ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

12/11/10

     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο συνδυασμός <<ΑΝΑΤΟΛΗ>>, και οι εκλεγμένοι  πρόεδροι των τοπικών διαμερισμάτων του Λεπρέου, Ταξιαρχών, Νεοχωρίου, Πρασιδακίου και Γιαννιτσοχωρίου που εκλέχτηκαν με τον συνδυασμό <<ΑΝΑΤΟΛΗ>> ΔΙΑΨΕΥΟΥΝ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ την αναφορά, του υποψηφίου δημάρχου κυρίου Πανταζή Χρονόπουλου ότι τον στηρίζουν στην επαναληπτική εκλογή της 14ης Νοεμβρίου. Η αναφορά  αυτή που έγινε κατά την χθεσινή προεκλογική ομιλία στην Ζαχάρω  ξεπερνά κάθε όριο. Ο συνδυασμός <<ΑΝΑΤΟΛΗ>> δεν ετεροκαθορίζεται,  έχει ταυτότητα και αυτονομία και δεσμεύεται μόνο από την εντολή και την εμπιστοσύνη  των πολιτών που τον τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Η εμπιστοσύνη αυτή δεν χαρίζεται και δεν παραχωρείται σε κανέναν. Ο συνδυασμός <<ΑΝΑΤΟΛΗ>> παραμένει σταθερός και προσηλωμένος στις αρχές και τις αξίες που εξέφρασε κατά την προεκλογική περίοδο. Οι θέσεις του συνδυασμού εκφράζονται υπεύθυνα με τις δημόσιες τοποθετήσεις, οι οποίες προκύπτουν μέσα από την διαδικασία της συνεργασίας, της συνεννόησης και της συναντίληψης  με τα στελέχη του. Οι απόψεις μας αυτές απηχούν και εκφράζουν τον κόσμο που μας εμπιστεύτηκε στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη, τον οποίο ευχαριστούμε ολόψυχα, ο συνδυασμός <<ΑΝΑΤΟΛΗ>> θα είναι πάντα πιστός και αξιόπιστος συμπαραστάτης των πολιτών.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/11/10, 10:53 μ.μ.

    ΣΥΧΑΙΡΩ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ Κ.ΑΓΡΑΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ.ΕΧΕΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ.ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ Ο ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Κ.ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/11/10, 12:50 π.μ.

    ΦΥΣΙΚΑ! Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ
    ΟΣΟΙ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΞΙΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΓΡΑΠΙΔΑ, ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/11/10, 8:48 π.μ.

    Σχίζας εναντίον Πανταζή εδώ:

    http://gortinia.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/11/10, 12:08 μ.μ.

    ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΦΕΛΗΣ..ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ.ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΣΤΙΡΙΞΑΝΕ ΚΥΡΙΕ.ΘΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ Η ΕΣΥ ΔΕ ΧΡΕΩΚΟΠΙΣΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟ?ΑΣΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails