ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

13/11/10

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΙΑΣ!ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ Σ'ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ!
Από το χρήστη Ανώνυμος στις MHNYMA στις 2:55 μμ


Θα απαντήσω στον φίλο παραπάνω που λέει,που ήταν οι"σωτήρες" μας. Εκεί που ήταν και ο άλλος "σωτήρας" σας,ο Πανταζής.Στην Αθήνα.Που αφού πήρε σύνταξη και τα οικονόμησε από τις λαμογιοδουλειές του (όλοι ξέρουν την ιστορία του ψιλού και του κοντού και πόσα πήρε από την επικύρηξη),την άραξε στην Ζαχάρω και για να μην βαριέται είπε να "σώσει" και την Ζαχάρω από την "καταστροφή".Στην πραγματικότητα ικανοποιούσε την αρρώστεια της φιλοδοξίας του για προβολή και διαφήμιση,συνδυάζοντας το τερπνό μετά του ωφελίμου.Οχι αλήθεια ότι αγαπάει τόσο πολύ την Ζαχάρω.Εσύ λές συνεχώς και δημόσια ότι αγαπάς την μάννα σου?Αυτό θεωρείται a priori δεδομένο.Οταν βγαίνεις συνεχώς στον κόσμο και το διατυμπανίζεις,τότε κάτι ύποπτο συμβαίνει. Δεν νομίζω ότι υπάρχει Ζαχαραίος που να αγαπάει την Ζαχάρω λιγότερο από τον Πανταζή.Και αυτοί οι δυο λαμπροί επιστήμονες,Αλεξανδρόπουλος και Αγραπιδάς,με τόση λαμπρή σταδιοδρομία,από αγάπη για τον τόπο τους κατέβηκαν στην Ζαχάρω να την βοηθήσουν να ακολουθήσει τον δρόμο της ανάπτυξης και της προκοπής.Να τραβήξουν τους Ζαχαραίους από τα νύχια του θηρίου.Αλλά δυστυχώς αυτοί δεν θέλουν.Ο μαζοχισμός σε όλο του το μεγαλείο.Και αντί να τους ευχαριστείτε που καταδέχθηκαν να αναστείλουν την επιστημονική τους δραστηριότητα και να ασχοληθού με την Ζαχάρω,προσφέροντας της την παιδεία τους και την επιστομονική τους κατάρτιση για την ανάπτυξη της,τους βρίζετε και τους προσάπτετε κούφιες κατηγορίες. Στην Ζαχάρω ισχύσει αυτό που λέει ο λαός: Κάποιου του χαρίζανε ενα γάιδαρο και τον κοίταζε στα δόντια.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ 42%, Ο ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο... στις 3:21 μμ


kale mou anthrope, simerizome tis apopsis sou... ena prama tha sou pw, me olo ton sevasmo.DEN TON THELO TON GAIDARO SOU re, PARTON PISO KAI PIGENETON APO KI POU IRTHE.varethika ta gaidouria, einai tebelika kai theloun na masoulane sinexia kai pane poli siga.den theloume sthn ZAHARO gaidouria valto sto mialo sou kala.theloume maxima zoa pou na palevoun ta lemarga kai agria, tous gipes pou trefonte apo ta koufaria.theloume zoa pou tha agonizode gia tin ageli tous akoma kai an xeroun oti an ta valoun me megalitera zoa tha pethanoun ala pote den tha egatalipsoun xesmena apo ton fovo......elpizo na katalaves ti krivoun oi lexis mou kai na min krineis ton alon apo to an einai epistimonas, voskos, batsos. me agaph ZAHAREOS 19 (agrotis)
Από το χρήστη Ανώνυμος στις Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ 42%, Ο ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο... στις 6:54 μμ


Σιγά ρε μεγάλε εσύ, αγρότη (δήθεν)! Τα σκεφτόσουν πολύ όλα αυτά τα έξυπνα που είπες; Ο άνθρωπος παραπάνω είπε το αυτονόητο, δεν προσέβαλλε όποιον δεν έχει σπουδάσει. Μάλλον εσύ ήθελες να παρεξηγηθείς. Και μην μας λες ότι ο Χρονοπουλος έχει θυσιαστεί για τίποτα - μας συγκινεί η αφέλειά σου! Κάποιοι τον ψηφίζουν, με μια ψευδαίσθηση ότι προσφέρει στον τόπο, ενώ ο άνθρωπος το μόνο που κάνει είναι να κονομά ο ίδιος και οι μπράβοι του, και να προβάλλεται με λάθος τρόπο. Τη Δευτέρα έχει το "SUGAR TOWN - Η επόμενη ημέρα" στις 11 το βράδυ στην ΕΤ1. Δες το και πες μας και τότε αν σε εκφράζει αυτή η ξεφτίλα του δημάρχου σου, όπως αποτυπώνεται στην ταινία.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ 42%, Ο ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο... στις 7:50 μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails