ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

12/11/10

ΜΗΝΥΜΑTA ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΑΣ

To περίμενα ότι στον β' γύρο θα άρχιζε ο πόλεμος στους αντιπάλους του Πανταζή, αλλά όχι κι έτσι! Γιατί τέτοια χτυπήματα στον Αγραπιδά; Τον βγάλαμε άχρηστο - έλεος πια! Αν είχε εκδηλωθεί υπέρ Πανταζή, μήπως όλα θα ήταν ωραία και καλά; Όσοι πιστέψαμε στον Κώστα, έχουμε κι άποψη και δεν είμαστε κατευθυνόμενοι. Θα κάνουμε ό,τι μας υπαγορεύει η συνείδησή μας, οπότε ας μην προσπαθούν κάποιοι να μας επηρεάσουν με απειλές ή ψέματα για να πάμε στον Πανταζή. Τουλάχιστον η πλευρά του Αλεξανδροπούλου δεν είναι τόσο πιεστική.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις "ΑΝΑΤΟΛΗ" ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ


Αυτό που κανείς δεν έχει τονιστεί καθόλου, και απορώ γιατί κανείς δεν το αναφέρει: ασχέτως τί ψήφισε κανείς στον α' γύρο, γνωρίζει ότι δίνοντας την ψήφο του τώρα στον Αλεξανδρόπουλο, αυτός θα είναι κι ο νέος δήμαρχος. Ψηφίζοντας όμως τον Χρονόπουλο, ποιος θα είναι άραγε ο νέος Δήμαρχος; Ο ίδιος; Αποκλείεται, για τους γνωστούς λόγους που έχουν να κάνουν με το κοινό Ποινικό Δίκαιο. Άρα; Θα διορίσει στη θέση όποιον ο ίδιος γουστάρει; Σε οποιαδήποτε άλλη πόλη, ψηφίζεις κάποιον για να εκλεγεί ο ίδιος - αυτό που συμβαίνει με τον Πανταζή ,είναι ανήκουστο, κι ελάχιστα κολακευτικό για την πόλη μας.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΥΠΟΤΟΝΙΚΗ (;;) Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟ... στις 4:43 μμ
Αν ψηφίσει κάποιος Χρονόπουλο, μήπως ξέρει και να μας πει ποιος θα είναι δήμαρχος; Ή θα μείνουμε με την απορία;
Από το χρήστη Ανώνυμος στις "ΑΝΑΤΟΛΗ" ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ στις 4:46 μμ


Πες τα Χρυσόστομε! Ας αφήσουμε τον έκπτωτο να καθορίζει για όσα χρόνια ακόμη θέλει τις τύχες μας, και μετά ας κάτσουμε εμείς στην πλατεία να παραπονιόμαστε για την παρακμή που μας έχει φέρει. Αν ο Αγραπιδάς μείνει έξω από την τωρινή μάχη (ευνοώντας ουσιαστικά τον Χρονόπουλο), δεν πρόκειται να γίνει δήμαρχος ποτέ, πολύ απλά. Ο Χρονόπουλος και τα τσιράκια του θα συνεχίζουν για πολύ καιρό να κάνουν κουμάντο. Κι ας σταματήσουν ορισμένοι να το παίζουν ότι δήθεν θέλουν να κρατήσουν τον Κώστα καθαρό και "Αλέκιαστο". Τους ξέρουμε καλά, δεν μας πείθουν. Όπως δεν πείθουν και τον ίδιο.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στις 4:53 μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails