ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

21/10/11

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ κ. ΠΑΝΤΑΖΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ aftodioikisi.gr


Χρονόπουλος: Αυτοί που με πολεμούν θα φύγουν νύχτα

«Zoύμε σε καθεστώς κοινοβουλευτικής δικτατορίας. Αυτοί που κυβερνούν τώρα δεν έχουν σχέση με το παλιό ΠΑΣΟΚ και θα φύγουν νύχτα. Δεν έχουν όσιο και ιερό. Είναι κλέφτες και λωποδήτες και γι' αυτό ο κόσμος πρέπει να βγει με τα τσεκούρια και να τους πάρει τα κεφάλια».
Αυτά τονίζει ο έκπτωτος δήμαρχος Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος σε συνέντευξή του στην aftodioikisi.gr.
Καταγγέλλει, δε, ότι λόγω της ειλικρίνειάς του, ενοχλούνται πολλοί κι ως εκ τούτου υπάρχει συγκεκριμένη κατευθυνόμενη ομάδα που προσπαθεί να υλοποιήσει ένα καλά ενορχηστρωμένο σχέδιο εξόντωσής του.
Το πλήρες κείμενο της συνέντευξης του κ. Χρονόπουλου στηνaftodioikisi.gr, έχει ως εξής:
-         Καταρχάς κ. Χρονόπουλε, θα θέλαμε την άποψή σας για το νέο δήμαρχο Ζαχάρως το Γιώργο Μπάμη, τον 3ο κατά σειρά δήμαρχο μέσα 11 μήνες, που εκτός απροόπτου, βάζει ένα οριστικό τέλος σε αυτό το απίστευτο σήριαλ, της εκλογής δημάρχου στην περιοχή.
Όταν προέκυψε το θέμα εκλογής νέου δημάρχου θα ήταν άδικο και ατόπημα από την πλευρά μου να μην επιβραβεύσω άτομα, όπως ο αρχικά ο κ. Μπηλιώνης και τώρα ο κ. Μπάμης, που σας τονίζω ότι έχουν προσφέρει τα μέγιστα και στην παράταξη και στην περιοχή. Ο κ. Μπάμης μπαίνει στα βαθιά. Αμέσως στα δύσκολα. Είναι λογικό επομένως, να μην ανταπεξέλθει άμεσα στα νέα του καθήκοντα. Βεβαίως εγώ του έχω εμπιστοσύνη, πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρει γιατί πολύ απλά θα λειτουργήσουμε όλοι μας ενωμένοι, σαν μια γροθιά.
-          Αμέσως μετά το τέλος της ψηφοφορίας,  κάνατε δηλώσεις που προκάλεσαν αίσθηση. Συγκεκριμένα τονίσατε ότι τις αποφάσεις για το πως θα κινείται η Δημοτική Αρχή, θα τις παίρνετε εσείς και ότι θα συνεχίσετε να είστε στο προσκήνιο και το παρασκήνιο του δήμου. Τι ακριβώς εννοούσατε με αυτό; Θα θέλατε να γίνετε πιο σαφής;
Ο λαός της Ζαχάρως στις εκλογές πέρσι, εξέλεξε εμένα και μάλιστα με ένα τεράστιο ποσοστό. Εγώ είμαι ο δήμαρχος, εγώ θα τρέξω και θα υλοποιήσω το πρόγραμμα που υπάρχει. Εγώ είμαι αυτός που άλλαξα προς το καλύτερο την εικόνα της πόλης. Επί τη ευκαιρία της ερώτησής σας, σας αναφέρω ενδεικτικά ότι έχω αλλάξει το δίκτυο ύδρευσης και της αποχέτευσης, έφτιαξα καινούργιο παιδικό σταθμό, καινούργιο κέντρο υγείας, έκλεισα ένα ρέμα που αποτελούσε εστία μόλυνσης, ανακατασκεύασα το στάδιο και μάλιστα ήρθε και έπαιξε beach soccer η εθνική Βραζιλίας και πολλά άλλα. Ανέλαβα ένα δήμο που δυστυχώς κυριαρχούσε το δεξιό στοιχείο με αποτέλεσμα στη Ζαχάρω να μην έχει γίνει ούτε ένα αξιοσημείωτο έργο.
Με αφορμή τη γνωστή υπόθεση της έκπτωσής σας από το αξίωμα του δημάρχου, ύστερα από την απόφαση του γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης της Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, Τάσο Αποστολόπουλο, έχετε δηλώσει επανειλημμένως ότι υπάρχει μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων που σας πολεμάει συνεχώς. Για ποιο λόγο ισχυρίζεστε κάτι τέτοιο;
Καταρχάς να ξεκινήσω από το εξής: Zoύμε σε καθεστώς κοινοβουλευτικής δικτατορίας. Αυτοί που κυβερνούν τώρα δεν έχουν σχέση με το παλιό ΠΑΣΟΚ και θα φύγουν νύχτα. Δεν έχουν όσιο και ιερό. Είναι κλέφτες και λωποδήτες και γι' αυτό ο κόσμος πρέπει να βγει με τα τσεκούρια και να τους πάρει τα κεφάλια. Προφανώς αναρωτιέστε γιατί τα λέω όλα. Γιατί εμένα αυτά τα άτομα με πολεμούν. Όταν το 2007 ξέσπασε αυτή η μεγάλη πυρκαγιά εγώ βγήκα και είπα αλήθειες που τους πόνεσαν. Είπα ότι εκείνη η φωτιά ούτε με 1000 αεροπλάνα δε θα έσβηνε και εκείνοι πίστεψαν ότι με τη δήλωσή μου αυτή, έκανα αβαντάζ στην τότε Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα σας αποκαλύπτω ότι είχε επικοινωνήσει και ο Ραγκούσης μαζί μου για να βγω να πω ότι τις μεγαλύτερες ευθύνες τις είχε ο κρατικός μηχανισμός, κάτι που δεν έκανα. Από τότε ξεκινάει το σχέδιο της εξόντωσής μου. Με βάλανε σε αργία πριν τις εκλογές προφανώς με σκοπό να μην εκλεγώ. Κατέθεταν συνεχώς εναντίον μου  μηνυτήριες αναφορές και με τρέχανε στα δικαστήρια. Τους προτείνω λοιπόν να ακούσουν το τραγούδι του Παπακωνσταντίνου με τον Καραϊσκάκη και θα πάρουν την απάντησή τους.
-          Θα θέλατε κλείνοντας, να κατονομάσετε αυτούς που κατά την άποψή σας, ανήκουν σε αυτή την κατευθυνόμενη ομάδα που αναφέρεστε και σας πολεμούν;
Να ξέρετε ότι δεν αργεί η μέρα, που θα βγω και θα μιλήσω με στοιχεία και ονόματα, γιατί ξέρω πράγματα και καταστάσεις που ορισμένοι δε θα θέλανε να μαθευτούν. Πάντως μπορώ να σας αναφέρω τον κ.  Μάκη Νοδάρο από την Ελευθεροτυπία που με πολεμάει ασταμάτητα και με αυτόν τον τρόπο παρασύρει τον κ. Αποστολόπουλο και τον οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα για το πρόσωπό μου. Επίσης έχω καταγγείλει στο παρελθόν και τον κ. Γιώργο Μπούσμπουρα που όσα λέει εναντίον μου είναι ασύστολα ψεύδη.

2 σχόλια:

  1. Όλοι βουβοί. Όποιος τολμάεις ας σχολιάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/10/11, 11:47 μ.μ.

    αν και δεν ξερω ποιος σπυρος εισαι, αλλα για βασιλιας των μαλακων πρεπει να κανεις ενα μηδεν που λενε και στον στρατο οσο για το οτι θα ζουσαμε να ακουσουμε τον πανταζη να μιλαει για δικτατορια, δεν το περιμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails