ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

26/12/10

ΚΡΥΦΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ???

Χθές βράδυ έγινε "μυστικός δείπνος" με την συμμετοχή του αρχηγού της δημοτικής αντιπολίτευσης ο οποίος αγωνίζεται ενάντια στην πολιτική του Πανταζή Χρονόπουλου. Τον είδαν σε παραλιακό μαγαζί και ήταν βιαστικός καθώς είχε αργήσει στο ραντεβού του. Μάλιστα υπάρχει σχέδιο δράσης που θα αρχίσει απο 1/1/11 και όπως λένε θα έχουμε δυναμική παρουσία της παράταξης ΝΕΔΑ καθώς ο συνδιασμός ΑΝΑΤΟΛΗ μάλλον έχει συμβιβαστεί με την πολιτική του Πανταζή. Πάντως σίγουρο είναι ότι ορκωμοσία θα ξαναέχουμε σύντομα.

33 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/12/10, 7:31 μ.μ.

    KANEIS LATHOS. SE SPITI PHGE......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/12/10, 10:55 μ.μ.

    Τωρα θα παει κ στο σπιτι του, αφου ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ καθαιρεσε αυτον κ τους υπολοιπους. Λενε οτι καλεσε τους αναπληρωτες τους να ορκιστουν στις 29-12-2010. Λετε να παθει το ιδιο κ ο ΛΙΑΤΣΗΣ στον Πυργο? Τι νομισες ΓΙΑΤΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/12/10, 9:55 μ.μ.

    Να απαντήσω στον φίλο παραπάνω:

    1.Ο Πανταζής δεν μπορεί να καθαιρέσει για τον λόγο ότι δεν έχει καμμία αρμοδιότητα.Κάποιος που είναι σε αργία δεν έχει καμμία εξουσία ούτε αρμοδιότητα.
    2.Ο Πανταζής δεν μπορεί να ορκισθεί γιατί ο νόμος θέτει ως προυπόθεση την ανάληψη καθηκόντων.Και επειδή η αργία συνεχίζεται και στην επόμενη περίοδο τότε δεν αναλαμβάνει καθήκοντα επομένως και δεν ορκίζεται (ΣτΕ 2116-2117/2008).Και εφόσον δεν μπορεί να ορκισθεί ο ίδιος πόσο μάλλον να ορκίσει και άλλους.
    3.Ο Αλεξάνδρόπουλος δεν αρνήθηκε την ορκομωσία αλλά απλά δεν αποδέχθηκε να τον ορκίσει και να ορκισθεί από έναν απλό πολίτη όπως είναι ο Πανταζής.Είναι υποχρεωμένος πάντως μια μέρα πρίν από την ανάληψη των καθηκόντων του,δηλαδή μέχρι 31/12/2010 να δώσει τον απαιτούμενο όρκο και να είσαι σίγουρος ότι θα το κάνει.Οχι πάντως ενώπιον ενός τίποτα όπως είναι ο Πανταζής,αλλά ενώπιον των νομίμων αρχών της πολιτείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/12/10, 10:18 μ.μ.

    ΣΤΟΝ 9,55 μμ.
    ΦΙΛΕ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΟΡΚΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ????? ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΟΜΙΜΗ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ....?? ΠΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΤΩ ΜΙΑ??
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ..... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ....ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ? ΕΒΓΑΛΕ Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΒΕΖΥΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ... ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/12/10, 11:05 μ.μ.

    Στον Περιφερειάρχχη στην Πάτρα.Σε αυτή την νόμιμη αρχή.Ετσι απλά.
    Οσο το αν κατάλαβα το πρόβλημα που υπάρχει στην Ζαχάρω ,κοίτα τα σχόλια μου σε αυτό το BLOG και θα καταλάβεις αν έχω καταλάβει εγώ το πρόβλημα που υπάρχει στην Ζαχάρω.Εγώ είμαι που μιλάω για προβληματισμό των Ζαχαραίω.Εγώ δεν είμαι από την Ζαχάρω.Είμαι από κάπου μακρυά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/12/10, 11:30 μ.μ.

    ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ??? Η ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΣ ΣΑΝ ΑΣΤΕΙΟ Ή ΣΑΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟ? ΕΙΔΕΣ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΓΓΠΔΕ ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΜΗ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ?? ΕΧΕΙ ΒΑΘΟΣ, ΠΛΑΤΟΣ Κ ΥΨΟΣ ΦΙΛΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΑΧΑΡΩ Κ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/12/10, 1:10 μ.μ.

    ΝΤΟΠΗ ! ! !

    ΦΙΛΕΣ ΦΙΛΟΙ

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΘΟΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΤΙΜΗ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος31/12/10, 2:47 μ.μ.

    Είναι πολύ σημαντικό και θέμα τιμης να δοθεί δημοσιοότητα στην αργία που επέβαλε ο περιφερειάρχης όλη την παράταξη του Μπούσμπουρα του Γιώργου ψς αξιωματική αντιπολίτευση επειδή δεν πήγαιναν στα δημνοτικά συμβούλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος31/12/10, 5:52 μ.μ.

    min viazese maga gt tha sou mpei to palouki ston kolo gia tin parataksi tou mpousmpoura

    o egyros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2/1/11, 11:40 π.μ.

    για πες μας τωρα αμαρτολο παιδι, που ειχες καλες πηγες απο την πλειοψηφουσα παραταξη. Σημερα καταλαβαν αυτοι οτι ασκων καθηκοντα Δημαρχου, στη θεση του ευρισκομενου σε αργια ΠΑΝΤΑΖΗ, ειναι ΖΟΥΡΤΣΑΝΟΣ και μάλιστα ΒΛΑΧΟΣ???.
    με την υγεια σας και περαστικα σας. Υπάρχει λεει το παπαγαλακι κενο εξουσιας..???????
    αν καποιος ξερει, να μας πει τι τους ταιζει(μαλον σανο) και τους ποτιζει(Ληγμένα) ο πανταζης κ εχασαν όλοι τη λογικη τουσ?? ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΑ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ..... ΑΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος4/1/11, 11:28 π.μ.

    Το θέμα είναι ότι τη στιγμή που αλλάζουν τα πάντα στους Δήμους του Καλλικράτη, στον δικό μας αφού ο 'Σοφός' λαός επέλεξε τη χειρότερη δυνατή λύση.

    Μαύρες ημέρες περιμένουν τον τόπο μας. Σε λίγο, μη μπορώντας να υπογραφούν τα σχετικά έγγραφα (μισθοδοσίες κ.λπ.), τα σκουπίδια θα φτάσουν τον ουρανό, θα ψάχνουμε για νερό κ.λπ.

    Αλλά αυτά θέλαμε και αυτά θα έχουμε.


    Καλή Χρονιά

    ΑναΓνώστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος4/1/11, 2:12 μ.μ.

    Γιατί δεν γίνεται λόγος από πουθενά για την αργία στην οποία τέθηκε ο Μπούσμπουρας και η παράταξή του; (άραγε ;)
    "στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα", ας στηρίξουν όλοι την εκλεγμένη από τον λαό παράταξη για το καλό του δήμου αλλιώς βλέπω να μην πιάνουν στις επόμενες εκλογές ούτε και το ποσοστό των Μπούσμπουρα και Κριτσέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος4/1/11, 4:07 μ.μ.

    Γιατί η αργία του Μπούσμπουρα και της παράταξης του είναι άνευ σημασίας.Η αργία αυτή επεβλήθη λόγω της απουσίας τους για τρεις συνεχόμενες συνεδριάσεις απο το δημοτικό συμβούλιο.Η αργία αυτή είχε περιωρισμένη διάρκεια και έληγε την 31/12/2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος4/1/11, 4:14 μ.μ.

    Και κάτι άλλο που δεν γνωρίζετε.
    Ο Πανταζής σε λίγο δεν θα είναι πλέον σε αργία αλλά έκπτωτος.Είχε κάνει αίτηση αναίρεσης στον Αρειο Πάγο η οποία στα τέλη Δεκεμβρίου απερρίφθη.
    Οπότε είναι πλέον τελεσίδικη η καταδικαστική απόφαση βάσει της οποίας τέθηκε σε αργία και σύμφωνα με το άρθρο 146 γίνεται έκπτωτος.Για την έκπτωση αυτή αναμένεται διαπιστωτική πράξη του περιφεριάρχη η οποία θα εκδοθεί μόλις λάβει επισήμως την απόφαση απόρριψης της αναίρεσης από τον Αρειο Πάγο η οποία αυτή την στιγμή καθαρογράφεται.Αυτή η πληροφορία είναι έγκυρη.
    Επομένως βγάζει από την δύσκολη θέση και το Υπουργείο και βάζει τα πράγματα στην θέση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος4/1/11, 4:49 μ.μ.

    πανω κατω οι περισσοτεροι το ξερουν και γιαυτο αρχισαν γρηγορα τις δηθεν ορκωμοσιες τι δηλωσεις οτι ο λαος ειναι πανω απο καθε αποφαση και τωρα θα αρχισουν οτι τον εριξαν οι ψευτες αυτοι που πληρωνουν τον τυπο κλπ κλπ κλπ μπουρδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος4/1/11, 6:11 μ.μ.

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ. ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΣΟΚ?? ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ. ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΛΑΔΙ. ΘΡΕΨΑΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΔΥΟ. ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ. ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΕΦΑΓΕ Ο ΟΔΟΝΤΟΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥΣ ΖΟΥΡΤΣΑΝΟΥΣ? ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος4/1/11, 6:30 μ.μ.

    Γιατί είναι πρώτος σε σταυρούς προτίμησης από τον κορμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος4/1/11, 6:41 μ.μ.

    ΑΥΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΖΟΥΡΤΣΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος4/1/11, 6:46 μ.μ.

    OTAN TO SYNIDITOPOISOYN OI ZOYRTSANOI NA KSERIS THA KANOYN MPRAF KOINOS ME ELAFRA PIDIMATAKIA AKOMA KOIMOYNTAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος5/1/11, 9:46 π.μ.

    AMARTOLO PAIDI PERIMENOYME TIS PROVLEPSIS GIA ADIDIMARXOYS KLP KLP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος5/1/11, 1:23 μ.μ.

    ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΕΣΕ? ΕΔΩ ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΖΟΥΡΤΣΑΝΟΙ,ΟΙ ΛΑΜΠΡΟΠΛΑΙΟΙ, Ο ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος5/1/11, 2:51 μ.μ.

    den viazomai se kouvedta na vriskomaste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος5/1/11, 4:38 μ.μ.

    ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΕΤΗΘΗΚΕ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ??? Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ???? ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος5/1/11, 5:13 μ.μ.

    em tha ton afinan etsi efkola oi protoi se psifous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος6/1/11, 9:35 π.μ.

    magakia o pantazis teleiose.................
    ksipniste....................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος6/1/11, 9:50 π.μ.

    mas sugkinise i epistoli pou estile pros tis efimerides foveri ax ax ax ax

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος7/1/11, 4:32 μ.μ.

    ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ...ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΙΣΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ...ΔΙΑΦΩΝΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ..ΜΙΑ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΟΥΤΕ Η ΝΕΔΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..ΑΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ..ΑΡΑ ΑΝΛΟΓΙΣΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ.ΟΛΟΙ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος9/1/11, 10:42 μ.μ.

    To θέατρο του παραλόγου στον Δήμο Ζαχάρως συνεχίζεται.Σήμερα έγινε η συνεδρίαση του ΔΣ που είναι σίγουρο ότι ο ελεγκτής νομιμότητας θα την θεωρήσει άκυρη και θα επαναληφθεί,για τους παρακάτω λόγους.
    1.Ο πρώτος και σπουδαιότερος λόγος είναι ότι δεν αναγνωρίσηκε η παρουσία και η συμμετοχή της αντιπολίτευσης (Αλεξανδρόπουλου και Μπούσμπουρα),γιατί η πλειοψηφεία τους θεωρεί έκπτωτους γιατί δεν ορκίστηκαν.Προφανώς οι αμόρφωτοι δεν γνωρίζουν ούτε να διαβάζουν αλλα ούτε να ερμηνεύουν νόμους.Η ορκομωσία τους είναι καθόλα έγκυρη γιατί η ορκομωσία είναι μια εσωτερική διοικητική πράξη στην οποία δεν επεμβαίνει η περιφέρεια.Αυτό που θέλει η περιφέρεια είναι να ορκισθούν πριν αναλάβουν καθήκοντα και έτσι έγινε.Δεν την ενδιαφέρει αν κλήθηκαν η όχι νόμιμα η αν η ορκομωσία εγινε τυπικά η άτυπα,αρκεί να υπάρχει πρωτόκολο ορκομωσίας,που υπάρχει.Ενας δημοτικός σύμβουλος θεωρείται έκπτωτος μόνο όταν δεν ορκισθεί,δεν υπογράψει δηλαδή το πρωτόκολο ορκομωσίας.Και την έκπτωση αυτή την διαπιστώνει ο ελεγκτής νομιμότητας σύμφωνα με το άρθρο 14 του Ν.3852/2010 και όχι αυθαίρετα από τους άλλους δημοτικούς συμβούλους.Με απλά λόγια οι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι για να θεωρήσουν έκπτωτους τους Αλεξανδρόπουλο και Μπούσμπουρα έπρεπε να είχαν στα χέρια τους διαπιστωτική πράξη περί της εκπτωσης.Αυτή η διαπιστωτική πράξη δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται να υπάρξει για τον απλούστατο λόγο ότι η περιφέρια θεωρεί την ορκομωσία του Αλεξανδρόπουλου και του Μπούσμπουρα καθόλα νόμιμη.Η άρνηση αναγνώρισης της συμμετοχής στο ΔΣ του Αλεξάνδροπουλου και του Μπούσμπουρα από τους άλλους δημοτικούς συμβο΄θλους είναι ποινικά κολάσιμη και συνιστά δύο παραβάσεις.Παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας από την στιγμή που υποκαθιστούν παράνομα τον ελεγκτή νομιμότητας.Πράξεις για τις οποίες ο Μπούσμπουρας τουλάχιστον δεν θα τις αφήσει έτσι και ήδη θα εχει υποβάλει τις σχετικές μηνύσεις.

    2.Ο παραπάνω λόγος αρκεί για να κριθεί μη νόμιμη η συνεδρίαση του ΔΣ.Ο άλλος λόγος ειναι (αν ήταν νόμιμη η συνεδρίαση) ότι το άρθ.64 του Ν.3852/2010 προβλέπει η ψηφοφορία για την εκλογή προεδρείου του ΔΣ να είναι μυστική ενώ σήμερα έγινε φανερή ψηφοφορία.

    Στην πραγματικότητα,στην Ζαχάρω επικρατεί ένα χάος στον Δήμο,που οφείλεται στην πολιτική που εφαρμόζει ο Πανταζής.Για όσους δεν γνωρίζουν ο Πανταζής εφαρμόζει την πολιτική του Σαμψών "αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων".Αφού δεν είναι αυτός Δήμαρχος ας πάει και το παλιάμπελο.Και σε αυτή την πολιτική βρίσκει πολλούς υποστηρικτές.Ανθρωπους με ελάχιστο μυαλό που τον περιτριγυρίζουν και σκέφτονται ηληθιωδώς.Το άσχημο όμως είναι ότι μερικοί από αυτούς τους ανθρώπους έχουν και ορισμένα πτυχία,είναι δηλαδή "επιστήμονες".
    Μετά από όλα αυτά,εύχομαι ολόψυχα στους φίλους Ζαχαραίους ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ να λύσουν με επιτυχία,δηλαδή,τον γόρδιο δεσμό που τους έχει μπλέξει ο Πανταζής και η παρέα του.Και άν δεν μπορούν να τον λύσουν με την λογική (που έτσι πρέπει) στο κάτω-κάτω της γραφής υπάρχει και η λογική του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος9/1/11, 11:47 μ.μ.

    αληθεύει ότι ο Μπούσμπουρας χτύπησε καποιον από τον συνδυασμό του γιατι ηθελε να συμμετέχει στο συμβούλιο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος10/1/11, 12:24 π.μ.

    Τον Φώτη Δημήτρουλα που ήθελε να γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη,που έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια ιδεολογίες και οράματα που μας τσαμπούναγε για την Ζαχάρω προκειμένου να ψευτοορκισθεί δημοτικός σύμβουλος και να γίνει ένας άκυρος γραμματέας ενός μη νόμιμου προεδρείου δημοτικού συμβουλίου.
    Στην πραγματικότητα ο Μπούσμπουρας του έκανε τιμή που τον χαστούκισε.Επρεπε να τον φτύσει κατάμουτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος11/1/11, 4:28 μ.μ.

    ΑΜΑΡΤΩΛΕ ....μήπως η σιώπη σου για το θέμα σημαίνει αμαρτία ... στήριξης του Ποντικομικρύλη Πανταζή ... που παρά το ύψος του το μεγεθός του ειναι τοσο δα μικρούτσικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος11/1/11, 6:23 μ.μ.

    συμφωνω συμφωνω με τα παραπανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Φώτης Δημήτρουλας5/2/11, 2:14 π.μ.

    Ανώνυμος
    προς
    Ανώνυμο
    και ο γιος
    Ανώνυμος
    και των
    Ανωνύμων τα "παιδιά"
    ...Ανομήματα...

    Ανώνυμος γράφει
    κι Ανώνυμος ...ακούει

    Όποιος έχει ονοματεπώνυμο
    ας πει τη γνώμη του. Ήδη οι περισσότερες βλακείες που έχουν γραφτεί σε τούτη τη σελίδα, ανατράπηκαν.
    Οι Ανώνυμοι που τις έγραψαν ας κοιτάξουν το βράδυ στο καθρέφτη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails