ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

5/4/12

το είδαμε και ...αυτό.!!!!!


6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/4/12, 9:39 π.μ.

    Καλό Ταξίδι Παππού
    Δεν ξέρω για εσάς αγαπημένοι μου φίλοι, μα εγω αυτή την στιγμή κλαίω..! Κλαίω γιατι έχασα τον "Παππού" μου! Αυτόν που έβγαζε τα τελευταία ψηλά που είχε στην τσέπη... για να μου πάρει παγωτό τα καλοκαίρια !! Αυτόν που έμενε νηστικός για να φάω εγω! Αυτόν που τα ίδια καλοκαίρια με έτρεχε απο γιατρό σε γιατρό γιατι όπου φάρσα και σκανδαλιά ήμουν πρώτος! Αυτόν που τώρα αναγκάζεται να φάει απο τα σκουπίδια και να περιμένει ώρες στην ουρά για μια σακούλα πατάτες.. Σας καταριέμαι προδότες , χείμαρρος τα δάκρυά μου και να σας πνίξουν όλους!!!!
    Καλό ταξίδι " παππου"!!! Ένα απο τα εκατομμύρια εγγόνια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/4/12, 8:31 μ.μ.

    Αυτός ο παππούς, ο Βαγγέλης ο Παπαδάκης δεν είναι εκείνος ο οποίος αποκαλούσε στην πλατεία τον Πανταζή σαν τον αναμορφωτή της Ζαχάρως;
    Τέτοιο παππού τον χαρίζω στους Ζαχαραίους να τον χαίρονται. Ευχαριστώ δεν θα παρω.????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/4/12, 10:08 π.μ.

    Ο Απόστολος Γκλέτσος έπιασε... κανονική βάρδια, ενώ το ίδιο ανακοίνωσε ότι θα κάνει και το Μεγάλο Σάββατο, ξεκινώντας δουλειά στις 6.30 το πρωί.

    Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες του lamiastar.gr, ο δήμαρχος Στυλίδας δεν θέλησε να επιβλέψει μόνο την καθαριότητα, αλλά μετείχε ενεργά στη συλλογή των σκουπιδιών.

    Η κίνησή του μάλλον επιβραβεύθηκε από τους κατοίκους, όπως δηλώνουν οι ίδιοι στο lamiareport.gr. «Ο δήμαρχος δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο», τόνισε ο κ. Γκλέτσος, προσθέτοντας με την κίνησή του θέλησε να περάσει το μήνυμα του εθελοντισμού και να δώσει το παράδειγμα στους εργαζόμενους, ώστε αύριο, αν τους ζητήσει να δουλέψουν και καμιά ώρα παραπάνω, να το κάνουν εθελοντικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/4/12, 1:09 π.μ.

    BAGGELH XITH TON POYLO MAZI ME TON PANTAZH KAI TON MARINAKH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re vlakes oloi edw pou grafete gia to vaggelh ton papadakh , ama exete ar@@@ia, na ta grapsete eponyma, kai meta elate stin plateia tis zaxarws.... ilithioi,oute xerete tin istoria tou vaggelh tou papadakh sth zaxarw....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/4/12, 2:06 μ.μ.

      ΡΕ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΡΥΛΟΣ;ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!Ο ΣΠΥΡΟΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο 1ος νικητης ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

      Διαγραφή

Related Posts with Thumbnails