ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

15/6/14

Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ .......

 
Η Δικαστική ρεβάνς θα είναι και η τελική ΠΤΩΣΗ του συνδυασμού του εκλεγμένου Δημάρχου Πανταζή Χρονόπουλου.  Μόνο στις δικαστικές αίθουσες υπάρχει πιθανότητα να χάσει την ιδιότητα του ΔΗΜΑΡΧΟΥ. Μάλιστα αυτή η πιθανότητα είναι παρα πολύ μεγάλη, σχεδόν στάνταρ...!!! (έτσι λένε οι νομικοί του Κώστα). Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι άρχισε να κλυδωνίζεται το ηθικό των στελεχών του συνδυασμού του Πανταζή ενώ στο στρατόπεδο του Κώστα άρχισαν να καλοσκέπτονται την επανάληψη των εκλογών ως μια σανίδα σωτηρίας..... και ίσως μια εκλογή άνευ αντιπάλου.
" Την Πέμπτη θα πέσει ο τίτλος ΤΕΛΟΣ " στην κωμωδία του Πανταζή έλεγε κάποιος στο διπλανό τραπέζι σε καφετέρια της Ζαχάρως και ήταν σίγουρος λες και ήταν Δικαστής..!!!
Πάντως ο Πανταζής μαθαίνω οτι είναι ψύχραιμος και παραμένει ατάραχος. Η επίδοση των δικογράφων στους υποψηφίους του Πανταζή ήταν μια ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ντάλα καλοκαίρι και ξάφνιασε όλο τον κόσμο.Όλοι έχουν αγωνία και οι πιθανότητες είναι 90% υπέρ του Κώστα ο οποίος καταφέρνει να κάνει την ντρίπλα στον Πανταζή την τελευταία ώρα και να ετοιμάζεται να του πάρει την "μπουκιά" από το στόμα.

Υπάρχει και μπόλικο παρασκήνιο το οποίο δεν έχουμε ακόμα διασταυρώσει και για αυτο δεν μπορούμε να το αναφέρουμε, εσείς μπορεί και να το έχετε ακούσει......

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/6/14, 12:23 π.μ.

    αμαρτωλο αρχισες τις μαλακιες σου παλι?μωρε γινονται αυτά τα πραγματα?τοτρ ας κανει αγωγη και στον πρωτοδικη που ανεδειξε τον συνδιασμο!!!τι μαλακιες γραφετε επιτελους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/6/14, 12:58 π.μ.

    Το μονο που μπορει να συμβει και ειναι και το πιθανοτερο ειναι απλα και για τα επομενα 5 χρονια να μην ειναι συμφωνα με το γραμμα του νομου Δημαρχος ο Πανταζης για τους Δημοτες και επι της ουσιας για τα επομενα 5 χρονια Δημαρχος θα ειναι ο Χρονοπουλος!!! Ο Γιατρος κακως πιστευει οτι εαν 1-2-3 ή 4 μελη μιας παραταξης κριθει απο το Δικαστηριο οτι κακως κατεβηκαν στις εκλογες ακυρωνεται ολη η παραταξη, υπαρχει εδω η ατομικη αυθυνη απλα ακυρωνεται η εκλογη αυτων ΔΕΝ αλλαζει το εκλογικο αποτελεσμα!!! Ο Γιατρος συνεχιζει να παιζει στο ιδιο εργο τον ιδιο ρολο που οπως αποδειχτηκε ΔΕΝ αρεσε στους θεατες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/6/14, 2:25 μ.μ.

    το ότι εξαπάτησε το πολυμελές πρωτοδικείο δεν σ'ενδιαφέρει; Σ'αρέσει οι άρχοντες του δήμου να παρανομούν; Ο γιατρός σου φταίει που απαιτεί να εφαρμοστούν οι νόμοι; Ωραίος εισαι εσύ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/6/14, 4:24 μ.μ.


    Άρθρο 18
    Υποψηφιότητες
    1. Η εκλογή του δημάρχου, των δημοτικών συμβού-
    λων, των συμβούλων των δημοτικών ή τοπικών κοινοτή-
    των και του εκπροσώπου της τοπικής κοινότητας γίνεται
    κατά συνδυασμούς. Υποψηφιότητες εκτός συνδυασμών
    αποκλείονται. Ο συνδυασμός ''δυναμικη πρωτοβουλία'' επικεφαλής ΤΟΥ ΟΠΟΊΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ!ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ Η ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΑ.ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΚΗΡΥΧΤΕΙ ΝΟΜΙΜΑ! ΑΡΘΡΟ 51 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3852/1Ο.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΚΑΠΡΙΤΣΙΟ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/6/14, 11:44 μ.μ.

    Σύμφωνα με τον νόμο άγνοια νόμου δεν επιτρέπεται να έχει κανένας πολίτης.
    Οι υποψήφιοι του συνδυασμού του Πανταζή δεν γνώριζαν ότι συνέτρεχαν στο πρόσωπο τους τα κωλύματα του άρθρου 14 του Ν.3852?Φυσικά και τα γνώριζαν.Επομένως συμμετείχαν σε ένα συνδυασμό που εν γνώσει τους καταρτίσθηκε από έναν έκπτωτο που πληρεί τα κωλύματα του άρθρου 14.
    Ο αρχηγός του συνδυασμού έλκει στο πρόσωπο του όλη την δύναμη των σταυρών των υποψηφίων του συνδυασμού για το λόγο αυτό δεν απαιτείται σταυρός στον αρχηγό του συνδυασμού και υποψήφιο δήμαρχο.Εφόσον λοιπόν η υποψηφιότητα του αρχηγού είναι άκυρη τότε ολόκληρος ο συνδυασμός τον οποίον εκπροσωπεί είναι άκυρος.
    Ο νόμος προβλέπει μονο την αντικατάσταση του υποψηφίου δημάρχου σε περίπτωση που παραιτηθεί η πεθάνει.Εδω δεν έχουμε καμμια απο τις δύο αυτές περιπτώσεις αλλά την παράνομη κατάρτιση συνδυασμού και ως εκ τούτου την μη νόμιμη εκλογή του συγκεκριμένου συνδυασμού.Σε αυτή την περίπτωση και σύμφωνα με το άρθρο 51 οι εκλογές επαναλαμβάνονται με τη συμμετοχή των νομίμως ανακηρυχθέντων συνδυασμών με την ίδια σύνθεση,όπως πολύ σωστά έγραψε παραπάνω ο ανώνυμος.
    Οποιαδήποτε άλλη απόφαση του αυριανού δικαστηρίου είναι παράνομη και η τελική απόφαση θα βγεί απο την ολομέλεια του συμβουλίου της επικρατείας που είμαι σιγουρος ότι θα είναι και η σωστή απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/6/14, 11:47 μ.μ.

    Σωστο: Οι υποψήφιοι δεν γνώριζαν ότι συνέτρεχαν στο πρόσωπο ΤΟΥ (δηλαδή του Πανταζή)....
    εκ παραδρομής γράφηκε στο "προσωπο τους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/7/14, 3:02 μ.μ.


    ΣτΕ: Παραμένει έκπτωτος ο πρώην δήμαρχος Ζαχάρως
    14/04/2014
    Categories: Ελλάδα
    Tags: Άρειος Πάγος, Ζαχάρω, Πανταζής Χρονόπουλος, Συμβούλιο της Επικρατείας

    Το σκεπτικό του Συμβουλίου που οδήγησε στην απόφαση

    dikaiosynh620_241013

    Εκτός δημαρχιακού θώκου παραμένει με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ο πρώην δήμαρχος Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος καθώς το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο απέρριψε ως αβάσιμη αίτηση με την οποία ζητούσε να ακυρωθεί η σχετική απόφαση του γενικού γραμματέα αποκεντρωμένης διοίκησης Πελοποννήσου.

    Ο Πανταζής Χρονόπουλος καταδικάστηκε το 2008 από το Τριμελές Εφετείο Πατρών σε φυλάκιση δέκα μηνών για παράβαση καθήκοντος διότι το 2003 αποφάσισε να εργαστούν στο ΚΕΠ από τον Μάιο έως τον Νοέμβριο συμβασιούχοι οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα προσόντα έναντι 21.120 ευρώ συνολικά.

    Ο Άρειος Πάγος τον Φεβρουάριο του 2011 με την υπ” αριθμ. 298/2011 απόφασή του επικύρωσε την απόφαση του Εφετείου.

    Κατά τις δημοτικές εκλογές της 7ης και 14ης Νοεμβρίου 2010, ο Π. Χρονόπουλος επανεξελέγη και πάλι δήμαρχος Ζαχάρως με ποσοστό 52,62%.

    Όμως, με νέα απόφαση του περιφερειάρχη τέθηκε και πάλι σε αργία λόγω της σε βάρος του καταδικαστικής απόφασης.

    Το Γ” Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας με την υπ΄ αριθμ. 788/2014 απόφασή του απέρριψε την αίτηση του τέως δημάρχου Ζαχάρως κ. Χρονόπουλου, κρίνοντας ότι νόμιμα διαπιστώθηκε η έκπτωσή του από το αξίωμα του Δημάρχου, λόγω της αμετάκλητης καταδίκης του για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails