ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

12/11/10

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ

Ακουσα τη δήλωση που έκανε ο κος Αγραπιδας στη τηλεόραση μετα την πρωτη Κυριακή και την εκτίμησα. Η χθεσινή του δήλωση στην εφημερίδα με μπέρδεψε και η σημερινή ακόμα περισσότερο. Θεωρώ οτι ο ανθρωπος που θέλει να είναι ο επόμενος Δήμαρχος δεν διαθέτει πρωτα απο όλα το απαραίτητο πολιτικό κριτήριο και τη διορατικότητα που πρέπει να έχει ενας ηγέτης, επιπλέον δεν διαθέτει και τούς συνεργάτες εκείνους που θα τον προστατέψουν απο τις αλλεπάλληλες κωλοτούμπες που κάνει. Κρίμα.
 
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΜΗΝΥΜΑΤΑ στις 1:07 μμ

1 σχόλιο:

 1. Ανώνυμος12/11/10, 2:12 μ.μ.

  Εχει δικιο ο φίλος ... και εγω είμαι ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ με την στάση του Κώστα Αγραπιδά. Έχω μια επιφύλαξη μήπως οι κινήσεις αυτές δεν είναι δικές του και είναι "κάποιων" που θέλουν να τον βγάλουν από τώρα εκτός για την επόμενη τετραετία.
  Δεν πιστεύω ότι η "κολοτούμπα" που λές να ήταν πρωτοβουλία του Αγραπιδά.
  Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Εδώ έλεγε καμία συμμαχία και αμέσως μετά τις εκλογές την έκανε. ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΡΕ ΚΩΣΤΑ. ΠΑΣ ΣΤΟ 23% ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙ????
  ΧΑΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ.....ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΗΤΤΑ????
  Είσαι ο μελλοντικός ΣΟΒΑΡΟΣ διεκδικητής του ΔΗΜΟΥ με ρίζες απο την ορεινή περιοχή της Φιγαλείας και είσαι γνωστό σε όλη την περιοχή της Ζαχάρως, άρα τί θέλεις ΕΣΥ ΤΩΡΑ???
  ΜΕΙΝΕ ΑΠ'ΕΞΩ από όλο αυτο το σκηνικό.
  ΜΕΙΝΕ ΑΛΕΚΙΑΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΣΟΥ.
  Εδώ λένε ότι στην Φιγαλεία κάποιοι υποψήφιοι σου ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ την ύπαρξη της ΠΡΩΤΗΣ ανακοίνωσης και την έμαθαν απο τις εφημερίδες.......
  ΚΑΛΟ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑ.


  ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ που "σκοτώθηκε" με φίλους για πάρτυ της κίνησης "ΑΝΑΤΟΛΗ" και που τη γουστάρισα την φάση όλη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails