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ στις 2:59 μμ



Ξεχάσαμε πολλά για τον "κύριο" πρώην Δήμαρχο Ζαχάρως: - τις φωτιές, για τις οποίες μάλιστα έχει κληθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης (μαζί με τον Νομάρχη Καφύρα κι άλλους τότε αρμοδίους) -τις ταινίες του, που μας διέσυραν σε όλη τη χώρα, αλλά ακόμη και σε διεθνές επίπεδο. Μας είδαν όλοι σαν γραφικούς παρηκμασμένους τύπους, και αυτή είναι η εικόνα που έχουν όλοι για εμάς πλέον. -τις κατά καιρούς δηλώσεις του, με τις οποίες δεν διστάζει ακόμη και να παραδεχθεί τις παρανομίες του. Γιατί τον επιβραβεύουμε γι' αυτές; -την εξευτελιστική διαχείριση της περίφημης "Αποθήκης", με την οποία τα όσα προσέφεραν πλήθος κόσμου απ' όλη τη χώρα μετά τις φωτιές μοιράσθηκαν με χυδαίο τρόπο στους ημετέρους της νυν Δημοτικής αρχής, τη στιγμή που πολλές φορές τα πραγματικά θύματα της φωτιάς στερούνταν και τα βασικά ακόμα; Με πνίγει το παράπονο - ξεχάσαμε τα πάντα, κι ετοιμαζόμαστε να τον ανακηρύξουμε τον Χρονόπουλο ξανά Δήμαρχο. Αν γίνει αυτό, μετά να μην παραπονιόμαστε για όσα καινούργια αίσχη θα κάνει!
 
Από το χρήστη Ανώνυμος στις "ΑΝΑΤΟΛΗ" ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ στις 3:10 μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails