ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

6/5/14

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΡΤ.

Απόψε στις 22:00 παρακολουθήστε την τηλεοπτική μονομαχία των υποψήφιων δημάρχων Ζαχάρως-Φιγαλείας στην Ολυμπιακή Ραδιοφωνία Τηλεόραση.

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Ζαχάρως ανοίγουν τα χαρτιά τους, απαντούν σε ερωτήσεις και δεσμεύονται για την επόμενη μέρα.

Η κριτική θα γίνει μετά την εκπομπή. Η αντιπαράθεση είναι καθοριστικής σημασίας γιατι γίνεται μόλις λίγες μέρες πριν απο τις εκλογές.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος7/5/14, 2:05 π.μ.

    ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ: Ασυναρτησίας το ανάγνωσμα.Είχε χάσει την ψυχραιμία του και όλη του η παρουσία περιορίστηκε σε γλοιώδεις και άστοχες προσωπικές επιθέσεις στον Αλεξανδρόπουλο.Αρχισε να διαβάζει κουραστικά μια λίστα με έργα με τα οποία διαφωνούσε η μείζονα αντιπολίτευση αποκρύβοντας όμως τη πραγματική αλήθεια για το πραγματικό σημείο που διαφωνούσε η αντιπολίτευση και που όλοι γνωρίζουμε.Η αντιπολίτευση δεν διαφωνούσε στην πραγματοποίηση των έργων αλλά στον τρόπο ανάθεσης αυτών.Είναι γνωστό ότι το μεγάλο μεράκ του Πανταζήι είναι να εκτελούνται τα έργα με απευθειας αναθέσεις για να εκτελούνται τα έργα από "ημετέρους" .Είναι σύνηθες φαινόμενο για τον Δημο ένας δρομος να διασπάται σε πολλά τμήματα ώστε να μην υπερβαίνει το όριο της απευθείας ανάθεσης.Πολλά τα λεφτά Χάρη.
    Κατα τα άλλα εκτός απο το να επιτίθεται προσωπικά στον Αλεξανδρόπολο θυιμίζοντας κατι διαπληκτισμούς "κατινών" δεν είπτε τίποτε.

    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ: Δυναμική παρουσία.Εδωσε πειστικές και εμπεριστατωμένες απαντήσεις για το ΣΟΑΠ Ζαχάρως κια για την χάραξη του δρόμου που έχει ζωτική σημασία για την περιοχή σε αντίθεση με τον Χρονόπουλο που προσπαθούσε μάταια να μας πείσει ότι η χάραξη του δρόμου που προτείνει δεν καταργεί και δεν καταστρέφει οικισμούς χωρίς όμως να μας αποκαλύπτει ποιον τελικά εξυπηρετεί αυτή η χάραξη που προτείνει.Τον λάο της Ζαχάρως η μήπως τον ίδιον?
    Αν και ο Χρονόπουλος διέκοπτε συνεχώς ότι δεν έχει πρόγραμμα,αντιθέτως η αποψινή παρουσία του Αλεξανδρόπουλου επικεντρώθηκε στο πρόγραμμα του.Βέβαια δεν αναφέρθηκε σε μαντρία και σε προβατα αλλα σε ενα γενικό σχεδιασμό για την αναπτυξη της κτηνοτροφικής και γεωργικής παραγωγής της περιοχής,την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη και την βελτίωση των παροχών υγείας,παιδείας κλπ.
    Είπε την αληθεια ότι ο Πανταζής Χρονόπουλος είτε εκλεγεί ο συνδυασμός του είτε όχι δεν θα είναι ουτε δημοτικός συμβουλος για το απλούστατο λόγο ότι είναι και θα συνεχίσει να είναι εκπτωτος.
    Πάνω από ολα εδειξε την μεγαλοψυχία του και τον παλληκαριά του.Αν και μπορούσε να είχε κάνει ένσταση κατά της υποψηφιότητας του Πανταζή Χρονόπουλου δεν το έπραξε για να χάσει τις εκλογές ο ίδιος ο Πανταζής και να μη διατείνετεαι μετά ότι έχασε γιατι δεν ήταν υποψήφιος αυτός.Και δεν μπορεί να βγαίνει σήμερα και να υπερηφανεύεται ότι είναι υποψήφιος.Είναι υποψήφιος με την ανοχή της αντιπολίτευσης και μόνο για αυτό.

    ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, Πολύ καλός.Βέβαια συνδύασε τα προβλήματα της Ζαχάρως με τα γενικότερα προβλήματα που μαστίζουν την κοινωνία μας.Πολύ καλά έκανε και μπράβο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails