ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

27/5/14

ΠΟΥ ΒΑΡΕΣΑΝΕ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ??

Ακόμα σε μερικά χωριά ψάχνουν να βρούνε τι πήγε στραβά.......  μαθαίνω οτι έχουν αρχίσει τις "κριτικές" κατόπιν εκλογής....!!!

Λοιπόν ακούστε τι έγινε. Ο Πανταζής, μάλλον, ήθελε να ξέρει τι παίζει στο αντίπαλο στρατόπεδο οπότε του αρκούσαν 2-3 "βαλτοί" για να κοιμήσουν και να αποπροσανατολίσουν το αντίπαλο στρατηγείο σε δύο τρια κρίσιμα χωριά.

Που έγινε το "παιχνίδι"???  Μέχρι τώρα είναι τσεκαρισμένο για Γιαννιτσοχώρι - Κακόβατο.  Μάλιστα ένας απο τους προταγωνιστες έχει εξαφανιστεί απο τα πέριξ και προφασίζεται ότι έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις. Οταν έλεγε οτι το χωριό του (που ήταν και υπεύθυνος προεκλογικού αγώνα) έχει καθαρίσει την υπόθεση ήταν όλο σουλάτσο.... τώρα που είναι ???

ο άλλος στο άλλο χωριό έλεγε οτι πάμε 20 ψήφους διαφορά, την καλύψαμε και το αποτέλεσμα ήταν περίπου 150 ψηφοδέλτια.......  



2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/5/14, 12:44 μ.μ.

    Στον Κακόβατο ο Αλεξανδρόπουλος έχασε πανηγυρικά γιατί τον ανέθεσε σε πρώην Πανταζικά λαμόγια που τον είχαν στιρίξει μαζί με το γιατρό του νοσοκ..Κρέστενας.... Ο κόσμος που τους ξέρει είπε "ΑΣΤΕ στο ΔΙΑΒΟΛΟ..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails