ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

8/5/14

ΡΕΒΑΝΣ ΣΤΗΝ ΖΑΧΑΡΩ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ


Την "ρεβανς" των εντυπώσεων θα προσπαθήσει να πάρει ο Πανταζής και ο συνδιασμός του μέσα στην Ζαχάρω απο τον Κώστα Αλεξανδρόπουλο. Την Παρασκευή το βράδυ και ωρα 8:30 θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση και απο εκεί θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας.Στόχος του είναι να αποδείξει οτι και μέσα στην Ζαχάρω "παίζει μπάλα".  Θα δούμε, θα ακούσουμε και μετά θα εκτιμήσουμε την εκλογική αναμέτρηση συγκρίνοντας τους δύο συνδιασμούς. Υπάχει φήμη ότι αν μέσα στην Ζαχάρω δεν μπορέσει να συγκεντρώσει υψηλό ποσοστό τότε θα χάσει. Ας περιμένουμε.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/5/14, 12:56 π.μ.

    Σε μια μικρή κοινωνία είναι λαθος να κρίνεις την πρόθεση ψήφου από τις συγκεντρώσεις.Ο καθένας μπορεί να γεμίσει την πλατεία της Ζαχάρως.Δεν είναι και η πλατεία συντάγματος.Ετσι και συγκεντρώσεις όλους τος αλλοδαπούς της περιοχής η πλατεία γεμίζε στο πιτς φυτίλι.Αν μάλιστα τους κεράσεις και καμιά μπυρα η τους υποσχεθείς δουλειά η πολύ περισσότερο τους εκφοβίσεις τότε η συγκέντρωση δεν θα έχει μόνο όγκο αλλά και παλμό.
    Σε μια μικρήη κοινωνία όπως είναι η Ζαχάρω και η Φιγαλεία που η συντριπτική πλειοψηφεία των κατοίκων γνωρίζονται μεταξύ τους,αν θέλεις να διαπιστώσεις την πρόθεση ψήφου θα ακολουθήσεις τον παρακάτω τρόπο.
    Λίγο πολύ όλοι γνωρίζουν τι ψήφισε ο άλλος τις προηγούμενες εκλογές είτε γιατί το έχει δηλώσει ο ίδιος είτε από τη συμπεριφορά του.Θα δείς λοιπόν τις μετακινήσεις με ταξύ των συνδυασμών.Πόσοι έφυγαν από τον Πανταζή και πήγαν με τον Αλεξανδρόπουλο και πόσοι από τον Αλεξανδρόπουλο πήγαν στον Πανταζή.Αν ακολουθήσεις αυτό τον τρόπο τότε θα διαπιστώσεις ότι πολλοί υποστηρικτές και υπέρμαχοι του Πανταζή έχουν πάει με τον Αλεξανδρόπουλο και ελάχιστοι έως καθόλου από τον Αλεξανδρόπουλο στον Πανταζή.Δεν είναι φρόνιμο εδώ και ανωνύμως να σου αναφέρω τρανταχτά ονόματα.Αλλα είτε θα το έχεις διαπιστώσει ο ίδιος είτε θα το έχεις ακούσει από τους άλλους αυτό που αναφέρω εδώ.
    Εκτός των άλλων χρειάζεται και λογική.
    Δες την παρακάτω ανάλυση:
    Στον Β γύρο των εκλογών του 2010 ο Πανταζής πήρε 3761 ψήφους και ποσοστό 55,61% και ο Αλεξανδρόπουλος 3001 ψήφους και ποσοστό 44,38%.Για να έρθουν ισοψηφεία ο Πανταζής πρέπει να χάσει 381 ψήφους τους οποίους να τους πάρει ο Αλεξανδρόπουλος.
    Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι σήμερα δεν έχουν φύγει 381 ψήφοι του Πανταζή που πηγαν στον Αλεξανδρόπουλο?Πιστεύεις ότι ο Πανταζής σήμερα όπως είναι η κατάσταση έχει κρατήσει τους ψήφους του 2010?Ξεχνάς τα πρώην στελέχη του Πανταζή που είναι σήμερα με τον Αλεξανδρόπουλο και τα οποία εκπροσωπούν μερικές εκατονάδες ψήφους?
    Περαν όμως από αυτό πρέπει να καταλάβεις ότι ο κόσμος βαρέθηκε αυτό το σιχαμερό παιγνίδι που παίζουν σε βαρος του.Να ψηφίζει έναν δήμαρχο να του βγαίνει άλλος μετά και ό άλλος να κρυβεται πίσω από τον αλλον λες και παιζουμε κρυφτούλι.Βαρέθηκε ο δήμος του να δουλεύει μεσα στην αδιαφάνεια και την παρανομία.Βαρέθηκε να ντρέπεται να λέει ότι είναι από τη Ζαχάρω και οι άλλοι να γελούν με τα έργα και τις ημέρες του δημάρχου της που είναι γνωστός στο πανελλήνιο.
    Και πάνω από όλα θέλει να ζει στον τόπο του με αξιοπρεέπεια με μια δημοτική αρχή που να εργάζεται για το καλό και την ανάπτυξη όλων των κατοίκων του δήμου και όχι μόνο των ημετέρων.
    Αυτά θα κρίνουν την εκλογή αγαπητέ φίλε και με το παραπάνω τρόπο μπορείς να διαπιστώσεις την προθεση ψήφου και όχι με τις συγκεντρώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/5/14, 12:33 μ.μ.

    Όσοι και να πάνε να τον χειροκροτήσουν πέταξε το πουλάκι. Δε τραβάει το πράμα καθόλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails