ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

5/5/14

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ





ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Δελτίο Τύπου

Συγχαρητήριο μήνυμα του Απ. Κατσιφάρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας

Τα θερμά του συγχαρητήρια εκφράζει σε μήνυμά του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας στην ομάδα του Κόροιβου Αμαλιάδας για την άνοδο στην Α’ Εθνική Μπάσκετ Ανδρών, μετά την χθεσινή νίκη και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το μήνυμα έχει ως εξής:
«Θέλω από καρδιάς να συγχαρώ  την ομάδα του Κόροιβου Αμαλιάδας για την πολύ μεγάλη επιτυχία τους και την άνοδο στο πρωτάθλημα Μπάσκετ Ανδρών της Α1 Εθνικής.

Είναι μια ιστορική στιγμή τόσο για την ίδια την ομάδα, την Αμαλιάδα και την Ηλεία, όσο και για όλους τους κατοίκους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η μεγάλη αυτή επιτυχία, μας γεμίζει αισιοδοξία και αποδεικνύει ότι παρά τους όποιους σκοπέλους και προβλήματα μπορεί να παρουσιαστούν, μπορούμε να θέτουμε και να επιτυγχάνουμε δύσκολους στόχους.

Πρέπει να έχουμε όλοι κατά νου πως όταν συνδυαστούν η σκληρή προσπάθεια, η κατάλληλη προετοιμασία και το ταλέντο, μπορούν να οδηγήσουν μόνο προς την κορυφή.

Εκφράζω και πάλι τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, τους προπονητές και τα μέλη της διοίκησης, που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια.

Καλή επιτυχία, πλέον, στα «σαλόνια» της Α1’ Εθνικής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails