ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

1/3/11

ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ;;;;

(Από ΑΝΩΝΥΜΟ φίλο αναγνώστη μας)
TO ΨΑΡΕΨΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΔΙΑΒΑΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΛΛΗΝΕΣ Δηλαδή μετά την ψήφιση του νέου νόμου θα είμαι παράνομος και θα φυλακιστώ ως ρατσιστής αν αναφέρω τα παρακάτω καταγεγραμμένα πραγματικά στοιχεία τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την έννοια και τα γνωρίσματα του ρατσισμού (πουθενά δεν αναφέρω για φυλετική ανωτερότητα των Ελλήνων);

1)Εγκληματικότητα.Η συντριπτική πλειοψηφία των βίαιων εγκλημάτων (δολοφονίες, βιασμοί, κακοποιήσεις, εμπόριο ναρκωτικών) γίνεται από αλλοδαπούς (αν και αριθμητικά ακόμα είναι λιγότεροι από του Έλληνες). Σύμφωνα με παλαιότερη μελέτης της εθνικής στατιστικής υπηρεσίας. (Μια που συστηματικά απαγορεύεται η δημοσίευση νέων μελετών γιατί προφανώς τα νούμερα έχουν αυξηθεί πολύ περισσότερο).

2)Ανεργία. Σε συνολικό εργατικό δυναμικό της χώρας 4,7 εκατομμυρίων τα 2 εκατομμύρια μετανάστες είναι τεράστιο ποσοστό. Όπως βλέπουμε γύρω μας, οι μετανάστες κλέβουν τις δουλειές των Ελλήνων. Π.χ. Στις οικοδομές και στις κατασκευές δημοσίων έργων εργάζονται μόνο μετανάστες.

3)Φοροδιαφυγή, Εισφοροδιαφυγή, Παρεμπόριο, Διαρροή κεφαλαίων στο εξωτερικό.Οι μετανάστες πουλούν παράνομα στα πεζοδρόμια ή σε δικά τους καταστήματα μη πληρώνοντας φόρους, εισφορές, δημοτικά τέλη και ΦΠΑ. Και δεν ελέγχονται ποτέ από την εφορία, σε αντίθεση με τα γειτονικά ελληνικά καταστήματα. Ενώ μέρος των εσόδων τους το στέλνουν στις πατρίδες τους.

4)Ανασφάλιστη εργασία.Οι μετανάστες κολλούν στην καλύτερη περίπτωση λίγα ένσημα το χρόνο (τα απαραίτητα για την παραμονή τους) και στην συνέχεια εισπράττουν ταμείο ανεργίας και άλλες παροχές που πληρώνουμε με τους φόρους μας. Επίσης στο μέλλον θα πάρουν σύνταξη (έστω και την ελάχιστη) χωρίς να έχουν πληρώσει ποτέ ούτε ελάχιστο ποσοστό της που φυσικά θα τα πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι (η γνωστή κοινωνικότητα).

5)Ιατρική – Νοσοκομειακή περίθαλψη.Χωρίς να πληρώνουν εισφορές απασχολούν γιατρούς και νοσοκομειακά κρεβάτια. Τα έξοδα τα πληρώνουμε όλα εμείς οι Έλληνες φορολογούμενοι, ενώ όταν πάμε στα έκτακτα περιστατικά των Νοσοκομείων πρέπει να περιμένουμε σε τεράστιες ουρές μια που 9 στους 10 που περιμένουν εκεί είναι μετανάστες.

 6)Απασχόληση Δημοσίων φορέων και Χρήση Δημόσιας περιουσίας.Οι αλληλεπίδραση 2 εκατομμυρίων μεταναστών για διάφορα θέματά τους π.χ. Αποτροπή εισόδου στη χώρα, πράσινη κάρτα (αφού έρθουν και καταγραφούν), αιτήσεις νομιμοποίησης, σχολεία για τα παιδιά τους, πρόληψη, εκδίκαση και τιμωρία παραβατικής συμπεριφοράς, φυλακές και προσωπικό απαιτεί δημόσιους υπαλλήλους και υπηρεσίες που πληρώνουμε με τους φόρους μας. Επίσης ζητούν με τους φόρους μας να τους χτίζουμε τζαμιά.

7)Γκετοποίηση, Συμμορίες, Φανατισμός, Καταστροφές.Οι λαθρομετανάστες είναι γκετοποιημένοι, θρησκευτικά και εθνικά φανατισμένοι, με διάφορες αφορμές κατεβαίνουν όλοι με τσεκούρια και σπαθιά και κάνουν καταστροφές σε μαγαζιά αλλά και τραυματίζουν όποιον βρεθεί το δρόμο τους. Οργανωμένοι σε συμμορίες βιάζουν, κλέβουν και σκοτώνουν.

8)Κίνδυνος για την δημόσια υγεία.Ασθένειες που εξαφανίστηκαν στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια τώρα μας τις φέρνουν ξανά οι μετανάστες. Οπότε πέρα από τον άμεσο κίνδυνο για την δημόσια υγεία, οποιαδήποτε ιατρική πρόληψη πέρα του ότι είναι δύσκολο να επιτευχθεί πάλι θα πρέπει να πληρωθεί με τους φόρους μας.

9)Κίνδυνοι για την Παιδεία και την ασφάλεια των παιδιών μας.Λόγο του μεγάλου ποσοστού αλλοδαπών μαθητών το επίπεδο της διδασκαλίας έχει πέσει σε χαμηλά επίπεδα. Τα παιδιά των μεταναστών δημιουργούν σχολικές συμμορίες και κακοποιούν Ελληνόπουλα. Σε κάποια σχολεία μάλιστα τα Ελληνόπουλα είναι μειοψηφία και εντελώς απομονωμένα. Όταν ένας αλλοδαπός μαθητής χτυπήσει ελληνόπουλο σε οποιαδήποτε παρατήρηση από Έλληνα τα ίδια ή οι γονείς τους μας κατηγορούν για ρατσιστές.

10)Απώλεια ελέγχου της χώρας – Αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος.Με την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων: Παράνομη είσοδος στη χώρα > Σύλληψη (αλλά όχι απέλαση) και απελευθέρωση μετά από λίγες ημέρες > Παραμονή στην χώρα και αίτηση νομιμοποίησης ή ασύλου > Απόκτηση άδειας εργασίας > Νομιμοποίηση και δικαίωμα ψήφου. Αυτό κάνει τους πολιτικούς να τους υπολογίζουν, οπότε οι κυβερνήσεις θα παίρνουν συνεχώς φόρους από εμάς και θα δίνουν οικονομικές παροχές σε αυτούς για κοινωνικούς (ψηφοθηρικούς) λόγους.

11)Εθνικοί λόγοι.Με δεδομένου ότι έρχονται συνεχώς λαθρομετανάστες που θα νομιμοποιηθούν κάποτε όπως έγινε κατά περιόδους με αυτούς που ήρθαν παλαιότερα, και με δεδομένο ότι κάνουν περισσότερα παιδιά από εμάς κάποια στιγμή θα είναι πλειοψηφία και θα καθορίζουν εντελώς τις τύχες μας. Ενώ σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία ή με άλλη γειτονική μουσουλμανική χώρα δεν νομίζω να συνταχθούν με το μέρος μας. Ενώ κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα συνταχτούν με μουσουλμανική θρησκευτική μειονότητα ή θα δημιουργήσουν δική τους εθνική. Οπότε σε τέτοια περίπτωση θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε εχθρό εκ των έσω και ίσως εμπλακούμε σε εμφύλιο πόλεμο (Π.χ. Γιουγκοσλαβία). Στην απλούστερη δε των περιπτώσεων που δεν συμβεί τίποτα από τα παραπάνω, δεν αποκλείεται να ανατινάζονται μέσα σε κτίρια, τρένα, αεροπλάνα ή λεωφορεία για π.χ. Θρησκευτικό ή Εθνικό λόγο όπως η συμμετοχή των Ελληνικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν. Έτσι δεν έγινε σε Αμερική, Αγγλία, Ισπανία … Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ανάψουμε την φωτιά μόνοι μας λοιπόν και να επιτρέψουμε την κατάληψη της χώρας μας από αλλοδαπούς κάτι για το οποίο σκοτώθηκαν χιλιάδες Έλληνες σε όλη την διάρκεια της ιστορίας μας για να το αποτρέψουν.Χωρίς ίχνος ρατσισμού ή διάθεσης υποτίμησης των λαών και των πολιτισμών που προέρχονται οι μετανάστες, και με καθαρά λογική σκέψη σχετικά με το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών που έχω αναλύσει παραπάνω, καταλήγω. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και κανένας νόμος διεφθαρμένων πολιτικών δεν μπορεί να το αλλάξει.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ την 1/3/2011

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/3/11, 1:27 π.μ.

    Αλβανοι,πακιστανοι λαθρομεταναστες,που εχουν χρονια στην Ελλαδα,μιλωντας σε ρεπορταζ του ALFA ειπαν πως η Ελλαδα δεν χωραει αλλους μεταναστες.Οταν το ιδιο λεγετε απο Ελληνες ειναι ρατσιστικο.Ρε ποσο γελοιοι ειστε? [οχι οι αλβανοι οι ''ελληνες''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/3/11, 9:44 π.μ.

    Μη φοβάσαι, δεν θα πας φυλακή...Έτσι κι αλλιώς, τα περισσότερα που λες είναι φαντασιώσεις των ακροδεξιών, αφού δεν στηρίζονται πουθενά

    1. Εγκληματικότητα: Πηγή; Κάνει η ΕΣΥ τέτοιες έρευνες; Προφανώς δεν έχεις ιδέα σε τι αναφέρεσαι, παρόλο που στην ουσία μπορεί να έχεις κάποιο δίκιο. Υπόδειξη: Ψάξε τις στατιστικές του Υ ΠροΠο.

    2. Πηγή για 2 εκ μετανάστες; Κλέβουν δουλειές των ελλήνων; Η ΓΣΕΕ και όλες οι παρατάξεις (ειδικά αυτές των οικοδόμων, που είναι και οι πιο οργανωμένες), άλλα λένε. Ψάξτο...

    3. Σωστό! Αλλά όλα αυτά βγαίνουν από κάποιες μεγαλοαποθήκες. Ποιανών είναι αυτές;

    4. Λάθος. Το ταμείο ανεργίας και η σύνταξη είναι ανάλογα του χρόνου εργασίας, δηλαδή των ενσήμων που έχεις κολλήσει.

    5. Σωστό. Αν όμως κάποιος μετανάστης πληρώνει εισφορές και για όσο χρόνο πληρώνει (βλ. παραπάνω), τότε θα τον ανεχτείς...

    6. Σωστό. Το τζαμί όμως εμείς θέλουμε να το πληρώσουμε για γνωστούς λόγους. Στο κάτω κάτω τα περισσότερα ορθόδοξα πατριαρχεία είναι σε μουσουλμανικές χώρες.

    7. Πότε κατέβηκαν ομαδικά με τσεκούρια και τραυμάτισαν κάποιον; Μϊα φορά που διαδήλωσαν, υπήρχε λόγος κατ' αυτούς...Στις οργανωμένες συμμορίες συνήθως πάντοτε υπάρχουν και ελληναράδες, αφού σε αυτές δεν ισχύουυν ρατσιστικά κριτήρια...

    8. Πηγή; Το Κέντρο Ελέγχου Ειδικών Λοιμώξεων και η Σωτηρία (φυματίωση) άλλα λένε...

    9. Το επίπεδο των σχολείων έχει πέσει λόγω των αλλοδαπών, ενώ των πανεπιστημίων, που πάνε κυρίως έλληνες, πετάει! Όλα ίδια σκατά είναι! Υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα σχολικές συμμορίες που θα πλακώνονται, είτε είναι αλλοδαποί, ή έλληνες ή ολυμπιακοί ή οτιδήποτε άλλο.

    10. Αν κάποιος ζήσει πολλά χρόνια σε μια χώρα, μετάσχει της παιδείας της, αγοράσει σπίτια και δραστηριοποιείται νόμιμα, τότε είναι πολίτης της χώρας αυτής και τα συμφέροντά του ταυτίζονται με αυτή τη χώρα. Βλέπε την υποστήριξη των ελληνοαμερικανών στις επιλογές της αμερικάνικης κυβέρνησης. Μακάρι να υπάρχουν και μικτοί γάμοι μπας και βγει κανένας νέος Σόφο. Μήπως είσαι από αυτούς που έβριζαν τον Νίνη στο Καραϊσκάκη; Τη Μανιάνι όμως τη χειροκρότησες με την ελληνικιή σημαία...

    11. Οι μετανάστες που εντάσσονται στη κοινωνία είναι ώφελος, όχι εχθρός. Κοίτα τι έχουν καταφέρει οι Τούρκοι στην γερμανική κοινωνία, από το ποδόσφαιρο ως τη πολιτική. Τους κατηγόρησε κανείς; Αν τώρα κάποιοι θυμώσουν με τις δυνάμεις μας στο Αφγανιστά, ναι, υπάρχει ο κίνδυνος. Όπως πήγαμε εμείς με όπλα, κακώς, έτσι και μερικοί από αυτούς, κακώς, μπορεί να μας θεωρήσουν εχθρούς. Πάντα όμως θα υπάρχουν φανατικοί και υποτίθεται για αυτό πληρώνουμε για τις αρμόδιες υπηρεσίες...

    Τέλος, τι σημαίνει έλληνας; Οι αγγλοσάξονες έχασαν ή κέρδισαν από τους "ξένους"; Τι αξίζει περισσότερο, ο φόβος για βόμβες από μερικούς φανατικούς κάθε κάποια χρόνια ή τα αναρίθμητα επιτεύγματα, από επιστήμες μέχρι λογοτεχνία, από τους μετανάστες τους; Τι θα θυμάται η Γαλλία, τα παγκόσμια κύπελλα (με 9 ΄"ξένους" στην 11 άδα) ή τις σποραδικές και αναπόφευκτες φασαρίες με τους ξένους της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/3/11, 9:50 π.μ.

    Xoυντικός νόμος από τη Βουλή των Ελλήνων; Δεν ξέρεις πως λειτουργεί η Δημοκρατία; Αν δε σου αρέσει, ξύδι! Περίμενε τις εκλογές και καταψήφισε για να αλλάξεις τον νόμο!
    Αλλιώς εσύ είσαι χουντικός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails