ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

25/6/11

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ?

Οι ενέργειες της αποκεντρωμένης διοίκησης σχετικά με την υπόθεση του Πανταζή Χρονόπουλου έχουν πάρει τις διαστάσεις σκανδάλου και ας μας αποδείξει κάποιος ότι δεν είναι  έτσι.
Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξα μετά την ανάγνωση της με αριθ.πρωτ. 41275/1627/16-6-2011 απόφασης του γενικού γραμματέας της αποκεντρωμένης διοίκησης Τάσου Αποστολόπουλου σύμφωνα με την οποία απορρίπτει την προσφυγή της μείζονας αντιπολίτευσης του Δήμου Ζαχάρως για την μη νομιμότητα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζαχάρως που έγινε τις 8/5/2011 επειδή κλήθηκε και παρέστη στην συνεδρίαση ως Δήμαρχος ο Πανταζής Χρονόπουλος που με απόφαση του Αποστολόπουλου ευρίσκεται σε αργία.Ο λόγος απόρριψης που επικαλείται ο κ.Αποστολόπουλος  είναι ότι η μέιζονα αντιπολίτευση δεν είχε «ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ».

Κύριε Αποστολόπουλε πόσα θέλεις να μας τρελλάνεις?
Σύμφωνα με την παρ.6 του άρθρ.67 του Ν.3852/2010 στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου  προσκαλείται ο Δήμαρχος διαφορετικά η συνεδρίαση είναι άκυρη.Και αντί να προσκληθεί και να παρίσταται  ο από εσένα ορισθείς δημαρχεύων κ.Μπάμης,προσκαλείται και κάθεται στην θέση του Δημάρχου ο από εσένα τεθείς σε αργία κ.Πανταζής Χρονόπουλος,ο οποίος μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου θεωρείται πλέον έκπτωτος ο οποίος όχι  μόνο δεν έπρεπε να είχε προσκληθεί και να καθήσει στην θέση του Δήμάρχου αλλά να του είχε αφαιρεθεί και η οπτική ακόμη επαφή με τον Δήμο και μας λές ότι η μείζονα αντιπολίτευση δεν είχε έννομο συμφέρον αντί να είχες παρέμβει ο ίδιος δυναμικά?
Ποιος άλλος εκτός από την αντιπολίτευση θα διαπίστωνε την παράβαση του άρθρου 67 και την μη νομιμότητα της συνεδρίασης και θα είχε περισσότερο έννομο συμφέρον?Η συμπολίτευση που η ίδια επινόησε και  διέπραξε την παράβαση?
Δεν μας τα λές καλά κ.αποτολόπουλε και για αυτό μου δίνεις όλο το δικαίωμα να μιλώ πεί σκανδάλου.
Προφανώς παίρνοντας αυτή την μεσοβέζικη απόφαση και προτείνοντας τον ισχυρισμό περί εννόμου συμφέροντος ήθελες να αποφύγεις να πάρεις την εκ των πραγμάτων σωστή και νόμιμη απόφαση για να μην ενοχλήσεις «κάποιους».
Ο κ.Παπανδρέου μας έχει πάρει τα αυτιά σχετικά με την διαπλοκή.Η διαπλοκή δεν είναι μόνο οικονομική αλλά και ηθική.Να τον πιστέψω ότι ενδιαφέρεται μετά από αυτή την απόφαση σας?
Γιατί τι άλλο να υποθέσω όταν μου αμολάτε  απερίσκεπτα αυτή την δικαιολογια  περί εννόμου συμφέροντος.
Ακούτε ρε κάτι τρελλά!!!Μείζονα αντιπολίτευση και δεν έχει έννομο συμφέρον αν η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που μετέχει είναι νόμιμη !!!


καλλικρατης μέσω email.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails