ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

18/3/11

ΕΔΩ......DIMIOS

Θα ήθελα ενημέρωση για την διοίκηση του δήμου Ζαχαρως -φιγαλειας. Υπάρχει διευθυντής υπηρεσιών και τι έχει κάνει σχετικά με το μπάχαλο αυτού του μ.......υ;γνωρίζει ότι έχει ευθύνες αν ενδιαφερθεί κανένας αρμόδιος προϊστάμενος φορέας ;(λέμε τώρα) γνωρίζει ότι από τις 15 Μάρτη έπρεπε κάθε μέρα να διαβάζω στο επίσημο σάιτ του δήμου τις πράξεις εκείνες που προβλέπονται;θα ήθελα επίσης να πληροφορηθω για τις ενστάσεις και την επιχειρηματολογία των αντιπολιτευομενων παρατάξεων. Εκτός και αν δεν υφίσταται σχετικός λόγος. Με την ευκαιρία επειδή δεν θέλω τελικά να πληρώνω δαπάνες που δεν συμφωνώ σας λέω ότι σε λίγο καιρό αν τελικά ψηφιστεί ΝΟΜΙΜΟΣ προϋπολογισμός θα επανέλθω με προτάσεις που πιστεύω θα ασπαστουν και άλλοι. Μπορούμε να αντιδράσουμε και να σταματήσουμε την ανεξέλεγκτη διαχείρηση.
DIMIOS

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ18/3/11, 11:41 μ.μ.

    Aνεξέλεγκτη διαχείριση υπάρχει γιατί σήμερα δεν υπάρχει ένας συγκροτημένος Δήμος Ζαχάρως-Φιγαλείας αλλά ένας κατευφημισμόν Δήμος.Δεν υπάρχει:
    1.Δήμαρχος
    2.Δημαρχεύοντας
    3.Αντιδήμαρχοι
    4.Συγκροτημένο Δημοτικό συμβούλιο
    5.Επιτροπές.
    Το μόνο που υπάρχει είναι ένα τσούρμο δημοτικοί υπάλληλοι οι οποίοι ενεργούν χωρίς να υπάρχει κατεύθυνση.Και όλοι γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει ένας συγκροτημένος Δήμος και πάνω από όλα ο Αποστολόπουλος ο οποίος φέρει ακέραιη την ευθύνη.
    Ολοι γνωρίζουν ότι όλες οι πράξεις του Πανταζή και των αντιδημάρχων που διόρισε είναι άκυρες.
    Ηδη όπως λέει και ο Σχίζας σε άλλο post έμαθε ότι η προσφυγή του Πανταζή για άρση της αργίας θα κριθεί από το συμβούλιο της επικρατείας διότι το διοικητικό εφετείο είναι αναρμόδιο.Αυτό σημαίνει ότι το συμβούλιο της επικρατείας θα κρίνει ότι κακώς δόθηκε η προσωρινή αναστολή της αργίας και επομένως όλες οι πράξεις του Πανταζή που έκανε ως Δήμαρχος θα κριθούν άκυρες.
    Ετσι μέχρι σήμερα έχουμε ένα Δήμο που δεν μπορεί να εκδώσει ούτε ενα έγκυρο πιστοποιητικό γέννησης.Για που προυπολογισμούς κλπ μιλάς Δήμιε?
    Ολα αυτά βέβαια θα λυθούν με την διαπιστωτική πραξη έκπτωσης του Πανταζή και με την νόμιμη συγκρότηση του Δημοτικού Συμβουλίου.
    Αλλά μέχρι να γίνουν όλα αυτά,ο Αποστολόπουλος έπρεπε να είχε δώσει την λύση και όχι να κωφεύει,αφήνοντας τον Πανταζή να παριστάνει τον καραγκιόζη Δήμαρχο.
    Η πίεση θα πρέπει να ασκηθεί στον Αποστολόπουλο ώστε να λειτουργήσει σωστά ο Δήμος.
    Και εγώ απορώ με την αντιπολίτευση που επαναπαύεται ενώ έπρεπε να είχε κουνήσει γη και ουρανό για να έρθει η νομιμότητα στο Δήμο.
    Σημ:Οταν γραφω αντιπολίτευση εννοώ Αλεξανδρόπουλο και Μπούσμπουρα.Αυτοί εκπροσωπούν την πραγματική αντιπολίτευση στο Δήμο.Ολοι οι υπόλοιποι ανήκουν στην συμπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/3/11, 12:44 π.μ.

    Ο Μπούσμπουρας και ο Βασιλόπουλος όταν ήταν ουσιαστική αντιπολίτευση έκαναν το καθήκον τους και με το παραπάνω, ακόμα και τώρα κάνουν ότι μπορούν, παρόλο που τους προέκυψε και ένας Γαϊ-Δούρειος Ίππος. Το ουσιαστικό έργο δυστυχώς ανήκει στον Κύριο Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος δυστυχώς για την ώρα έχει φανεί πολύ λίγος, καθότι όσο καλές προθέσεις και αν έχει, όσο αξιόλογος επιστήμονας και άνθρωπος και αν είναι, αυτά από μόνα τους ετούτη τη στιγμή δεν αρκούν, θέλει επιπλέον αποφασιστικότητα, επιμονή και αγώνα. Ο δε Αγραπιδάς αν έλεγε από την αρχή ψηφίστε με για να κάνω συμπολίτευση στον έκπτωτο Δήμαρχο ίσως να έπαιρνε κάτι παραπάνω σε ψήφους … Όσο για το Γιαννόπουλο, μπορεί να είναι ηθικό στοιχείο και λαϊκός αγωνιστής αλλά πρακτικά έκαψε τις όποιες περγαμηνές του συμπολιτευόμενος και αυτός τον Έκπτωτο, έστω και δια της σιωπής του, και νομίζω πως οφείλει μια εξήγηση στον ιστορικό ψηφοφόρο του Κόμματος αν είναι καθαρά δική του επιλογή ή θέμα κομματικής γραμμής …
    Τελικά πρακτικά αντιπολίτευση κάνει μόνο ο Σχίζας αλλά και αυτός κατόπιν εορτής !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/3/11, 7:47 μ.μ.

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ ΦΙΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ Α.....Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails