ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

12/3/11

Young Global Leader η βουλευτής Διονυσία Αυγερινοπούλου

Τη Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, ενέταξε μεταξύ των Young Global Leaders για το 2011 το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (World Economic Forum –WEF), που διοργανώνει τις συνόδους ηγετών στο Νταβός. Η επίσημη ανακοίνωση έγινε το μεσημέρι της Τρίτης, 8 Μαρτίου 2011, από το φόρουμ των Young Global Leaders στη Γενεύη. Οι τιμώμενοι είναι κάτω των 40 ετών, προέρχονται από όλα τα μέρη του κόσμου, διακρίνονται για την κοινωνική προσφορά τους και διαθέτουν επαγγελματική καταξίωση.

Η Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου συγκαταλέγεται μεταξύ των 11 πολιτικών, που περιλαμβάνονται στη λίστα των συνολικά 190 προσωπικοτήτων. Η διάκριση απονέμεται στην κα Αυγερινοπούλου, η οποία είναι δικηγόρος ειδικευμένη στο Διεθνές Δίκαιο και στο Δίκαιο Περιβάλλοντος, για το περιβαλλοντικό και ανθρωπιστικό έργο της. Ο τίτλος απονέμεται σε προσωπικότητες οι οποίες έχουν τη δυναμική να συμβάλουν στη διαμόρφωση σύγχρονων πολιτικών για την βελτίωση της κατάστασης του πλανήτη.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/3/11, 2:57 μ.μ.

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΚΗΣ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 11 ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ; ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ; Η ΑΝΗΨΙΑ ΗΤΑΝ ΨΗΛΑ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/3/11, 11:35 π.μ.

    Όσοι πάντως πήγαιναν μαζί της στο σχολείο ξέρουν ποιο χαρακτηρισμό της είχαν δώσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails