ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

15/1/12

ΕΠΕΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ , ΕΠΤΑΨΥΧΟΣ Ο ΠΑΟΚ

Μετά από μεγάλη αγωνιστική απραξία και ατυχία ο "εφτάψυχος" ΠΑΟ ΚΑΚΟΒΑΤΟΥ χθες το απόγευμα πήρε "οξυγόνο" από την μεγάλη - ιστορική νίκη (3-2) απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα της κατηγορίας. Σε ένα βροχερό απόγευμα όπου υπήρχαν στοιχεία έντονης αγωνίας, και κυρίως λάθος αποφάσεις διαιτητών ο ιστορικός σύλλογος κατάφερε να βρει δίκτυα και νίκη στο 92'.  Ότι δεν κατάφεραν να κάνουν με τους αντιπάλους που ήταν σε μικρότερη βαθμολογική θέση το κατάφεραν με την πρωτοπόρο ομάδα του Παλαιοχωρίου. Πρέπει να τονίσουμε ότι πριν μερικές μέρες έγινε αλλαγή προπονητή και ταυτόχρονα ενισχύθηκε η ομάδα με νέους παίκτες ενώ επανήλθαν και αρκετοί έμπειροι μετά από πολυήμερη αποχή λόγω τραυματισμών. Φίλοι που βρέθηκαν στον Κακόβατο μας είπαν ότι οι διαιτητές ήταν "χειρουργείο" και το νικητήριο τέρμα στο 92' δεν τους άφησε περιθώρια για "σκηνοθεσίες".
Πρέπει να σημειώσουμε ότι η ψυχολογία των "μαχητών" του ΠΑΟΚ είναι ανεβασμένη και αυτή φάνηκε από τον ξέφρενο πανηγυρισμό μετά την λήξη του αγώνα που όπως έμαθα παίχτες - προπονητής πανηγύριζαν μέσα στην βροχή για πέντε λεπτά.

Το blog στέλνει τα θερμά συλλυπητήρια στον Τάσο Λαμπρόπουλο αντιδήμαρχο Ζαχάρως και ποδοσφαιριστή στον ΠΑΟΚ για το θάνατο του πατέρα του Χρύσανθου που όπως μάθαμε ήταν και αυτός ποδοσφαιριστής στην ίδια ομάδα.

Στο άλλο τοπικό ντέρμπι στο Νιοχώρι ο τοπικός Α.Ο. Νεοχωρίου ισοφάρισε στα τελευταία λεπτά τον Απόλλωνα Φιγαλία σε 1-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails