ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

1/5/11

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΔΑΣΙΚΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ

Έλαβα φωτογραφίες και νομίζω ότι έχουν δίκιο αυτός/οι που καταγγέλλουν μια προκλητική δασική καταπάτηση που ίσως έχει ευθύνη και ένας παλιός διευθυντής του Δασαρχείου Κρεστένων. !!!!!!!!!
Συγκεκριμένα, από ότι λέει το μήνυμα, ο γιατρός (που εργαζόταν κάποτε στο νοσοκομείο Κρεστένων και είναι ο ιδιοκτήτης χωραφιού στο δάσος Κακοβάτου προς Ζαχάρω) προχώρησε σε εκτεταμένες παρεμβάσεις στην δασική έκταση που ευρίσκεται εντός της ιδιοκτησίας του. Την είχε αγοράσει πριν περίπου από 15-20 χρόνια και φέτος αποφάσισε ότι έπρεπε να ξεχερσώσει τους θάμνους και τα δασικά τμήματα του χωραφιού του.  Βέβαια πριν 15-20 χρόνια φρόντισε να "απαλλάξει" το χωράφι του με έγγραφο του τότε δασάρχη Κρεστένων από το δάσος λες και οι ντόπιοι δεν ξέρουν αν εκεί ήταν ΠΑΝΤΑ δάσος ή όχι.
Το ερώτημα είναι ότι πώς είναι ΔΥΝΑΤΟΝ ο τότε ΔΑΣΑΡΧΗΣ να βεβαιώνει ότι οι ΠΕΥΚΕΣ 300 και πλέον χρόνων να είναι καλλιεργήσιμο χωράφι και μάλιστα σε 100% αμμώδη περιοχή.

Μάλιστα έμαθα ότι ο Πανταζής Χρονόπουλος πάροτι είναι σε "αργία"σε συνεργασία με το τοπικό πρόεδρο κ. Μπούκαλη έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τις εργασίες και τις παράνομες παρεμβάσεις γιατί κρύβονται πολλά συμφέροντα στην  περιοχή αυτή. Επικοινώνησε με δασαρχείο Ζαχάρως και τον τοπικό πρόεδρο και σταμάτησε προσωρίνα τις εργασίες.

Δημιουργεί πολλά ερωτήματα η συγκεκριμένη στιγμή που έγινε το συμβάν αυτό γιατι λένε ότι οι γείτονες στο χωράφι αυτό είναι ΑΥΤΟΙ που είναι στα δικαστήρια με το Ελληνικό Δημόσιο και διεκδικούν .....300 στρέμματα αμμώδης έκτασεως.

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/5/11, 10:55 μ.μ.

    ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΒΑΤΟΥ ΞΕΡΙΖΩΝΕ ΤΙΣ ΠΕΥΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΔΡΟΜΟ, Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΤΟΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ....Α ΡΕ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/5/11, 8:07 π.μ.

    Πλάκα κάνετε; Στα όρια Κακοβάτου-Νεοχωρίου δεν το έχετε δει το έγκλημα τόσα χρόνια...

    Είπαν ότι είναι στραγγιστικό έργο...στην αμμουδάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/5/11, 3:02 μ.μ.

    Τώρα θυμήθηκαν οτι πρέπει να τα καθαρίσουν; Πώς προσπαθούν να μας δουλέψουν όλους. Τό δασαρχείο τί κανει; Υπηρεσίες δεν υπάρχουν; Ντρέπομαι για όλα αυτά που γίνονται στόν τόπο μου. Δεν θα ξεχάσω οταν ο πρόεδρος του χωριού μας ξερίζωνε τά αιωνόβια πεύκα προφασιζόμενος τόν φόβο της φωτιάς ..............μην τυχόν και πιασουν φωτια από τό δάσος του Καϊάφα .......... και δεν μιλησε κανένας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/5/11, 3:20 μ.μ.

    για ποιον γιατρό λέει ρε παιδιά,ενημερώστε με γιατί έχω αγνοια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κακόβατος4/5/11, 2:04 π.μ.

    Γιατρός είναι ο Αλεξανδρόπουλος, δεν ξέρω όμως αν έχει οικόπεδα εκτάσεις προς το Νιοχώρι.
    Άκουσα όμως πως έχει η οικογένεια κάποια προβλήματα στον Μπισχινόκαμπο.

    Ποιο πέρα όμως στη Ζαχάρω ...εκεί να δειτε καταπατήσεις από δεκάδες υποστηρικτές του σοιαλιστή Αλεξανδρόπουλου.
    Μην αρχίσω να λέω ονόματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η διασταύρωση4/5/11, 2:48 π.μ.

    Εγώ κατάλαβα για ποιον γιατρό λέτε.
    Τον φίλο του Μανέτα και του Μπάδα. Αυτοί οι δύο κύριοι είναι κάργα νομοταγείς κάτοικοι της Ζαχάρως. Αλλά δεν φταίνε εκείνοι, φταίει ο Πανταζής που δεν ανοίγει τον δρόμο μπροστά στου Μανέτα (δηλαδή στο πλάι, εκεί που μαλώνει με τον Κούκιο). Να σου πω εγώ κύριε Μανέτα, που θέλεις να έχεις ιδιωτικό πάρκινγκ σε δημόσια έκταση κι από πάνω να μαλώνεις και τον Κούκιο.
    Δρόμος είναι κύριε! Μάλλον πεζόδρομος, γιατί άκουσα και αυτό έμαθα πως λέει η άδεια του ξενοδοχείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/5/11, 9:07 π.μ.

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ
    ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ


    Ξεφτιλίστηκε ο Καμίνης" σχολίαζαν μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στη χθεσινοβραδυνή συνεδρίαση. Ο δήμαρχος Αθηναίων θέλοντας να στηρίξει τον εκλεκτό του κ. Τάκη Καμπύλη αναγκάστηκε να καταφύγει σε δικολαβίστικες ερμηνείες. Θυμίζουμε ότι ο κ. Καμίνης υπήρξε συνήγορος του Πολίτη...

    Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νικήτας Κακλαμάνης έθεσε το θέμα ανεπάρκειας του γενικού διευθυντή του Αθήνα 9.84 λόγω έλλειψης τυπικών προσόντων. Επικαλέστηκε τον κανονισμό λειτουργίας του δημοτικού σταθμού ο οποίος προβλέπει τουλάχιστον τριετή προϋπηρεσία σε διευθυντική θέση και πτυχίο ΑΕΙ. Ο πρώην δήμαρχος αποκάλυψε ότι ο Τάκης Καμπύλης δεν διαθέτει πτυχίο. Η πρόεδρος της ΔΕΡΑ, συγγραφέας Ρέα Γαλανάκη παραδέχθηκε ότι όντως ο γενικός διευθυντής του 9,84 δεν έχει πτυχίο ΑΕΙ αλλά... "έχει πάει στη Βιομηχανική"(!). Και εκεί παρενέβη ο δήμαρχος Καμίνης ο οποίος για να στηρίξει την επιλογή του στο πρόσωπο του κ. Καμπύλη υποστήριξε ότι η προκήρυξη για πρόσληψη γενικού διευθυντή ζητούσε «πανεπιστημιακή μόρφωση» χωρίς να αναφέρει ως προϋπόθεση το πτυχίο. Σύμφωνα δηλαδή με την λογική (;) που ανέπτυξε ο κ. Καμίνης, εφόσον πήγε και παρακολούθησε μαθήματα στην πάλαι ποτέ Βιομηχανική Σχολή διαθέτει πανεπιστημιακή μόρφωση... Οι παριστάμενοι δημοτικοί σύμβουλοι χλεύασαν την υπερασπιστική γραμμή του Δημάρχου. Αλλά το χειρότερο για τον κ. Καμίνη και τον εκλεκτό του κ. Καμπύλη, το φύλαγε για το τέλος ο κ. Κακλαμάνης: Είπε ότι εφόσον συμβαίνει παρανομία, είναι άκυρες όλες οι αποφάσεις που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθήνα 9.84. Άρα και οι απολύσεις δημοσιογράφων. Φωτιά στα μπατζάκια τους στο Γκάζι...

    Ο Γιώργος Καμίνης αναγκάστηκε να καλύψει τον εκλεκτό του λέγοντας το αμίμητο πως... μπορεί να μην έχει πτυχίο, έχει όμως «πανεπιστημιακές γνώσεις!». Παρέπεμψε δε στην προϋπηρεσία του σε διευθυντική θέση στα ΝΕΑ και στον Ελεύθερο Τύπο.

    Γεγονός είναι πως ο κ. Καμίνης έχει προειδοποιηθεί από γνωστούς και φίλους ότι «θα τον πληρώσει τον Καμπύλη»: Μία με τις άγαρμπες και επιλεκτικές απολύσεις δημοσιογράφων του Αθήνα 9.84, μια με την απαγόρευση της πασχαλινής θείας λειτουργίας από τη συχνότητα του σταθμού και τις συστάσεις σε δημοσιογράφους να μην εκφωνούν την ευχή «Χριστός Ανέστη», μια με τα στοιχεία που αποκαλύπτονται τώρα σχετικά με την επάρκεια του, η επιλογή του δημάρχου Αθηναίων αποδεικνύεται μέρα με τη μέρα «βαρίδι».
    Διαβάστε περισσότερα:

    * Πολιτική
    * 84
    * Αθήνα 9
    * Γιώργος Καμίνης
    * δήμαρχος Αθηναίων
    * Ελέυθερος Τύπος
    * Νέα
    * Νικήτας Κακλαμάνης
    * Τάκης Καμπύλης
    * Χριστός Ανέστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ4/5/11, 10:18 π.μ.

    χαχαχαχαχαχαχα
    Κάνεις σύγκριση ανομοίων πραγμάτων.
    Ητοι μεθερμηνευόμενον:
    Συγκρίνεις τις βούρτσες με τις π...τσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/5/11, 5:11 μ.μ.

    ε-ε-ερχεται,ε-ε-ερχεται,ε-ε-ερχεται...(θα το καταλαβεται οταν ερθει να σται σιγουροι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΛΑΜΠΡΟΥΙ6/5/11, 11:28 π.μ.

    ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΕΝ ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ,ΦΙΛΕΤΟ ΤΟΥ ΜΠΙΣΧΙΝΟΚΑΜΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΙΣΧΙΝΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ,ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΩΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails