ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

1/5/11

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ: "ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ...."

Σύμφωνα με δήλωση του Πανταζή Χρονόπουλου κατά την συνάντηση - συγκέντρωση που έκανε με τους ιδιοκτήτες καντινών και παραλιακών κατατημάτων του Δήμου  ΕΙΠΕ ότι μόνο τρία είναι τα καταστήματα/καντίνες που πληρούν τις ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ για να λειτουργήσουν και φέτος το καλοκαίρι ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
Αναφέρθηκε στο Παρά θίν αλλός στην Ζαχάρω, το "Αύρα" στην παραλία του Μπισχινόκαμπου και στο "ΙΟΝΙΟΝ" στον Κακόβατο.
Ο Πανταζής είπε ταυτόχρονα ένα προσωπικό του παράπονο ότι ενώ σύρθηκε στα δικαστήρια για τα να υπάρχουν καντίνες και καταστήματα σε όλες τις παραλίες του Δήμου για κοινό όφελος εντούτοις κανείς απο αυτούς δεν σταθηκε τουλάχιστον ΗΘΙΚΑ δίπλα του κατά την διάρκεια του δικαστικού του αγώνα και τώρα αφήνει την πολιτεία να δώσει την λύση στο πρόβλημα.

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/5/11, 6:43 π.μ.

    Δεν μπορώ να φανταστώ τον Κακόβατο χωρίς την Καντίνα . Η ηχορύπανση του ΙΟΝΙΟΥ δεν ενοχλεί τους αγαπητούς συντοπίτες μας. Ο Μπίζας πληρώνει τίς υποχρεώσεις του για τόν χώρο που καταλαμβάνει και τόν αξιοποιεί σαν καφετέρεια και που δεν είναι δικός του .... πόσα στρέμματα είναι τό Οικοπεδό του. Μαθετε πρώτα μέχρι που φτάνει και πόσο χώρο εκμεταλεύεται , αν πληρώνει ενοικιο για την χρήση που κάνει. Δεν μπορεί να υπάρχει τόση κακία και να μην θελετε να λειτουργεί η Καντίνα στόν Κακόβατο ... Πραγματικά στόλιζε τό Χωριό. Τό χωρίο στολίζεται μόνο από τα ογκώδη οικήματα της παραλίας που πραγματικά εχουν αλλοιώσει την οψη της και που έχουν κτιστεί οχι με χρήματα που είναι δικά τους αλλά με χρήματα από τα αναπτυξιακά προγράμματα τα οποία τα πληρώνουμε εμείς οι πολίτες μέ τους σκληρούς φόρους που μας επιβάλει τό καταχρεωμένο κράτος. Τουλάχιστον τά εξοδα για τό στησιμο των Καντινών τά πλήρωνε ο ιδιοκτήτης του.Αποδείξεις κόβονται σε αυτά τά μαγαζιά όπως εκοβε η Καντίνα; Με ποιό δικαίωμα ισοπέδωσε τό τουμπι που βρισκοταν μπροστά από τό μαγαζί ΙΟΝΙΟΝ. Μάθεται πρώτα πόση εκτάση αγόρασε, πόση τού εμεινε αφού εχει δημιουργειθεί μπροστά στό μαγαζί του πλατεία για πάρκιν αυτοκινήτων , μέχρι που φτάνει τό Οικοπεδότου, και ποση εκμεταλεύεται και αν πληρώνει στόν Δήμο ή οπουδήποτε αλλού ενοίκιο. Αν πληρώνει καλά κάνει...... Και σε αλλο ενα θέμα που θα ηθελα να αναφερθώ είναι ο Γρηγόρης. Τόν Γρηγόρη ας τόν σεβαστούν οι κατοικοι τους χωριού όσο βρίσκεται στην Ζωή. Ολοι οι ξένοι τόν Γρηγόρη γνωριζαν και ερχονταν για ψάρι στό χωρίο. Από τόν Γρηγόρη ακούστηκε τό όνομα του Κακοβάτου σαν ψαροχώρι. Μυαλό.....υπάρχει......βάλτετο να δουλέψει .... και φροντίστε ολοι οι κατοικοι τού χωρίου να αποβάλεται τίς κακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/5/11, 3:17 μ.μ.

    δεν είναι θέμα κακίας των χωριατών αλλά κακίας κ συμφεροντων των πολιτευωμένων στο δήμο,που στο πρώσωπο του Πανταζή την πληρώνουν οι δημοτες κ οι επαγγελματίες...πρέπει να καταλαβουν οι κύριοι της εκάστοτε αντιπολίτευσης οτι δημιουργόντας προβλημα στον Πανταζή αυτοί που την πληρώνουν ειναι όλοι οι άλλοι εκτός του Πανταζή,αλλά δυστυχώς οι κύριοι αυτοί είναι εξασφαλισμένοι κ έχουν λύση τα προβλήματα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/5/11, 4:46 μ.μ.

    Πρόβλημα έχει όποιος παρανόμησε για τους δικούς του λόγους και όποιος τυχόν αποδέχτηκε τα όποια οφέλη από αυτό.
    Η νοοτροπία, παρανομώ όταν θέλω, πουλάω μαγκιά όταν θέλω, κάνω ότι θέλω και είμαι ωραίος, ΑΛΛΑ όταν έρθει η ώρα του λογαριασμού κλαίγομαι σα γυναικούλα και μου φταίνε οι άλλοι, μόνο στα Ζαχάρω Σίτυ υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/5/11, 6:33 μ.μ.

    ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΩΡΑ !!!
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΟΥΜΕ :))))))))))


    Μπαίνει ένα άλογο σε ένα φούρνο και λέει στον φούρναρη:
    - Μια φρατζόλα παρακαλώ.
    - Μα άλογο δεν είσαι; του λέει ο φούρναρης γεμάτος έκπληξη!!!
    - Ναι, έχεις κανά πρόβλημα ρε φίλε; Άντε τελείωνε, έχουμε και δουλειές!, του απαντάει θυμωμένο το άλογο.
    - Όχι. Εγώ, δεε..., του δίνει το ψωμί και το άλογο φεύγει, ενώ ο φούρναρης καθώς σταυροκοπιόταν, έλεγε:
    - Θεός φυλάξει! Τι άλλο θα δούμε σήμερα;
    Μετά από 2 λεπτά μπαίνει πάλι το άλογο μέσα και λέει:
    - Ρε φίλε, μήπως έχεις μια σακούλα γιατί είμαι με το μηχανάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/5/11, 9:26 μ.μ.

    ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ.
    ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΠΡΩΞΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΊΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΗΔΗ Η ΕΦΟΡΙΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ. ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ???
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;;;;;;;;;; Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/5/11, 12:52 π.μ.

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟΒΑΤΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ?ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΝΤΙΝΑ-ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ?ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ?ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΟ!
    ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ!!Υ.Γ Ο ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙ ΩΡΑ ΒΑΡΑΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ?ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ Η ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΚΟΤΑΛΟΓΙΣΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/5/11, 2:21 μ.μ.

    ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ !!!
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑ ΘΙΝ ;;;
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΝΤΙΝΕς ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ;;;
    ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/5/11, 2:23 μ.μ.

    Oταν θα ξυπνήσετε όλοι και καταλάβεται οτι η παραλία δεν είναι μονοπώλειο του ενός αυτός θα έχει θυσαυρίσει από κάποιους ανεγκέφαλους σαν όλους που θέλουν νά σταματίσουν να λειτουργούν οι καντίνες. Αν δεν πλήρωναν πως λειτουργούσαν τόσο καιρό; Πώς η ΔΕΗ τους εδωσε ρεύμα αν δεν ηταν νόμιμοι; Σταματήστε να τρώγεστε ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κακόβατος4/5/11, 2:19 π.μ.

    Μήπως κάποια από τις κυρίες που βγάζουν κακία, δουλεύει στην Εφορία;
    Μήπως λέω, μήπως;
    αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι και χοντρή ...κακιασμένη, κακιασμένη, κακιασμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/5/11, 2:11 μ.μ.

    Κακόβατε δεν δουλεύω στην Εφορεία. Δέν είμαι χοντρή .....κακιασμένη και οτιδήποτε άλλο .....
    Κρίμα που πουλάς ανόητο πνεύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΑΜΠΡΥΙ4/5/11, 4:34 μ.μ.

    ΕΙΜΑΙ ΖΑΧΑΡΑΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ .ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΚΑΚΟΒΑΤΟ .Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝΕΙ ΑΛΟΒΗΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ .ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος6/5/11, 5:49 μ.μ.

    Η ΕΛΕΝΙΤΣΑ Η ΧΟΝΤΡΗ "ΚΟΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΕΡΙΟΠΗΣ" ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!ΠΑΝΤΑΖΗ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ,ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος7/5/11, 10:34 μ.μ.

    ΟΟΥΣΤ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΝΤΗΝΙΕΡΙΔΕΣ. ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails