ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

19/5/11

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΜΕΣΩ email.

Πολύ μας άρεσε ο προϋπολογισμός του Πανταζή. Είναι για γέλια, αλλά κυρίως για κλάματα!!!!
Αλεξανδρόπουλε γιατί τους χάλασες τη σούπα; Γιατί τους ξεβράκωσες;
Οι άνθρωποι και λιμάνι στη Παλιόβρυση θα φτιάξουνε! Και δρόμο για τα Στροφάδια θα φτιάξουνε! Και αεροδρόμιο στον Καϊάφα θα φτιάξουνε, και . και .. και ..
Εκείνα που δεν πρόκειται ποτέ να φτιάξουνε είναι οι δρόμοι που έχει τάξει ο Πανταζής στα χωρά (Μίνθη, Τρύπες, Καλίδονα, Ροδινά, κ.λπ.), την αλλαγή του δικτύου ύδρευσης της Ζαχάρως και όλα εκείνα τα «έργα», για τα οποία δεν υπάρχει ούτε χρηματοδότηση, ούτε μελέτες, ούτε βέβαια αδειοδοτήσεις.
Άλλωστε ξέρουμε, ξέρουμε!!!
Όσα έργα ξεκίνησε ο έκπτωτος τα άφησε στη μέση!
Και δεν λέω για το περιβόητο Δημαρχείο.
Λέω για το Κλειστό Γυμναστήριο (που στην Κρέσταινα και σε όλους τους άλλους δήμους της Ηλείας λειτουργούν εδώ και χρόνια).
Λέω για τη Γράνα, που είναι το νέο ανάθεμα της Ζαχάρως (και δεν φταίνε οι ΜπουσμπουροΒασιλόπουλοι).
Λέω για το κέντρο της Ζαχάρως που έχει καταντήσει εφιάλτης για τους κατοίκους και καταστροφή για τους επαγγελματίες.
Λέω για τον Βιολογικό Σταθμό που αν και υπάρχει χρηματοδότηση από το 2007, δεν έχει γίνει τίποτα. Ίσως γιατί δεν βρέθηκε ακόμη ο  «κατάλληλος» εργολάβος.
Όμως τα παλικάρια, την ίδια ώρα, έχουνε φροντίσει με τις αυθαιρεσίες τους και την παραβατικότητά τους, να φορτώσουν στις πλάτες των δημοτών πρόστιμο 150.000 ευρώ του Λιμενικού.  Αποζημίωση 35.000 ευρώ για τον πρώην πρόεδρο Αβραμόπουλο, που τον καθαίρεσε με το «έτσι γουστάρω» ο έκπτωτος και με το πρόστιμο των 2.060.000 ευρώ, για τις αυθαίρετες καντίνες του Πανταζή. Και βέβαια  δεν τολμάνε να πούνε στον κόσμο ότι το ένταλμα έχει πάει για είσπραξη στο Δημόσιο Ταμείο!!!
Ποιος ξέρει τι θα δούμε και τι θα μάθουμε ακόμα!!!


fdifhi hifhihih

78 σχόλια:

  1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ19/5/11, 10:33 π.μ.

    Πρόβλεψη 35.000 ευρώ για αποζημίωση του Αβραμόπουλου.Απορώ πως δεν έβαλε πρόβλεψη να πληρώσει ο Δήμος και τις φυλακές που θα φάει στο άμεσο μέλλον.
    Διαβάζω τα κονδύλια του προυπολογισμού και θα επανέλθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/5/11, 10:52 π.μ.

    Μη βιαστούνε να φορτώσουν τα πρόστιμα στους Δημότες μέσω του Δημόσιου Ταμείου, αν και όταν πληρωθεί το ένταλμα θα υπάρχει σαφές τεκμήριο οικονομικής ζημιάς εις βάρος του Δήμου και άρα των Δημοτών, οπότε ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για διεκδίκηση αστικών αποζημιώσεων από τον κάθε Δημότη. Λέτε τότε να βρεθούν μόνο 100 ? Φοβάμαι θα βρεθούν και πολλοί φανατικοί νυν υποστηρικτές ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/5/11, 1:52 μ.μ.

    για τον πρώην φίλο του Πανταζή και πρώην πρόεδρο του ΔΣ Αβραμόπουλο που είχε γίνει πρόεδρος του ΔΣ γιατί τον είχε προτείνει στο ΔΣ ο Πανταζής, δεν τον καθαίρεσε ο Πανταζής αλλά το ίδιο το όργανο που τον είχε εκλέξει, το Δημοτικό Συμβούλιο.
    και ζητεί μισθούς ενώ δεν ασκούσε καθήκοντα αυτός αλλά ο ΣΧΙΖΑΣ που είχε ψηφίσει και αυτός να καθαιρεθεί.
    εκτός αν θεωρείτε και τον ΣΧΙΖΑ πρόβατο όπως είπε κάποιος σε άλλη ανάρτηση για όσους έβαλαν υποψηφιότητα με τον Πανταζή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ19/5/11, 2:21 μ.μ.

    Ο νόμος δεν έδινε το δικαίωμα στο δημοτικό συμβούλιο να καθαιρέσει τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου.Εφόσον το έπραξαν συνέβη ενα εκ των παρακάτω δύο γεγονότων:
    Η το συμβούλιο απαρτιζόνταν από αδαείς και ηλίθιους που δεν γνωριζαν τον δημοτικό κώδικα η γνώριζαν μεν ότι ο νόμος δεν το επέτρεπε αλλά πήραν την απόφαση καθ'υπόδειξιν του Πανταζή.Τρίτο γεγονός δεν υπάρχει.
    Οπότε η πρόκειται περί ηλιθίων η περί προβάτων.
    Διαλέγεις και παίρνεις ενα εκ των δύο.Αλλη επιλογή δεν έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/5/11, 2:32 μ.μ.

    δηλαδή ο Σχίζας είναι ηλίθιος ή πρόβατο ; (νομίζω και αυτός ψήφισε....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/5/11, 2:33 μ.μ.

    προσωπικά νομίζω καλά έκανε και ψήφισε όπως ψήφισε. αφού το ΔΣ τον εξέλεξε είχε δικαίωμα και να το καθαιρέσει λογικά. τυπικά όμως όχι γιατί δεν προβλεπόταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ19/5/11, 2:42 μ.μ.

    Μετά από τον Αβραμόπουλο ποιος πήγε πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου?
    Δώσε μόνος την απάντηση και θα δείς αν ο Σχίζας είναι πρόβατο η ηλίθιος.
    Μακάρι να είχες το ενα χιλιοστό του μυαλού του Σχίζα!!!

    χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/5/11, 3:22 μ.μ.

    ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ ΠΟΥ ΛΙΝΑΝΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ "ΜΟΣΧΟΛΙΒΑΝΟ" ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΜΕΝΟ.
    ΤΟ ΛΑΘΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ19/5/11, 3:35 μ.μ.

    Ο Ριχάρδος ο Γ μετά την μάχη του Μπόσγουρθ φώναξε:
    "Το βασίλειο μου για ένα άλογο".
    Ετσι και εγώ φωνάζω:
    "Το βασίλειο μου για να βρώ σε αυτό το blog έναν υποστηρικτή του Πανταζή που να κάνει σοβαρό διάλογο και να σκέφτεται με το μυαλό και όχι με άλλο όργανο του σώματος".

    χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος19/5/11, 5:31 μ.μ.

    γειά σου ρε Καλλικράτη πανέξυπνε,πρασινοφρουρέ που ξέρεις κ επιλέγεις που θα δώσεις τον ψήφο σου,ρε μην ασχολείσαι με μας,είμαστε χαμηλού επιπέδου,ασχολήσου με τον Τσοχατζόπουλο που είναι έξυπνος,θα σου έλεγα κ με τον Γιαννόπουλο,αλλά δεν γίνεται για δύο λόγους: 1)ο βασικότερος γιατί έχει πεθάνει κ 2) θα ήταν σίγουρα υποστηρικτής του Πανταζή (για το δημιουργημα που σου έγραφα χθές κ έκανες οτι δεν καταλαβαίνεις)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ19/5/11, 6:00 μ.μ.

    Ρε μανία που το έχεις βάλει με το ΠΑΣΟΚ!!!
    Αντε,γράψε μας για τη χούντα και τη δεξιά,να το διαβασουμε,να τελειώνουμε!!!Μη το γυροφέρνεις.
    Η έχεις μπερδευτεί και δεν ξέρεις με ποιον είσαι όπως ο Πανταζής?Γιατί και ο Πανταζής από τον Γιαννόπουλο ξεκίνησε στον Παυλόπουλο κατέληξε.Οπου φυσσάει ο άνεμος.Για αυτό την πάτησε!!!
    Πάντως επειδή είσαι Ζαχαραίος δεν πολυπιστεύω να είσαι και δημοκράτης γιατί στην Ζαχάρω το φρούτο δημοκρατία δεν ευδοκιμεί και τόσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος19/5/11, 6:30 μ.μ.

    ο Πανταζής στήριξε ΝΔ για το κέντρο υγείας κ του βγάζω το καπέλο που στήριξε μια κυβέρνηση χαμένη απο χέρι μόνο κ μόνο για το καλό του τόπου...Όσο για τα πολιτικά μου πιστεύω καλά το πέτυχες (άλλωστε δεν το χω κρυφό φένεται απο αυτά που πιστεύω),επίσης για τους Ζαχαραίους το πέτυχες,είναι αλήθεια ότι νοσταλγούν εποχές που ο Καιαφας ηταν στα ντούνια του,τότε που κοιμόντουσαν όλοι με το κλειδί στην πόρτα κ η οικονομία της περιοχής ανθιζε. Εσύ μάλλον είσαι ντεμί ζαχαραίως γιατί απο τι βλέπω εισαι οπαδός προδοτών αυτών που στο τέλος θα πουλήσουν το Καίαφα κ τζάμπα μάλιστα...Οσο για το μπέρδεμα μην το λες για μένα,κοίτα τους βουλευτές που στηρίζεις,Δαμανάκη,Κοντογιαννόπουλος(παλιός δεν έχει σημασία),Τατούλης (στηρίχτηκε απο το Πασοκ)κ.α,όπως βλέπεις δεν είναι προταίρημα του Πανταζή ούτε δικό μου. Όσο για το φρούτο που γράφεις ευτυχώς που ευδοκίμησε στην υπόλοιπη Ελλάδα κ σωθήκαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος19/5/11, 8:09 μ.μ.

    Κάποιες εποχές δε διοριζόσουν στη χωροφυλακή αν ήσουν απλά δεξιός, απαιτούσε ιδιαίτερα προσόντα και πιστοποιητικά. Άλλο το άσπρο και άλλο το μαύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ19/5/11, 9:17 μ.μ.

    Aς αφήσουμε τις κουταμάρες και ας περάσουμε στο καυτό θέμα του προυπολογισμού.
    Διάβασα αναλυτικά τα κονδύλια του προυπολογισμού και μου σηκώθηκε η τρίχα :
    1,Δεν αναφέρει κανένα κονδύλι που να χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ που σημαίνει ότι η δεν εκμεταλλέυθηκαν το ΕΣΠΑ η τους έκοψαν γιατί είναι «μπουμπούκια στην διαχείριση.
    2.Καλούν τους δημότες να πληρώσουν το κόστος των αυθαιρεσιών του Πανταζή με το να πληρώνουν πρόστιμα στο λιμενικό ταμείο,τα πρόστιμα των ιδιωτών με τις καντίνες και αποζημίωση στον Αβραμόπουλο ,γιατί γούσταρε ο Πανατζής να το παίξει μάγκας και να τον διώξει από πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου δίνοντας εντολή στα «πρόβατα» να ψηφίσουν.
    Ας πληρώσει λοιπόν τα πρόστιμα αυτά ο βοσκός και το κοπάδι του και όχι να επιβαρύνει τον δήμο με χρήματα που θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμα σε κοινωφελή έργα.
    3.Πληρώνουν για τροποποίηση της μελέτης της ανάπλασης του κέντρου γιατί ο Πανταζής δεν γούσταρε την νόμιμη μελέτη και έκανε του κεφαλιού του.Κατέστρεψε το κέντρο και αντί οι έμποροι να τον κυνηγάνε ακόμη μέχρι την «κόκκινη μηλιά» τον στηρίζουν και από πάνω και μην τους πεις κουβέντα για τον Πανταζή.
    4.Χρωστάνε και τα μαλλιοκέφαλα τους και μας λένε ότι ο δήμος έχει οικονομική ευρωστία.
    Και άλλα πολλά ακόμη που βαριέμαι να τα γράψω.

    Ο Αλεξάνδρόπουλος τόνισε πολλά από αυτά στο προχθεσινό συμβούλιο και άλλα ακόμη αλλά δεν είχα διαβάσει τον προυπολογισμό για να έχω άποψη.Τώρα που τον διάβασα συμφωνώ απόλυτα με τις παρατηρήσεις του επί του προυπολογισμού.
    Βέβαια πολλοί θα πουν ότι υποστηρίζω τον Αλεξανδρόπουλο για αυτό τα γράφω.
    Ενας λογικά σκεφτόμενος άνθρωπος θα συμφωνήσει μαζί μου και σε αυτούς απευθύνομαι.Δεν απευθύνομαι στους ανεγκέφαλους τους οποίους ούτε καν τους υπολογίζω,γελάω μαζί τους και τους γράφω στα….υποδήματα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος19/5/11, 9:30 μ.μ.

    άλλος θα μπορούσε να υποστηρίξει ότι ένας λογικός άνθρωπος κατά την άποψη των περισσότερων δημοτών και των αξιόλογων δηματικών και τοπικών συμβούλων όπως όλοι σχεδόν παραδέχονται ίσως να απέδιδε τους χαρακτηρισμούς που αποδίδεις σε αυτούς με τους οποίους γελάς (μάλλον θα κάνεις το γνωστό σου χαχαχαχαχαχχαχαχχα που μετά από καιρό το είδα πάλι παραπάνω)σε εσένα. Ο πανταζής τόσα χρόνια απέδειξε ότι κάνει πολύ διαχείριση γι' αυτό και τον εμπιστεύθηκε ο κόσμος αλλά και οι πολύ αξιόλογοι υποψήφιοί του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος19/5/11, 9:35 μ.μ.

    διάβασε και την εισήγηση του Λαμπρόπουλου, διάβασε και προϋπολογισμούς άλλων δήμων και αν είσαι καλοπροαίρετος πιστεύω θα το ξανασκεφτείς για να καταλήξεις. επίσης λάβε υπόψη σου ότι πάρα πολλοί δήμου στην χώρα καταρρέουν και έχουν μπει σε αυστηρή επιτήρηση από το υπουργείο εσωτερικών και δεν τους επιτρέπονται νέα έργα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ19/5/11, 9:39 μ.μ.

    Αφού κάνει σωστή διαχείριση ας συμβάλλει λοιπόν σε ένα διαχειριστικό έλεγχο που είναι απαραίτητος μετά από έναν τέτοιο προυπολογισμό.Τι έχει να φοβηθεί ένας καλός διαχειριστής?Γιατί δεν σηκώνει το γάντι που του πετάει ο Αλεξανδρόπουλος?Εγώ έτσι θα έκανα.Θα σήκωνα το γάντι και θα ήμουν πρώτος και καλλίτερος στον διαχειριστικό έλεγχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος19/5/11, 9:40 μ.μ.

    όσον αφορά τον Σχίζα, δηλαδή τί μας λες ; ότι δεν είναι πρόβατο ούτε ηλίθιος, αλλά ότι εν γνώσει του παρανόμησε ψηφίζοντας την καθαίρεση του Αβραμόπουλου ; για να γίνει αυτός πρόεδρος και να χρεωθεί ο δήμος ; δηλαδή τον λες λαμόγιο; είναι απαράδεκτη η κατηγορία σου , εγώ πιστεύω ότι το έκανε γιατί πίστευε ότι έκανε το σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ19/5/11, 9:42 μ.μ.

    Η εισήγηση του Λαμπρόπουλου ήταν πάρα πολύ καλή.Εγώ δεν κρίνω την εισήγηση του Λαμπρόπουλου,κρίνω ορισμένα κονδύλια του πρυπολογισμού που γεννούν εύλογες απορίες στον καθένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος19/5/11, 9:42 μ.μ.

    για τον προϋπολογισμό μην ξεχνάς ότι αποδεδειγμένα ανεξάρερτητα άτομα όπως ο Σχίζας επί 8 χρόνια δεν είχαν εκφράσει υπόνοια για κακή διαχείριση,. αυτό τα λέει όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος19/5/11, 9:43 μ.μ.

    σον αφορά τον Σχίζα, δηλαδή τί μας λες ; ότι δεν είναι πρόβατο ούτε ηλίθιος, αλλά ότι εν γνώσει του παρανόμησε ψηφίζοντας την καθαίρεση του Αβραμόπουλου ; για να γίνει αυτός πρόεδρος και να χρεωθεί ο δήμος ; δηλαδή τον λες λαμόγιο; είναι απαράδεκτη η κατηγορία σου , εγώ πιστεύω ότι το έκανε γιατί πίστευε απόλυτα ότι έκανε το σωστό και νόμιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ19/5/11, 9:44 μ.μ.

    Ρώτησε τον Σχίζα γιατί το έκανε.Τι ρωτάς εμένα?Πάντως ο Σχίζας δεν είναι λαμόγιο για αυτό και εγκατέλειψε την λαμογιοφωλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος19/5/11, 9:45 μ.μ.

    και δεν είχε ίχνος σκέψης λαμογιάς, να ψηφίσει κάτι παράνομο για να γίνει πρόεδρος. πιστεύω ότι δεν θα ψήφιζε ποτέ κάτι παράνομο για λόγους συνειδήσεως. ντροπή σου αν εννοείς αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος19/5/11, 9:50 μ.μ.

    αποκλείεται να ήταν λαμογιοφωλιά γιατί ο Σχίζας δεν θα καταδεχόταν να είναι μαζί τους επί 8 χρόνια και παραπάνω έχοντας πάντα σημαντικες διοικητικές θέσεις. έτσι ουσιαστικά αποκαλείς λαμόγιο και τον Σχίζα που τους στήριζε γνωρίζοντας επί 8 χρόνια ότι είναι λαμόγια!! όχι βεβαια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος19/5/11, 9:56 μ.μ.

    εσένα ρωτάω , γιατί είπες ότι όσοι ψήφισαν κατά του Αβραμόπουλου είναι ή ηλίθιοι ή πρόβατα, και όταν σε ρώτησαν ο Σχίζας τί είναι είπες ότι είναι έξυπνος γιατί έγινε μετά πρόεδρος!!!! δηλαδή αποκαλείς εξυπνάδα αυτή την συμπεριφορά;; της λαμογιάς κατά τα δικά σου λεγόμενα ;; για να γίνει πρόεδρος να παρανομήσει και να χρεώσει τον δήμο; εσύ το είπες, εσύ το ξεκίνησες προσβάλλοντας όσους ψήφισαν, έχεις χρέος να το ξακαθαρίσεις. τί είναι ο Σχίζας και όσοι ψήφισαν για την καθαίρεση του Αβραμόπουλου ; αλλιώς τα λεγόμενά σου είναι αναξιόπιστα. λοιπόν πρόβατο, ηλίθιος ή λαμόγιο; δικά σου λεγόμενα είναι, όχι κανενός άλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ19/5/11, 9:56 μ.μ.

    Δεν εννοώ τίποτε.Ο Σχίζας πάντως δεν είναι ούτε πρόβατο,ούτε ηλίθιο ούτε λαμόγιο.Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.Τώρα το τι λές εσύ και τι άποψη έχεις για τον Σχίζα ρώτησε τον ίδιο .Σου έκανα μεγάλη τιμή που ασχολήθηκα έστω και λίγο μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος19/5/11, 10:02 μ.μ.

    για κάτσε ρε φίλε, εσύ έβρισες όσους ψήφισαν κατά του Αβραμόπουλου, και όταν σε ρώτησαν τί είναι ο Σχίζας τί είπες; εσύ δεν το ξεκίνησες ; δηλαδή νομίζεις έτσι μπορείς να προσβάλλεις ανθρώπους και μετά όταν κατάλαβες ότι είπες βλακεία να κάνεις τον ανήξερο; δεν ντρέπεσαι λίγο ; οφείλεις να κάνεις διευκρίνηση για να αποκαταστήσεις την τιμή των δημοτικών συμβούλων και του Σχίζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος19/5/11, 10:12 μ.μ.

    νομίζω ότι για λόγους δεοντολογίας πρέπει όλοι να υπερασπιστούμε τον Σχίζα, τον επώνυμο Σχίζα, που γράφει με το όνομά του, με ψήφιζε πάντα με γνώμονα το κοινό συμφέρον και την νομιμότητα. δεν μπορούμε να αναεχθούμε από έναν ανώνυμο καλλικράτη να εξαπολύει ύβρεις του τύπου ότι ψήφισε παράνομα την έκπτωση του Αβραμόπουλου για να πάρει την θέση του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ19/5/11, 10:13 μ.μ.

    Είπα να μην ασχοληθώ μαζίσου γιατί σε θεωρώ κουτό.Αλλά εσύ επιμένεις να σου αποδείξω ότι είσαι κουτός και με περικεφαλαία.Περίμενε λίγο να φάω το φρούτο μου και έρχομαι να σου δώσω την απόδειξη ,σάμπως και ηρεμήσεις μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος19/5/11, 10:13 μ.μ.

    πάντοτε ο Σχίζας ήταν αξιοπρεπής παρά τον παρορμητικό χαρακτήρα του . δεν είναι δυνατόν να αφήνουμε να αιωρούνται ποσβολές εναντίον του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος19/5/11, 10:15 μ.μ.

    καλλικράτη ήθελα να αποδείξω ότι μιλάς χωρίς να αξιλογείς σωστά. πλέον αυτό αποδείχθηκε. αφού δεν αξίζει να ασχοληθείς μαζί μου γιατί ασχολείσαι; φάε το φρούτο σου. ήρεμος είμαι μην ανησυχείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος19/5/11, 10:34 μ.μ.

    συγνώμη ρε παιδιά,ήσαστε απο την Ζαχάρω εσείς κ υποστηρίζετε τον Σχίζα? υπάρχει νοήμων ζαχαραίως που πιστεύει ότι ο Σχίζας είναι σοβαρό άτομο να ασχολείται ο κόσμος μαζί του? πλάκα κάνετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ19/5/11, 10:46 μ.μ.

    Γιατί το φρούτο έχει περισσότερη αξία για μένα από ότι εσύ.
    Ακου λοιπόν την απόδειξη και να βάλεις καλά στο μυαλό σου ότι ο Καλλικράτης έχει απαντήσεις και επιχειρήματα για όλους και για όλα και δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του:
    Ο Σχίζας είναι πολύ διαβασμένος και γνωρίζει πολύ καλά τον δημοτικό κώδικα.Για αυτό και έγινε και πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου,γιατί ένας προεδρος ΔΣ πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά τον δημοτικό κώδικα.Επομένως αποκλείεται να μην εγνώριζε ότι ο νόμος δεν προβλέπει καθαίρεση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.Αρα ότι ο Σχίζας είναι αδαής και ηλίθιος καταρρίπτεται.
    Ο Σχίζας ήθελε να το κάνει.Δεν του επεβλήθηκε να το κάνει.Ισως απο συναδελφική αλληλεγγύη,ίσως για την συνοχή της παράταξης ίσως για άλλους λόγους που γνωρίζει αυτός.Επομένως για κάτι που έκανε με τη θέληση του δεν μπορούμε να τον αποκαλέσουμε πρόβατο.
    Η εκλογή του Σχίζα ως προέδρου δημοτικού συμβουλίου,επικυρώθηκε από τον τότε περιφερειάρχη και ο Σχίζας ασκούσε πραγματικά τα καθήκοντα του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου για τα οποία καθήκοντα προβλέπεται μισθός.Ηταν νόμιμος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου γιατί διαφορετικά όλες οι συνεδριάσεις θα θεωρούνταν άκυρες.Δεν έπρεπε λοιπόν να πληρωθεί?Που έβλαψε τον Δήμο?Προσέφερε έργο και πληρώθηκε για το έργο αυτό.Επομένως καταρρίπτεται και η θεωρία ότι είναι λαμόγιο.
    Συμπερασματικά σου απέδειξα ότι ο Σχίζας δεν είναι ούτε ηλιθιος,ούτε πρόβατο,ούτε λαμόγιο.
    Τι είναι ο Σχίζας?
    ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ και ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ.

    Επίσης σου απέδειξα και εσένα ότι χέστηκες για την υπόληψη και την αξιοπρέπεια του Σχίζα,απλά ήθελες να δείξεις ότι έπιασες τον Καλλικράτη αδιάβαστο.
    Ο Καλλικράτης όμως σου απέδειξε ότι είσαι ένας βλάκας και μισός και αν ο Σχίζας σε βλέπει σαν μια τρίχα από τα ...δια του,ο Καλλικράτης σε βλέπει ΤΙΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος19/5/11, 10:59 μ.μ.

    δηλαδή ήταν και οι δυο νόμιμοι ;
    τί λες πάλι;
    και δικαιούνταν και οι δύο μισθό ;
    η μεγάλη αξιόπρέπεια του Σχίζα δεν θα το επέτρεπε, θα επέστρεφε στον μισθό του στον δήμο αν ήταν έτσι για να τον πάρει έτσι ο Αβραμόπουλος και να μην ζημιωθεί ο δήμος
    με την ψήφο του δεν συνέβαλε να πέσει ο Αβραμόπουλος και έστι ο δήμος να πληρώσει δύο φορές πρόεδρος και μάλιστα εν γνώσει του ;
    αυτό δεν έκαναν και οι άλλοι;
    μήπως κατηγόρησε τους άλλους για παρανομία; κάθε άλλο!! υπερψήφισε κιόλας !!
    μάλλον δεν απέδειξες τίποτα :))
    είπες ότι όσοι ψήφισαν ήταν ή πρόβατα ή λαμόγια
    αλλά ο Σχίζας δεν ήταν αλλά απλώς έξυπνος :)))
    μάλλον Καλλικράτη προσαρμόζεις τα επιχειρήματά σου στους σκοπούς που είναι η προσβολή των ανθρώπων που στήριξαν Πανταζή εφευρίσκοντας σοφίσματα με τα οποία γελάνει όπως θα έλεγες κι εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος19/5/11, 11:02 μ.μ.

    τώρα θυμήθηκες ότι η Περιφέρεια έκρινε νόμιμη την καθαίρεση του Αβραμόπουλου :)) από την μια δηλαδή η εποπτεύουσα Αρχη΄ με τους νομικούς της συμβούλους και τις έμπειρες υπηρεσίες της έκρινε νόμιμη την ψήφο τους και από την άλλη λες ηλίθιους όσους ψήφισαν !! δηλαδή λες ηλίθιο και τον Αποστολόπουλο; ή πρόβατο του Πανταζή ; μάλλον λες ό,τι να' ναι για να υποστηρίξεις τις προσβολές σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος19/5/11, 11:09 μ.μ.

    μάλλον εσύ χ.......ς για την υπόληψη του Σχίζα όταν λες ότι όσοι ψήφισαν την καθαίρεση Αβραόπουλου είναι ή ηλίθιοι ή πρόβατα....όχι εγώ....και όταν μάλιστα και η Περιφερεια την είχε εγκρίνει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος19/5/11, 11:12 μ.μ.

    Γιατί ασχολείστε με το Σχίζα, εδώ ο αργός Δήμαρχος παριστάνει ακόμα το Δήμαρχο, ο Σχίζας σας πείραξε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ19/5/11, 11:13 μ.μ.

    Θέλεις να σου αποδείξω πάλι 'οτι λες κουταμάρες.Θα το κάνω για να μην σου χαλάσω το χατίρι αλλά και για να μου περάσει και εμένα η ώρα.
    Ναι δικαιούνται και οι δύο μισθό για εσένα, για εμένα που γνωρίζω πολύ καλλίτερα έχουν διαφορετικές ορολογίες.
    Για τον Αβραμόπουλο ονομάζεται αποζημίωση μισθού για τον μισθό που έχασε με παράνομο τρόπο.
    Για τον Σχίζα ονομάζεται δεδουλευμένος μισθός για μια παροχή έργου που πράγματι συντελέσθηκε.
    Επομένως κανένας από τους δύο δεν έβλαψε οικονομικά τον Δήμο.
    Τον Δήμο τον έβλαψε οικονομικά ο Πανταζής που για να κάνει το κέφι του,ώθησε τους συμβούλους του να πάρουν αυτή την παράνομη απόφαση με αποτέλεσμα να πληρώσει ο Δήμος,πολύ σωστά,αποζημίωση στον ΑΒραμόπουλο.
    Επομένως αυτά τα χρήματα να τα πληρώσει ο Πανταζής και όχι ο Δήμος.
    Η δεοντολογία της παλληκαριάς ορίζει ότι όποιος σπάει πληρώνει.Δεν κάνει μετά τον ψόφιο κοριό και τα χρεώνει στους άλλους.
    Γιατί δεν αντέδρασε ο Σχίζας όταν έπαιρναν αυτή την απόφαση?Σου απάντησα ότι ίσως από συναδελφική αλληλεγγύη,ίσως για την συνοχή της παράταξης,ίσως για δικούς του λόγους.Ποιοι είναι οι δικοί του λόγοι?Πηγαινε το βραδάκι στην πλατεία που πίνει τον καφέ του και ρώτησε τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος19/5/11, 11:15 μ.μ.

    τι ωραία πράγματα,να βλέπεις ανθρώπους να βριζουν χυδαία κ να θεωρούνται κ μορφωμένοι. Η μόρφωση δεν είναι μόνο τα βιβλία αλλά κ η αξιοπρέπεια αλλά κ συνδυασμός κ άλλων πραγμάτων που έχουν να κάνουν με το χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου. Εναν άνθρωπο που για καλημέρα σου λέει παναγίες,εναν ανθρωπο που στη συμφορά των πυρκαγιών έβριζε οποιον κατευθυνόταν στην αποθήκη με τα πράγματα λές κ ηταν τσιφλίκι του,εναν ανθρωπο που την μέρα των εκλογών ζήταγε την ψήφο του κόσμου σαν να ζητιάνευε,εναν άνθρωπο που στήριζε τον Πανταζή κ ξαφνικά απο την μία μέρα στην άλλη τον κατηγορούσε, δεν τον θεωρώ ούτε διαβασμένο (όσα βιβλία κ αν έχει ανοιξει)ούτε κ έξυπνο (αν ήταν έξυπνος έπρεπε να καταλάβει ότι η συμπεριφορά του κ μόνο φταίει που δεν εκλέχτηκε).Οσους νόμους κ να γνωρίζει όσο κ να ασχολείτε με την πολιτική τα χαλάει όλα σε ένα λεπτό κ αυτό δεν μου δείχνει καθόλου εξυπνάδα,πήρε αυτό που του αναλογούσε κ μάλλον δεν το κατάλαβε (το φτύνουν κ νομίζει οτι βρέχει)...Όσοι ζούν στην Ζαχάρω γνωρίζουν,για τους άλλους τι να κάνουμε αυτά έχουν οι ετεροδημότες(άγνοια).
    ΥΓ:Δεν έχω ασχοληθεί ξανά με τον συγκεκριμένο κ δεν θα ξανα ασχοληθώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ19/5/11, 11:24 μ.μ.

    Μάλλον έπεσα σε γράνα με ηλιθιους.Να δούμε πως θα ξεφύγω που δεν καταλαβαίνουν χριστό.!!!
    Και ποιος σας είπε ότι ήταν νόμιμη η απόφαση του περιφερειάρχη που επικύρωσε την καθαίρεση του Αβραμόπουλου?Ηδη εγκαλείται και ο περιφερειάρης στη δικαιοσύνη.Και τότε δεν ήταν Περιφερειάρχης ο Αποστολόπουλος.
    Την υπόθεση με τον Αβραμόπουλο την έχουν χαμένη από χέρι,το γνωρίζουν και για αυτό έκαναν και πρόβλεψη στον προυπολογισμό.Αλλά δεν ξέρουν όμως ότι αν τιμωρηθούν έστω και μια μέρα για παράβαση καθήκοντος τι θα πάθουν!!!χαχαχαχα
    Ο Σχίζας επαναλαμβάνω καλά έκανε και πληρώθηκε.Προσέφερε έργο και του άξιζε.Εσύ πάς να δουλέψεις χωρίς να πληρωθείς???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος20/5/11, 12:05 π.μ.

    1. φίλε των 11.15 εγω δεν έβρισα.άλλος βρίζει και μάλιστα κι εσένα "ηλίθιο".
    2. Ο Καλλικράτης όσο μιλάει τόσο αποκαλύπτεται. είπε πως είναι ή ηλίθιοι ή πρόβατα όσοι ψήφισαν. αλλά μετά κατάλαβε την γκάφα του και για να δικαιολογήσει τον Σχίζα είπε ότι δεν είναι ηλίθιος γιατί το ενέκρινε η Πειρφέρεια και ότι δεν έιναι πρόβατο γιατί ίσως ψήφισε για την συνοχή της παράταξης , λες και αυτα δεν θα μπορούσαν να ισχύουν και για τους άλλους τους οποίους βρίζει χωρίς να έχει ακούσει την γνώμη τους αλλα λέει σ'εμένα να ρωτήσω τον Σχίζα στην πλατεία ενώ αυτός τον έβρισε κατ' αρχήν!
    έφτασε μάλιστα να πει ότι η συμπεριφορά να πάρει κανείς την θέση του άλλου γνωρίζοντας ότι είναι παράνομο είναι εξυπνάδα και όχι λαμογιά . και ότι καλώς πληρώθηκε ο Σχίζας ενώ προσέφερε έργο που ήξερε (δήθεν) ότι έκανε παράνομα.
    3. οι λόγοι αποκαλύπτουν τον άνθρωπο. και βλέπουμε ότι ο καλλικράτης κρίνει με δυο μετρα και 2 σταθμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος20/5/11, 12:10 π.μ.

    έφτασε μάλιστα να πει για να τον δικαιολογήσει: "εσύ πας να δουλέψεις χωρίς να πληρωθείς;"λες και πήγε πρόεδρος με το ζόρι ο Σχίζας!
    νομίζει ότι απευθύνεται σε αφελείς
    αλλά ο κόσμος της Ζαχαρως και της Φιγαλείας δεν είναι αφελής όπως θέλει να τον παρουσιάσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος20/5/11, 12:17 π.μ.

    δεν τα έβαλα μαζί σου,γιατί πολύ απλά εσύ δεν το παίζεις υπεράνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ20/5/11, 12:42 π.μ.

    Συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις και δεν απορώ για αυτό.
    Ο Σχίζας δεν έκανε κανένα έργο παράνομο.Ηταν πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου που έπαιρνε αποφάσεις οι οποίες μέχρι σήμερα είναι ισχυρές και είχαν επικυρωθεί από τον περιφερειάρχη.Για αυτό το έργο πρέπει να πληρωθεί είτε το θέλεις είτε όχι,όπως πληρωνόνταν και ο Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι και οι άλλοι υπάλληλοι που εκτελούσαν τις αποφάσεις που έπαιρνε το συμβούλιο του οποίου πρόεδρος ήταν ο Σχίζας.
    Εγώ δεν έβρισα τον Σχίζα γιατί απέδειξα ότι δεν είναι ούτε ηλίθιος ούτε πρόβατο ούτε λαμόγιο.Είπα ότι είναι έξυπνος.Φυσικό όμως επόμενο είναι,εσύ να θεωρείς την εξυπνάδα βρισιά και δεν εκπλήσσομαι για αυτό.Αισθάνεσαι να σε βρίζουν όταν αναφέρουν κάτι που σου λείπει.
    Ο Σχίζας δεν πήρε την θέση του άλλου με το ζόρι.Ψηφίσθηκε από το δημοτικό συμβούλιο και αυτή η απόφαση επικυρώθηκε από τον Περιφερειάρχη.Εφόσον η θέση του επικυρώθηκε από τον Περιφερειάρχη κανένας δεν μπορούσε να κατηγορήσει τον Σχίζα ότι κατέλαβε την θέση του προέδρου παράνομα για αυτό και δεν εγκαλείται για αυτό.Εγκαλείται και αυτός όπως και οι άλλοι γιατί ψήφισαν για καθαίρεση του Αβραμόπουλου χωρίς να τους δίνει το δικαίωμα ο νόμος.Και αν ρωτήσεις τον Σχίζα γνωρίζει ότι θα τιμωρηθεί γι αυτό.Εγκαλείται επίσης και ο περιφερειάρχης που επικύρωσε αυτή την καθαίρεση.
    Και μην λες αρλούμπες.
    Και ο δήμαρχος πληρώνεται (δεν εννοώ τον Πανταζή γιατί αυτός δεν είναι,κάποιος άλλος δήμαρχος),πήγε με το ζόρι δήμαρχος η εκλέχθηκε?
    Το ίδιο και Σχίζας.
    Και κάτι άλλο.Αν συνεχίσεις να γράφεις αηδίες τότε όχι νομίζω αλλά είμαι σίγουρος ότι απευθύνομαι σε αφελείς και λυπάμαι να απαντάω σε αφελείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος20/5/11, 12:49 π.μ.

    δηλαδή οι αλλοι είναι πρόβατα και ηλίθιοι αλλά ο Σχίζας όχι παρότι όλοι ψήφισαν... και φταίει ο περιφεραιάρχης που επεκύρωσε παράνομα την απόφαση αλλά όχι ο Σχίζας που την ψήφισε παράνομα ενώ οι άλλοι φταίνε.... όσο απαντάς θα απαντω...
    και μάλιστα απο την μια μας λες ηλίθιους και από την άλλη θα θεωρήσεις σίγουρο αν απαντάμε ότι είμαστε και αφελείς....
    όλο τα ίδια αναμασάς για να πεις κάτι αλλά δεν λες τίποτα ..... δεν απαντάς Καλλικράτη. ανακάλεσε τις βρισιές σου επιτέλους όχι σ' εμενα αλλά σε ανθρώπους οικογενειάρχες που ψήφισαν και τους βρίζεις ανώνυμα αλλά τον Σχίζα που έκανε ακριβώς τα ίδια και μάλιστα ωφελήθηκε κιόλας (ενώ οι άλλοι όχι) τον δικαιολογείς και τον λες και έξυπνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ20/5/11, 1:01 π.μ.

    Είπα ότι είναι ηλίθιοι αν δεν εγνώριζαν ότι ο νόμος δεν προβλέπει καθαίρεση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.Αν δεν το εγνώριζαν τότε συνεχίζω να τους αποκαλώ ότι είναι ηλίθιοι όταν προβαίνουν σε μια πράξη που δεν γνωρίζουν αν είναι νόμιμη η παράνομη και είναι και εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι.Διάβαζε καλλίτερα τι γράφω.
    Οσο για τον Σχίζα άσε να τα δεί ο ίδιος και ας δώσει την δική του απάντηση,αν καταδεχθεί να σας απαντήσει.
    Εγώ πάντως θα σας καληνυχτήσω για απόψε,γιατί αυτά που γράφετε μου έχουν προξενήσει υπνηλία.
    Καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος20/5/11, 1:10 π.μ.

    δηλαδή οι άλλοι είναι ηλίθιοι αν δεν γνώριζαν ότι ο νόμος είναι παράνομος ενώ ο Σχίζας όχι που έγινε και πρόεδρος με παράνομη απόφαση του περιφερειάρχη. ενώ αν το γνώριζε ο Σχίζας είναι και έξυπνος που το εκμεταλλεύτηκε κιόλας για να εκλεγεί κιόλας. 2 μέτρα και 2 σταθμά. εγώ δεν έβρισα κανεναν, όλα αυτά είναι τα δικά σου λεγόμενα παραπάνω. ξαναδιάβασέ τα.
    και ο Σχίζας δεν είναι ηλίθιος ούτε πρόβατο και του προτεινεις να απαντήσει ο ίδιος που μπορεί να μπει εδώ ενώ τους άλλους τους βρίζεις χωρίς να πάρεις την γνώμη τους και ενώ ξέρεις ότι δεν έχουν όπως Σχίζας την ευχέρεια να απαντούν εδώ στις προσβολές σου. αυτή είναι η δημοκρατία σου και η αντικειμενική κρίση σου.
    καληνύχτα Καλλικράτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ20/5/11, 7:44 π.μ.

    Ολοι έχουν την ευχέρεια να απαντήσουν και δεν τους την έχει στερήσει κανένας.
    Οι δικές μου τοποθετήσεις σε αυτό το θέμα έχουν ένα συνειρμό.Αν τις διαβάσεις λογικά τότε θα είχες καταλάβει και δεν θα έγραφες αρλούμπες.
    Τέλος πάντων,για να μην κουράζουμε το θέμα από όλη την υπόθεση του Αβραμόπουλου οι μόνοι που δεν έχασαν τίποτε είναι ο Πανταζής και ο Σχίζας.
    Ο Πανταζής γιατί έκανε το καπρίτσιο του και έδιωξε τον Αβραμόπουλο και την αποζημίωση θα την πληρώσει ο Δήμος.Αυτός το πολύ να φάει ενα μήνα φυλακή για παράβαση καθήκοντος αλλά ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται.
    Ο Σχίζας γιατί έγινε πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου και έπαιρνε τον μισθό του κανονικά.Θα φάει και ένα μήνα φυλακή για παράβαση καθήκοντος,θα την πληρώσει και θα τελειώσει χωρίς άλλη επίπτωση,αφού δεν είναι δημοτικός σύμβουλος.
    Οι μόνοι που βγαίνουν χαμένοι από αυτή την περίπτωση είναι οι άλλοι,που αν τιμωρηθούν (που θα τιμωρηθούν) έστω και μια ημέρα φυλακή για παράβαση καθήκοντος,έστω και με αναστολή,σύμφωνα με το νόμο θα εκπέσουν από δημοτικοί σύμβουλοι με την ίδια διαδικασία που ακολουθήθηκε στον Πανταζή και θα του κάνουν παρέα.Αν αυτό που έκαναν εσύ το θεωρείς εξυπνάδα τότε δεν έχω πρόβλημα να συμφωνήσω μαζί σου.
    Και βέβαια ό άλλος χαμένος είναι ο δήμος και οι δημότες που θα κληθούν να πληρώσουν τα καπρίτσια του Πανταζή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος20/5/11, 9:34 π.μ.

    Καλλικράτη η κριτική σου για τον προϋπολογισμό είναι εμπαθής άδικη και βλακώδης. Δεν θα σου αναλύσω εδώ τον προϋπολογισμό, αλλά αφού λες ότι τον διάβασες, για πες μου πόσοι Δήμοι στην Ελλάδα έχουν την πολυτέλεια ενός τέτοιου προϋπολογισμού; Ξέρεις... ελάχιστοι. Αλλά εσύ μπροστά στη φούρια σου να αβαντζάρεις τον Αλεξανδρόπουλο κάθεσαι και γράφεις βλακείες. Ρώτα και το φίλο σου τον Αλεξανδρόπουλο τι ζόρι τράβηξε εκείνο το βράδυ (ίσως νόμιζε ότι θα κάνει πάρτι) από το Λαμπρόπουλο και μόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ20/5/11, 9:42 π.μ.

    Απάντησε μου για τα συγκεκριμένα σημεία που αναφέρω στην κριτική μου,συγκεκριμένα και όχι με αοριστολογίες.
    1.Γιατί ο δήμος δεν εκμεταλλέυθηκε το ΕΣΠΑ
    2.Τι δουλειά έχουν τα πρόστιμα στον προυπολογισμό και γιατί μπήκαν.
    3.Γιατί να υπάρχει τροποποίηση μελέτης για την ανάπλαση της κέντρου.
    4.Για τις οφειλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος20/5/11, 10:29 π.μ.

    @ καλικράτη των 7.44 : πάλια τα ίδια αναμασάς. βρίζεις χυδαία ανθρώπους, τους λες ηλίθιους ή πρόβατα αλλά τον Σχίζα τον λες έξυπνο και όχι ηλίθιο γιατί και η περιφέρεια είχε την ίδια άποψη.
    λες ότι είναι ηλίθιοι αν δεν γνώριζαν ότι είναι παράνομο όταν η ίδια η περιφέρεια είπε ότι το δημοτικό συμβούλιο που μπορεί να εκλεγει τον πρόεδρο μπορεί και να τον καθαιρεί αν τον εκτιμήσει ως ακατάλληλο.
    ο Πανταζής είχε προσπαθήσει να κρατήσει τον Αβραμόπουλο και του έλεγε να προσπαθήσει να τα βρει με τους συμβούλους αλλά και οι ΄δυο πλευερές (δημ. συμβουλίου και Αβραμόπουλου) ήταν ανένδοτες.
    βρίζεις χυδαία ανθρώπους με ονοματεπώνυμο εσύ ένας ανώνυμος που προσαρμόζεις τα επιχειρήματά σου ανάλογα με το ποιον θέλεις να υποστηρξεις. αλλά η έλλειψη σοβαρών επιχειρημάτων αναγκάζει να καταφεύγει κάποιος σε βρισιές και να υποτιμά τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ20/5/11, 11:10 π.μ.

    Σημασία έχει ότι ο νόμος δεν παρέχει στο δημοτικό συμβούλιο το δικαίωμα να καθαιρεί.
    Για αυτό οι σύμβουλοι διώκονται για παράβαση καθήκοντος,γνωρίζουν ότι θα δικαιωθεί ο Αβραμόπουλος και για αυτό και έκαναν πρόβλεψη 35.000 ευρώ στον προυπολογισμό.
    Ο περιφερειάρχης που είπε ότι το δημοτικό συμβούλιο μπορεί να εκλέγει τον πρόεδρο και μπορεί να τον καθαιρεί είναι ο ίδιος που αγνοούσε ότι ώφειλε να θέσει τον Πανταζή σε αργία και δεν το έκανε.
    Ο περιφερειάρχης δεν νομοθετεί ούτε δικάζει.Ωφείλει να υπακούει τον νόμο και σε αντίθετη περίπτωση εγκαλείται στην δικαιοσύνη.
    Το ίδιο πρέπει να κάνει και ο δημοτικός σύμβουλος.Να υπακούει στο νόμο.
    Δηλαδή αν το δημοτικό συμβούλιο τρελλαθεί και αποφασίσει να σκοτώσει τους μισούς Ζαχαραίους και τρελλαθεί και ο περιφερειάρχης και εγκρίνει αυτή την απόφαση,μορούν οι δημοτικοί σύμβουλοι να σκοτώσουν και να μην τιμωρηθούν γιατί ο περιφερειάρχης τους είπε ότι μπορούν να το κάνουν?
    Σοβαρέψου και κρίνε με λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος20/5/11, 12:22 μ.μ.

    Καλλικρατη δεν ξανασχολουμε μαζι σου γιατι εισαι αδιαβαστος και βλαξ. Που τα ειδες ρε τα προστιμα στον προυπολογισμό.... αντε πια χαζο παπαγαλακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ20/5/11, 1:29 μ.μ.

    Προβλέψεις και έκτακτα έξοδα.Πρόβλεψη για αποζημίωση Αβραμόπουλου και πρόστιμα κτηματικής και λιμενικής αρχής.
    Τα 2.060.000 για τις καντίνες είναι ήδη στην ΔΟΥ.
    Οσο για την ΄συγκριση με προυπολογισμούς άλλων δήμων,έχω στα χέρια μου τον προυπολογισμό του Δήμου Κρέστενας.Παρτον και εσύ και έλα να τον συγκρίνουμε εδώ ανοικτά στο blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος20/5/11, 3:08 μ.μ.

    το καλύτερο ήταν αυτό με το ΕΣΠΑ, όταν όλοι η Ελλάδα δεν μπορεί να βγαλει άκρη με το ΕΣΠΑ απο το 2007,όταν έχουν μείνει απλήρωτα προγράμματα τόσο καιρό,όταν έχουν ανακοινωθεί προγράμματα για ένταξη κ δεν μπορεί να ενταχθεί κανένας,όταν η απορόφηση του ΕΣΠΑ είναι 15% ένω αυτή την στιγμή θα έπρεπε να έχει περάσει το 60%,αναρώτιέται γιατί ο δήμος δεν εκμεταλεύτηκε το ΕΣΠΑ. Γιατί δεν ρωτάς το κόμμα σου να σου πεί? (ξέρω είναι κουταμάρες να ασχολείσαι με την κυβέρνηση για σένα,αλλά τι να κάνουμε όλα απο κεί ξεκινάνε,εγώ επιμένω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ20/5/11, 3:29 μ.μ.

    Μπες στην αναζήτηση του google και πάτησε ΕΣΠΑ-ΔΗΜΟΙ να δείς πόσα έργα υλοποιήθηκαν από τους δήμους με το πρόγρμμα ΕΣΠΑ 2007-2013.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος20/5/11, 3:37 μ.μ.

    μπηκα σε κάποιες ιστιοσελίδες για ΕΣΠΑ-ΔΗΜΟΙ κ είδα κάμποσα θα. Ελπίζω να μην εννοείς αυτά, γιατί έχω προσωπική εμπειρία με το ΕΣΠΑ εδώ κ πολλά χρόνια,αν έχεις κάτι συγκεκριμένο κ πραγματοποιησημο γράψε διεύθυνση να μπώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ20/5/11, 3:56 μ.μ.

    Βρεφονηπιακός σταθμός από το ΕΣΠΑ στα Ιωάννινα
    Το πρώτο έργο του Δήμου Ιωαννίνων από τα ενταγμένα στο ΕΣΠΑ, ξεκινά αύριο.

    ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΣΠΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ – ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ 993.530 ΕΥΡΩ

    Οι συμβάσεις εκτέλεσης δύο έργων οδοποιίας, καθοριστικών για την ανάπτυξη των δήμων Ρεθύμνου και Αγίου Βασιλείου αντίστοιχα, υπογράφτηκαν χθες στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνης από τον περιφερειάρχη Κρήτης και τους ανάδοχους εργολάβους.
    Πρόκειται για το έργο του Αδελιανού δρόμου και του δρόμου της Ακουμιανής Γιαλιάς που αποτελούν και τα πρώτα έργα που υπογράφονται από τη νέα αιρετή Περιφέρεια της Κρήτης ενταγμένα στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.

    Τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δήμο Αγίου Νικολάου προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση και συζήτηση για την πορεία των έργων του ΕΣΠΑ καθώς και άλλων έργων και μελετών που βρίσκονται σε εξέλιξη στο νέο Δήμο.

    Στο ΕΣΠΑ υδρευτικές γεωτρήσεις στο Δήμο Θερμαϊκού.

    Ο δήμος Πύλης σε πρόγραμμα του ΕΣΠΑ

    Έργα ύδρευσης μέσω ΕΣΠΑ για δήμους Μελίβοιας και Νέσσωνος

    Στο ΕΣΠΑ νέα έργα αποχέτευσης για τους δήμους Βέροιας και Παιονίας των Π.Ε Ημαθίας και Κιλκίς.

    Στο ΕΣΠΑ ο βιολογικός καθαρισμός Οιχαλίας

    Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ το έργο «Αντιπλημμυρική προστασία Γιαννιτσών (Τσιναρλί)» και δύο αντιπλημμυρικά έργα στην Αλμωπία στην περιοχή της Αψάλου και της Πολυκάρπης

    Δύο σημαντικά έργα διαχείρισης αποβλήτων, για τους δήμους Κασσάνδρας και Μουδανιών του νομού Χαλκιδικής, εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ, με απόφαση της Γενικής Γραμματέως της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μαρίας Λιονή. Ο συνολικός προϋπολογισμός των δύο έργων, που συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, είναι 6.282.410 ευρώ.

    Θέλεις και άλλα?
    Βαριέμαι τώρα.Πάω για ύπνο γιατί είμαι κουρασμένος.Πριν από λίγο γύρισα από τη δουλειά.
    Τα λέμε το βραδάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος20/5/11, 4:08 μ.μ.

    χθες κ σήμερα οι συμβάσεις, χμμμμμ κατάλαβα έχω κ γω μία απο το 2004,τα λεφτά περιμένω ακομά...οπότε μην κρίνεις το δήμο, χθες τις έκαναν κ οι άλλοι οπως γράφεις, ίσως άυριο κάνει μια μελέτη κ ο δικός μας,τί σήμερα τι αύριο τι τώρα,λεφτά δεν πρόκειται να πάρουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ20/5/11, 5:56 μ.μ.

    Προφανώς η δική σου αίτηση αφορά ΕΣΠΑ μικρών επιχειρήσεων που πράγματι υπάρχει πρόβλημα λόγω έλλειψης κονδυλίων.Πολλοί όμως Δήμοι όμως έχουν υπαχθεί στο ΕΣΠΑ και επειδή δίνει περισσότερη βαρύτητα στη προστασία του περιβάλλοντος το έχουν εκμεταλλευθεί για τους βιολογικούς καθαρισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος20/5/11, 8:38 μ.μ.

    τον βιολογικό τον έχει εξασφαλίσει ο Πανταζής με μια δωρεά από τα ελληνικά πετρέλαια με την ΔΕΥΑΖ και με την συνεργασία του Μπάμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος20/5/11, 9:26 μ.μ.

    Τόσο σκατό στη λίμνη έγινε πετρέλαιο τόσα χρόνια τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ20/5/11, 9:30 μ.μ.

    Εγραψα ένα παράδειγμα.Υπάρχουν όμως και άλλα έργα τα οποία μπορούσαν να χρηματοδοτηθούν μέσω ΕΣΠΑ.
    Γιατί δεν εκμεταλλέυθηκαν το πρόγραμμα που είναι σε ισχύ από το 2007?Τι συμβαίνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος20/5/11, 10:09 μ.μ.

    τι λέτε ρε παιδιά?ποιο ΕΣΠΑ?κυνδυνεύουμε να χάσουμε το συγκεκριμένο κονδύλη που είναι κ τελευταίο(οχι οτι αξιοπήθηκαν τα προηγούμενα) γιατί δεν υπάρχει απορόφηση κ η αποράφηση δεν ευθύνεται στους φορείς κ στους ιδιώτες που θέλουν να ενταχθούν αλλά στους άχρηστους υπουργούς που τα διαχειρίζονταν...Καλλικράτη δεν ξέρω αν γνωρίζεις οτι σταματάνε προγράμματα που έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ απο το 2007 κ πριν την ολοκλήρωσή τους τα σταματάνε παρ ότι είναι χρηματοδοτούμενα μέχρι το 2013...πάμε για στάση πληρωμών κ το ΕΣΠΑ θα το βλέπουμε στον ύπνο μας σε λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ20/5/11, 10:38 μ.μ.

    Το ΕΣΠΑ Δυτικής Ελλάδας έχει προυπολογισμό 404 εκ.ευρώ.Μέχρι σήμερα έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ έργα ύψους 217 εκ ευρώ και υπάρχουν συμβασιοποιημένα έργα ύψους 55 εκ.ευρώ.Στο ΕΣΠΑ εντάσσονται μόνο ώριμα έργα.Παρουσιάσε ο Δήμος Ζαχάρως ένα ώριμο έργο και του αρνήθηκαν???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος20/5/11, 10:51 μ.μ.

    εδώ βρε παιδιά οι περισσότεροι δήμοι καταρρέουν οικονομικά, γύρω στους 50 δήμους μπήκαν υπό αυστηρή επιτήρηση και απαγορεύτηκαν νεά έργα, ο Δήμος Ζαχάρως και Φιγαλείας είναι σε πολύ κατάσταση που του επιτρέπει ακόμα και νεά έργα παρά την κρίση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος20/5/11, 10:54 μ.μ.

    ή εγώ ή εσύ ζούμε σε άλλη χώρα,μακάρι να ζώ έγω κ όλα αυτά να είναι της φαντασίας μου κ να επιβεβαιωθείς εσύ Καλλικράτη,θα είναι καλό για όλη την χώρα,πάντως γι αυτά τα έργα των 217 εκ ευρώ να ξέρεις οτι η κατασκευαστικές εταιρείες που τα έχουν πάρει τα σταμάτησαν είτε γιατί δεν πληρώνονται είτε απ οτι ενημερώθηκαν απο τον περιφεριάρχη θα τα πληρωθούν σε ομόλογα κ απο τι μου έλεγε ένας μηχανικός, στην τράπεζα που ρώτησε του είπαν να τους πάει φύλλα εφημερίδων κ όχι ομόλογα του ελληνικού δημοσίου θα πιάσει περισότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ20/5/11, 11:13 μ.μ.

    Πληρώνονται κανονικά.Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει απορρόφηση των πόρων για τον απλούστατο λόγο ότι δεν παρουσιάζουν οι δήμοι ολοκληρωμένες μελέτες (ώριμα έργα).Οι πόροι του ΕΣΠΑ είναι στην πραγματικότητα οι μόνοι που έχει διαθέσιμους η Ελλάδα για αναπτυξιακά έργα. Έτσι, γίνεται κατανοητό ότι πρέπει να υπάρξει σωστή επιλογή των έργων και έγκαιρος προγραμματισμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμος20/5/11, 11:27 μ.μ.

    έγκαιρος προγραμματισμός υπάρχει,δεν βλέπεις το μνημόνιο πως πήγε, όλα στην ώρα τους,η απορόφηση δεν είναι θέμα μελετών,γιατί πολύ απλά η απορόφηση του ΕΣΠΑ δεν αφορά μόνο δημόσιους φορείς αλλά κ ιδιώτες που έχουν παρουσιάσει ολοκληρωμένες μελέτες αλλά φως δεν έχουν δεί...κοίταξε αν πάρω εικόνα απο τα σχέδια βελτίωσης των αγροτών που η κυβέρνηση έθεσε ως πρώτο στόχο(θα μου πεις δεν είναι για δήμους,αλλά έτσι λειτουργούν όλα στην μπανανία χώρα μας)θα σε πληροφορήσω οτι η κατάσταση είναι δραματική,έχουν αλλάξει 4 φορές ημερομηνία κ ακόμα ακρη δεν μπορούν να βρούν.Κ επίσης επιμένω ότι κόβονται κ προγραμματα κ αυτό δείχνει την αδυναμία της απορόφησης απο τον κρατικό μηχανισμό κ όχι απο λανθασμένες επιλογές μελετών είτε ιδιωτών είτε άλλων φορέων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ20/5/11, 11:32 μ.μ.

    Σχετικά με την οικονομική ευρωστία του Δήμου Ζαχάρως και την σύγκριση με άλλους Δήμους που έθιξε κάποιος ανώνυμος αναγνώστης θα ήθελα να του παρουσιάσω το παρακάτω link:

    http://www.krestena.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=133:2010-08-27-09-32-26&catid=20:2009-01-29-17-29-59&Itemid=23

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ20/5/11, 11:55 μ.μ.

    Να σου απαντήσω φίλε γιατί κόβονται προγράμματα για τις επιχειρήσεις:
    Το συγκεκριμένο πρόγραμμα για τις επιχειρήσεις,φίλε, έχει 3 "ύποπτα" και άκρως "επικίνδυνα" σημεία:
    1.Τα κριτήρια βαθμολογίας και συγκεκριμένα η μοριοδότηση για την Καινοτομία και το Περιβάλλον-Ενέργεια
    2.Η υποχρέωση διατήρησης των θέσεων εργασίας και η πρόσληψη επιπλέον θέσεων εργασίας με την ολοκλήρωση του έργου
    3.Η υποχρέωση να διατηρηθεί ο συνολικός αριθμός των θέσεων εργασίας (παλιές και νέες θέσεις προγράμματος) για διάστημα 2 ετών από την ημέρα πληρωμής της επένδυσης

    Το κριτήριο βαθμολογίας "Καινοτομία" είναι αρκετά αυθαίρετο και ουσιαστικά επέτρεπε να εντάξεις όποιες δαπάνες ήθελες, φθάνοντας το επιθυμητό ύψος δαπάνης ώστε να πάρει η αίτηση την υψηλότερη βαθμολογία.
    Δεύτερον, στο κριτήριο "Περιβάλλον-Εξοικονόμηση Ενέργειας" οι περισσότερες έβαλαν λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας (τουλάχιστον στο Εμπόριο-υπηρεσίες), φθάνοντας το νούμερο σε εξωπραγματικά (για τις πραγματικές ανάγκες της επιχέιρησης) μεγέθη, αρκεί να καλυπτόταν η μέγιστη βαθμολογία στην αίτηση.
    Τέλος, η δήλωση για την αύξηση της απασχόλησης, αρκετά αυθαίρετη στην αίτηση όμως πολύ συγκεκριμένη και αυστηρή κατά την υλοποίηση, επέτρεψε και πάλι τη μέγιστη βαθμολογία αυτού του κριτηρίου.

    Εν ολίγοις, τα δικά μου συμπεράσματα για τις τόσο υψηλές βάσεις είναι:
    1.Στο πρόγραμμα εγκρίθηκαν μόνο όσες επιχειρήσεις εμφανίζουν καλά οικονομικά στοιχεία και διαμόρφωσαν μία κατανομή δαπανών έργου οι οποίες είτε κατηγοριοποιήθηκαν/τιμολογήθηκαν αυθαίρετα είτε/και κατά την υλοποίηση θα δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα στους δικαιούχους
    2.Η μεγάλη αυστηρότητα του όρου της απασχόλησης είτε θα καταστεί απαγορευτική για την υπογραφή της σύμβασης έργου εξ αρχής (π.χ. ήδη η επιχείρηση εντός του 2009-2010 προχώρησε σε απολύσεις), είτε θα αγνοηθεί με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλο πρόβλημα κατά τον τελικό έλεγχο.

    Κακά τα ψέμματα, το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον και η αυστηρότητα του όρου απασχόλησης οδηγεί σε πολύ μικρή απορροφητικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ανώνυμος21/5/11, 12:46 π.μ.

    την κακη διαχειρηση των προγραμματων απο τους αναρμόδιους ξέχασες κ για μενα ειναι ο σοβαροτερος λογος μη αποροφησης...τελος παντων εγω θα ηθελα να δικαιωθεις γιατι τα βλεπεις αισιοδοξα, ειτε γιατι γνωρίζεις είτε γιατι στηριζεις(εξου κ το πρασινοφρουρος που σου εγραψα χθες) ,εγω απο την αλλη τα βλεπω μαυρα γιατι μας εχουν αποδειξη οτι ειναι ακατάληλοι, οχι λόγω γνώσεων αλλα λόγω προσωπικών τους συμφερόντων(αναφέρομαι σε ολους του κοινοβουλίου,δεν πιστευω να υπάρχει κανεις που να πιστεύει πως διαφερει ο ενας απο τον αλλον)...καλο βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ανώνυμος21/5/11, 4:20 μ.μ.

    ΟΥΤΕ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΞΙΞΕΤΕ.ΔΟΛΙΟΙ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΗΚΕΣ. ΑΜΑ ΘΗΜΗΘΗΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΑΜΑΡΤΩΛΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΙΑ ΦΥΜΗ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ, ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΔΗΛΑΔΗ, ΘΑ ΣΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕ ΕΙΜΑΙΛ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ανώνυμος21/5/11, 8:20 μ.μ.

    ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΆ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΛΑΜΠΡΟΥΙ25/5/11, 9:42 π.μ.

    ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΡΕΣΕ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΘ ΟΣΟΝ ΕΝΩ ΚΑΙΓΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΕΠΑΙΖΕ ΤΑΒΛΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟ Δ.Σ ΚΑΚΟΣ ΚΑΘ ΟΣΟΝ ΕΚΛΕΓΕΤΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ.Ο ΣΧΙΖΑΣ ΗΤΟ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΚΑΤΑΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΧΑΛΟ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΑΣΜΑΤΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Κ,Λ,Π.ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 4.20 ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΧΑΜΕΤΥΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ανώνυμος26/5/11, 12:52 μ.μ.

    ασχετο: ο Λεβεντουρης ειναιτος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΛΑΜΠΡΟΥΙ27/5/11, 9:05 π.μ.

    ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΘΕΣΩ ΥΠ ΟΨΙΝ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΙΣΥ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΜΠΛΕ ΣΗΜΑΙΩΝ ΑΥΤΑ Τ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ 1.Η ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ Η ΕΓΩΠΑΘΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ 2.ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΣΩΣΤΡΕΦΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΤΙ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΟΤ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ .ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΗΣΘΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΒΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΠΟΙΗΤΗ ΣΧΙΖΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΛΙΓΟΨΥΧΟΥΣ .ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ . ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟ ΣΑΙΤ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΟΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΛΑΜΠΡΟΥΙ27/5/11, 3:43 μ.μ.

    ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 12.52 ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΤΕ .ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ .ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΚΑΤΩ ΚΑΘ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ .ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΟΥΡΗ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΔΙΑΣΑΛΕΥΟΜΑΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ .ΤΗ ΜΟΝΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΕΨΙΟΥ ΤΟΥ .ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΛΟΙΠΟΝ .ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΗΣ ΑΠΟ ΜΗ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ .ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΩ ΚΑΤΩ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails