ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

9/3/11

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Την παραίτησή του υπέβαλλε ο γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών Δημήτρης Γεωργακόπουλος, αρμόδιος για τα έσοδα. Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για την παραίτησή του με το που προσγειώθηκε στις Βρυξέλλες. Στο κείμενο της παραίτησής του ο κ. Γεωργακόπουλος επικαλείται προσωπικούς λόγους, όμως σύμφωνα με πληροφορίες αιτία της παραίτησης είναι η ασυμφωνία χαρακτήρων με τον υπουργό Οικονομικών, αλλά και το γεγονός ότι τα έσοδα έχουν καταρρεύσει, χωρίς βέβαια α ευθύνεται ο ίδιος.
Η καθίζηση των δημοσίων εσόδων  και η ανεπάρκεια του φοροεισπρακτικού μηχανισμού ήταν δύο από τους βασικούς λόγους που οδήγησαν σε αυτή την παραίτηση, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες προετοιμάζεται εδώ και καιρό.
Σύμφωναμε πληροφορίες ο κ. Γεωργακόπουλος εδώ και καιρό διατυπώνει παράπονα πως δεν μπορεί στην ουσία να λάβει πρωτοβουλίες προκειμένου να αυξηθούν τα έσοδα.
Με αφορμή λοιπόν και την υστέρησή τους, ο κ. Γεωργακόπουλος παραιτήθηκε καθώς δεν επιθυμεί να χρεωθεί στο πρόσωπό του η αποτυχία συγκέντρωσης χρημάτων στα κρατικά ταμεία.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/3/11, 11:51 μ.μ.

    Φιλίες

    Λίγες ώρες μετά τη γραπτή καταγγελία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ηλείας κατά του δημάρχου της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου, που κατέβασε τα πανό του κόμματος, ο πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος βουλευτής στην Ηλεία Δημήτρης Γεωργακόπουλος τον χαρακτήρισε φίλο του!
    «Ο Πανταζής είναι φίλος και, όπως όλοι οι φίλοι, θέλει να με δει όχι μόνο στη Βουλή αλλά και υπουργό», δήλωσε στις τρεις καθημερινές εφημερίδες της Ηλείας ο κ. Γεωργακόπουλος, αφήνοντας… ξερούς τους άλλους υποψηφίους και τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής…
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : 2.10.2009
    ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο Κος ΑΥΤΟΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/3/11, 11:54 μ.μ.

    Στερεύουν οι φίλοι και λιγοστεύουν οι υποστηρικτές, ήδη μερικοί φανατικοί οπαδοί λένε πως τελικά το είχαν ρίξει ... λευκό στις Δημοτικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails